Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Kuba 17:54, 20 wrz 2015

A jesteś pewna że ta bezodmianowa to nie hameln? Ma inny kolor kotów bo ze zdjęcia nie widzę różnicy
Mialam ochote na tę moundry ale na rabacie miedzy bylinami, ale właśnie boję się tego liścia, niby jest niska ale wygląda dosć cięzko i może zdominować pozostałe rośliny
Dziękuję
Kacha123 17:57, 20 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Kacha cudasne klonik sliczna barwe złapal pieknie wszystko rosnie i masz racje swietnie sie oglada jak sie juz widzialo ogrod na zywo Kaska szukam bordowego drzewka na pniu , owal zaproponuj cos kochana

Dzięki Jolcia
Nie wiem jak duży ma być ten owal - może być klon Crimson Sentry na pniu (możesz ciachać), buk Rohan Weeping (mało owalny - raczej pendulowaty ale cudny), Nigra (możesz ciachać dowolnie) i nic mi już nie przychodzi do głowy na szybko
Sebek 18:00, 20 wrz 2015

W ogóle nie widać u Ciebie jesieni

Co do ściepy na wykupienie terenu to daj mi kilka(naście?) lat, bo moja zdolność kredytowa jest pewnie marna
Kacha123 18:00, 20 wrz 2015

Kuba napisał(a)
A jesteś pewna że ta bezodmianowa to nie hameln? Ma inny kolor kotów bo ze zdjęcia nie widzę różnicy
Mialam ochote na tę moundry ale na rabacie miedzy bylinami, ale właśnie boję się tego liścia, niby jest niska ale wygląda dosć cięzko i może zdominować pozostałe rośliny
Dziękuję

Bezodmianowa na 100% nie Hameln, bo jest bardzo wysoka, pokrój bardziej prosty i ogromne, ciemne koty Poczekajmy aż się Moudry okoci, bo powinna być wtedy piękna
Kacha123 18:03, 20 wrz 2015

Sebek napisał(a)
W ogóle nie widać u Ciebie jesieni

Co do ściepy na wykupienie terenu to daj mi kilka(naście?) lat, bo moja zdolność kredytowa jest pewnie marna

Coś tam już widać - liliowce zżółkły, choć powtórnie kwitną, piwonie zżółkły, sumak gubi liście, trawniki już też nie takie piękne

Za kilkanaście lat to już mi się chyba nie będzie chciało takich kawałów robić, ale kto wie?
Luki 18:06, 20 wrz 2015

Liliowce jak najbardziej powtarzają kwitnienie i to normalne Tego Ambrowca masz wybitnie zacnego
lindsay80 18:15, 20 wrz 2015

Niesamowity klimat ma ten Twój ogród Kasiu, rośliny rosną jakby pędzone były!

Co to za drzewo masz przy kompostownikach takie limonkowe, glediczja?
Kacha123 18:19, 20 wrz 2015

Luki napisał(a)
Liliowce jak najbardziej powtarzają kwitnienie i to normalne Tego Ambrowca masz wybitnie zacnego

Dzięki Łukasz, że wpadłeś. Hahaha! Nie wiedziałam, że liliowce powtarzają kwitnienie - to super wiadomość Ambrowiec zacny to fakt, ale nie chciałbyś przeżyć jego transportu na górę i sadzenia Kusi mnie jeszcze kolumnowy, ale nie wiem gdzie go wcisnąć
Kacha123 18:22, 20 wrz 2015

lindsay80 napisał(a)
Niesamowity klimat ma ten Twój ogród Kasiu, rośliny rosną jakby pędzone były!

Co to za drzewo masz przy kompostownikach takie limonkowe, glediczja?

Klimacik górski z nutą śródziemnomorską
Zdziwisz się, ale to drzewo to przechodząca do nas od sąsiadów akacja - nie wiem czemu, ale jest cytrynowa - taki figiel
Ewkakonewka 19:49, 20 wrz 2015

Kacha123 napisał(a)
Długo czekałam aż się trochę przejaśni żeby zrobić fotki, ale i tak jakieś ponure

Pierwszy kwiat na Miskancie Rotsilber
[img size=360x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/96/967141

O kurcze podobny mocno , może faktycznie to jest ten jednak Będzie pod moją obserwacją
edit. bo coś usunęłam ze zdjęcia i się nie wyświetla, ale wiesz o co chodzi
edit 2. bo jak poszłam dalej oglądać, a tam takie piękne wszystko to wróciłam, żeby Ci ochy zostawić. Cudowne trawy