Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 17:56, 19 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Rany jak ten wianek jest zrobiony!!!!!

Jeśli to pytanie to odpowiadam, że na wykałaczkach Jednak jabłka po 3 tygodniach się zmarszczyły, wiec nie jest to jakoś super trwałe, ale cieszy nadal
Sebek 17:57, 19 wrz 2015

ewa004 napisał(a)
Sebek u Ciebe jak zwykle ....pięknie
Pozdrawiam

Dzięki Ewuś
Sebek 17:59, 19 wrz 2015

nicol21 napisał(a)
Sebku to już pomarańcze wyciągamy? to już taka prawdziwa jesień jest...?

Wianki super! a tych potforów przy wejściu to bym się bała. hihi

Jakoś mnie tak wzięło Złamałem kolorystyczna konsekwencję, ale w sumie dobrze mi z tym Może jeszcze coś dokupie, ale nie mam weny...

Potffory są super, choć nie wiem czy ponownie je zaproszę na front Fajnie wyglądałby w gruncie, ale z donic juz ich raczej tez nie wypuszcze
Sebek 18:01, 19 wrz 2015

ewa004 napisał(a)
A te potffory jak dla mnie za potfforzaste są

Ciemne, wielkie, po wyprostowaniu liści mają 2,5 metra wysokości - czego tu się bać?
waldek727 18:21, 19 wrz 2015

Sebek napisał(a)

Trzymał mnie dobry humor, nie kac Wczoraj również byłem kierowca, ale ja jestem na tyle dziwny, że po alkoholu się hamuję, a jak jestem trzeźwy to idę na całość

To ja Sebastiano jestem chyba jeszcze ,,dziwniejszy" ponieważ wogóle nie spożywam napojów na etykiecie których widnieje znaczek % ileś tam. Podobnie jak Ty uważam, że dobry humor, dobra zabawa, czy nawiązywanie relacji międzyludzkich nie muszą być dodatkowo motywowane jakimikolwiek wspomagaczami.
Kacha123 19:04, 19 wrz 2015

Uwielbiam vertigo, ale w gruncie W donicy nigdy nie urosną takie spektakularne Wianek jabłkowy super. Hortensje piękne, ale to już któryś raz piszę Fajnie wiedzieć, że perfekcyjny Sebek ma coś nie-perfekcyjnego Ale pewnie w przyszłym roku wyczarujesz tam coś takiego, że kapcie nam spadną
Sebek 10:49, 20 wrz 2015

waldek727 napisał(a)

To ja Sebastiano jestem chyba jeszcze ,,dziwniejszy" ponieważ wogóle nie spożywam napojów na etykiecie których widnieje znaczek % ileś tam. Podobnie jak Ty uważam, że dobry humor, dobra zabawa, czy nawiązywanie relacji międzyludzkich nie muszą być dodatkowo motywowane jakimikolwiek wspomagaczami.

Przybijam piątkę!
Sebek 10:51, 20 wrz 2015

Kacha123 napisał(a)
Uwielbiam vertigo, ale w gruncie W donicy nigdy nie urosną takie spektakularne Wianek jabłkowy super. Hortensje piękne, ale to już któryś raz piszę Fajnie wiedzieć, że perfekcyjny Sebek ma coś nie-perfekcyjnego Ale pewnie w przyszłym roku wyczarujesz tam coś takiego, że kapcie nam spadną

Az się boje pomyśleć jak wyglądałyby te moje w gruncie
Perfekcyjny Sebek.... przecież te słowa w ogóle do siebie nie pasują... Ciągle nie wiem co tam będzie, bo pomysłów na to miejsce mam aż za dużo
admete 18:38, 20 wrz 2015

Sebek napisał(a)

cudowne
przypomniałeś mi o przegorzanie - miałam też od mamy, ale w zeszłym roku zginęły w trakcie tej mojej zwariowanej akcji ogrodowej.
posadzę razem z mikolajkami jak u Ciebie

Sebuś jakie fantastyczne dekoracje!!!!!

az powtórzę tak mi się te ujęcia podobają

pozdrowionka zostawiam
rozajerycha 19:23, 20 wrz 2015

Ja też podziwiałam ten ogród dzisiaj zapomniałam ino zostawić ślad
Ściskam Sebku pięknie masz.
Martek