Chodziło mi, żebyś sobie wyobraziła brzozy dorenboos z tymi zieloniutkimi listkami przy Twoim szarym tarasie ... w donicy brzozy może średnio bo lubią dużo wody
Ale te brzozy tam wyglądają mi na youngii- to słaby wybór jeśli chodzi o cień
W sumie to i ja za chwilę będę miała dylemat co posadzić na południowej skarpie, nie mam już nerwów do tego beznadziejnego złotokapu- musi wylecieć dalej. To będę podglądać co Ci tu dziewczyny podpowiedzą- może coś zgapię Tylko ja cienia nie chcę, bo mam tam słoneczną bylinówkę i wejście do domu to mi cień niepotrzebny
W sprawie drzewa i ambrowiec i brzozy mi się podobają ... a gdybyś przy tarasie dała ambrowca to masz inne miejsce na brzozy? ... bo jeśli nie to byłabym za brzozami ... podobno pożyteczne są mniejszymi śmieciuchami
Jest absolutnie cudowny. Bardzo w moim guście. Po raz enty maluję jasny wiklinowy podkład na szaro (nie chce chwytać) - mam w planie jeszcze szary z lodowymi serduszkami. Takie kolory bardzo lubię. Na drutach nie umiem, choć mama próbowała mnie uczyć.
gdzie się nie obejrzeć z każdej strony słychać, że ludzie narzekają na zdrowie - mam nadzieję, że badania wyjdą dobrze, a Ty będziesz mieć spokojną głowę na święta, a to bardzo dobrze robi dla psychiki.
taki pakiet ma moja siostra w pracy i jest bardzo zadowolona, na rezonans, prześwietlenie, czy usg czeka dosłownie kilka dni, wyniki może sobie odebrać logując się, super sprawa