Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jestem w polu

Jestem w polu

Agatek 13:24, 15 gru 2015

Ja też czytam ukradkiem
jakieś nad nami fatum krąży u nas też autko się popsuło
ren133 13:42, 15 gru 2015

Warmia napisał(a)

W prostocie siła ... pomysłowo ... klimatycznie
Warmia 18:55, 15 gru 2015

Gardener27 napisał(a)
Marta co tam samochód Zawsze odmawiały posłuszeństwa Mój znowu u mechanika
Moją uwagę przykuły bardzo klimatyczne dekoracje Orzechy, suszone cytryny, szyszki ... moje klimaty Świątecznie się u Ciebie zrobiło
W sobotę zamówiłem lampki do ogrodu i cisza ze strony sprzedawcy Mam nadzieję że przyjdą do niedzieli bo chcę je zamontować W tygodniu maja dotrzeć czerwone gwiazdy a na choinkę wciąż nie mam pomysła Jak nie uda mie się kupić ładnej żywej w rozsądnej cenie to będzie sztuczny trup w domu a tego bym nie chciał
Pozdrowionka

Mój to już pobił rekord. Ciągle coś. Wrrrr...

Świątecznie, świątecznie, bo to taki czas. Po choinkę jedziemy w weekend. Mamy znajomych, którzy je sprzedają, więc cenę mamy mocno atrakcyjną. Ja nie mam jakoś parcia na to, żeby co roku ubierać ją inaczej. Mamy stale te same bombki, zabawki i inne dekoracje. Czasami dokupimy coś nowego, jak stare się zniszczą np.Mam jeszcze kilka zabawek na choinkę, z mojego dzieciństwa. Te Hania lubi najbardziej.
Jana 18:58, 15 gru 2015

ren133 napisał(a)

W prostocie siła ... pomysłowo ... klimatycznie
ta dekoracja z orzechami też mi wpadła szczególnie w oko
Warmia 19:03, 15 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Martuś powiem tak, nie ulegam modzie, że to co niby niemieckie, a produkowane Bóg wie gdzie i na jakich częściach lepsze. Jeżdżę na Centrach już wiele lat, teraz mam Wartę, śmigam tylko po mieście, więc krótkie dystanse, akumulator słabo naładowany, odpalam i gaszę kilka razy, mój bolid stoi na mrozie i nie mam problemów. Może nie warto przepłacać za metkę? To samo miałam z piecem, dobrze, że odradzono mi Viess... i inne tego typu, piec mam dobrej włoskiej firmy, robiony w Europie na włoskich częściach, a jak coś padnie, to przynajmniej naprawa nie będzie kosztowała fortuny No i zapłaciłam za niego o wiele mniej niż niemiecki odpowiednik
Buziaki

Nas niestety ogranicza kasa, a właściwie jej chroniczny brak, a teraz przed świętami tym bardziej. Teraz każdy grosz jest wyliczony i każdy nie planowany wydatek boli.
Warmia 19:07, 15 gru 2015

Rumianka napisał(a)

U mnie zawsze stoi sztuczny trup, bo żywa choinka nie dotrzymałaby pewnie do pierwszej gwiazdki...EM jak rozpali w piecu to mamy 27-28 stopni w domu. Piec jest źle dobrany do kubatury domu i dlatego grzeje jak durny... Niektórzy narzekają, że mają za zimno, a ja ciągle zrzędzę że jest za gorąco...I weź tu dogódź babie...

U nas odkąd mieszkamy w domu choinka jest żywa, ale po Nowym Roku najchętniej już bym ją rozbierała, bo sypie się niesamowicie.
Warmia 19:10, 15 gru 2015

amelia_b napisał(a)
To ja się dołączam do aut u mechanika,u nas turbina

Uuuu to musi boleć
Warmia 19:14, 15 gru 2015

Anusia napisał(a)

Marta cudowne dekoracje a orzeszki wyglądają apetycznie.

Dziękuję Aniu. Nie ma ich w tym roku dużo, ale już dom wygląda inaczej. Jeszcze parę rzeczy dorzucę przed samymi świętami, ale bez szaleństw.
Warmia 19:15, 15 gru 2015

Anda napisał(a)

Śliczne dekoracje, bardzo mi się podobają Aż musiałam zacytować, coby tak szybko nie odeszły

Z samochodem to naprawdę pech. Oby ten pech się wreszcie skończył.

Za pochwały dziękuję Co do samochodu, to dzisiaj jechałam do pracy i modliłam się, żeby dojechać i wrócić.
Warmia 19:19, 15 gru 2015

Mysza napisał(a)
Marta ozdoby miodzio

Dziękuję Gosiu. Twoje również bardzo ładne