Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:43, 14 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Reniu i u mnie w tym roku pierwsze pierniki i też dzięki Asi

Widziałam Miałam małą akcję z ciastem (za rzadkie mi się wydało) ale z pomocą Asi dałam radę ... smak miodzio i zapach ... hmmm
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:39, 14 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Nono to ktos tu ma talent do dziergania. i widze ze gwiazdka sie przydala.milo.tylko jesli wianek ma byc na.dworze.to gwiazdka moze zlapac wilgoc i splynac.bo to lukier

Przyznasz, ze gwiazdka fajnie się wpasowała? Wianek zawiśnie nad kominkiem ... nie wiem tylko jak go zawiesić ... bo jak użyję super wieszaczka to po świętach odkleję go razem z tynkiem
Dziękuję Asiu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:36, 14 gru 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

sama sama wydziergałas???? no szacun

Naprawdę sama ... kiedyś sporo robiłam na drutach - dla całej rodziny sweterki, czapki, szaliki ... teraz czasu mniej na takie robótki ... ale muszę przyznać, że forum mocno mnie zmotywowało
Dzięki Kasiu
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:29, 14 gru 2015

Do góry
LewOgrodowy napisał(a)
Ale cudowny ten wianek, moje kolory ubraniowe. Super.

Kolory ubraniowe? ... a moje salonowe Dziękuję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:28, 14 gru 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
rewelacja

Chyba Ci się spodobało bo dwa razy kliknęłaś dziękuję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:27, 14 gru 2015

Do góry
inag napisał(a)

No a dziś półprzytomna chodziłam.. Już tak nie szaleję i zaraz idę spać
Piękne ozdoby są też w Obi ale ceny... Poszaleli!
Nie kuś bo jeszcze przyjadę

Może zajrzę w tym tygodniu do casto lub LM ... i upatrzę coś w szarościach lub ecru? Zawsze miło spotkać się z ludźmi, którzy dzielą tę samą pasję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:23, 14 gru 2015

Do góry
inag napisał(a)
Jesteś "miszcz"
Naprawdę rewelacja! Aż nie wierzę, że to pierwszy raz..

Ale to miłe, co piszesz i naprawdę pierwszy raz w życiu zrobiłam wianek ... magia forum ... motywujemy się wzajemnie
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 13:51, 14 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

A wiesz Małgosiu, że na Święta zapowiadają temperaturę powyżej 10stopni?:
Pozdrawiam

PS Ja jeszcze nie zabezpieczyłam róż

Cóż, mówi sie trudno..............zabezpieczyłam tylko tych największych "wrażliwców" czyli klony palmowe x 3, nowe magnolie x 2, nową hortensje omszałą. A róże okopczykowałam wszystkie, w tym równiez te oststnio kupione u Ciepłuchy, one co prawda jeszcze nie są w miejscu docelowym ale są dobrze zabezpieczone....
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:17, 14 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Widziałam u Iwonki śnieg i szczerze zazdroszczę wszystkim tym, którzy mogą się cieszyć białym puchem w swoim ogrodzie. Niestety czytałam u Madżenki, że szansa na opady śniegu na Dolnym Śląsku to tylko 10 %...

U mnie szaro, buro, wietrznie i deszczowo.
Ogród w grudniu nie prezentuje się zbyt ciekawie. Miskanty wszystkie brązowe,gołe drzewa, tylko bukszpan wypuszcza nowe przyrosty, berberysy jeszcze cieszą ostatnią czerwienią a carexy zielenią

Ach te twoje trawy
Pszczelarnia 13:16, 14 gru 2015

Do góry
Wianek z kory cuuudny i anioły piękne ... zresztą każde anioły lubię ... tworzy się świetny klimat
Od nowa ... na przekór wszystkim 13:07, 14 gru 2015

Do góry
A i zapomniałam pochwalić pociąg
Od nowa ... na przekór wszystkim 12:34, 14 gru 2015

Do góry
Iwcia napisał(a)
Spróbuj dostać się na oddział. Nikt nie lubi szpitala, ale w dzisiejszych czasach to chyba jedyna nadzieja na szybką diagnozę.

I chyba coś w tym jest ... tylko jak to zrobić?
Ja ostatnio wymyśliłam, że wykupię dodatkową opiekę w zakładzie pracy męża (medicover) i mam nadzieję, że będzie duuużo szybciej ... chociaż lekarze pierwszego kontaktu nie przyzwyczajeni do tego są by dać np skierowanie na rezonans bo tłumaczą, że to bardzo drogie badanie i długo się czeka ... a ja na to, że mam w pakiecie a czas oczekiwania to kilka dni
Zobaczymy jak to będzie
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 11:21, 14 gru 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
haha
lećcie razem z nami, jeszcze są bilety

Typografia ogrodu 11:17, 14 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
A ja kiedyś układałam stosy ubrań po wypraniu do prasowania i stałam nad deską co i rusz godzinę, dwie ... od jakiegoś czasu pakuję złożone po praniu ubrania każdemu do jego szafki i prasuję jak jest potrzeba ... tak jest jakoś łatwiej

Gratki również ode mnie

To ja bym musiala kazdy dzien od 0rasowania zaczynac kuz chyba wole poniedzialki z zelazkiem
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 11:11, 14 gru 2015

Do góry
No nie wygłupiajcie się ... nie zostawiajcie nas
Podwórkowa rehabilitacja 11:07, 14 gru 2015

Do góry
ryska napisał(a)
Witam serdecznie
Pokażę Wam co robiła ostatnio moja mała pociecha z moją pomocą. Wygięłam jej tylko witki brzozowe i pilnowałam, żeby nie poparzyła się gorącym klejem. Prawda, że zasługuje na złoty medal? Ode mnie już go ma

Ślicznie
A ile lat ma córcia?
Ogród z pergolą 11:05, 14 gru 2015

Do góry
anna_t napisał(a)

wiem tylko najgorsze kto to wykopie bo mężusia to najbardziej przeraża. jak on sam to muszę jeszcze nad tym popracować a jak mini koparka to musze to w wydatkach wiosenno-ogrodniczych uwzglednić..

Wbrew pozorom tego nie kopie się głęboko ... da radę ... wiesz jaki jest sposób żeby facet zrobił to co chcesz? - wejść mu na ambicję
Ogród z pergolą 11:01, 14 gru 2015

Do góry
anna_t napisał(a)
a i wiecie co wczoraj miły piątkowy wieczor z M, dziewczynki śpią i...wkręciłam eM wgłębgnik!!
tylko dumamy czy z lewej czy z prawej strony altany i prowadzić ma do niego pergola czad

No to podobnie chce zrobić nawigatorka ... podejrzyj sobie jak ona to zaplanowała
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:00, 14 gru 2015

Do góry
ren133, Basilikum, Bogdzia, Polinka, Jana, lilia, Kasya

serdecznie dziękuję i cieszę się, że się podoba
wszystko zaczęło się od wianka, który dostałam w prezencie od Kasi, ma honorowe miejsce w salonie

Irenka doradź czy te nasionka rozplenicy i spartany wymagają stratyfikacji??? Bo Karol mi napisał , że ktoś Mu tak poradził.
A co z nasionami rubrum które zebrałam u siebie??? też trzeba czy raczej nie?

Nie wymagają, same się wymrożą, jak je teraz sypniesz w grunt, u mnie samo się tak robi.Rubrum możesz przemrozić w lodówce i wysiać wiosną
Ogródek Iwony 10:57, 14 gru 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Wczoraj u Madżenki widziałam fajną inspirację i DIY na choinki elfa. Cyprysiki związane jak w czapki krasnoludków.
Czapki elfów
Nawigatorka podesłała fajny link, który kopiuję. A jak znajdę czas, moze zrobię takie choineczki. Gałązki zielone czekają na tarasie na inspirację.
Instrukcja krok po kroku

Iwonko
Też mi się te pomysł spodobał
Jak planujesz wykonać taką choinkę? ... bo ja też o tym myślę tylko dumam jak się do tego zabrać?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies