Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 12:25, 14 gru 2015

Iwcia napisał(a)
Kurde, aż mi mowę odjęło. Wiedziałam żeś zdolna bestia ale aż tak??? To wręcz nieprzyzwoite

aż się zawstydziłam, dziękuję

AnnaCh napisał(a)
O matko, ale odpierniczyłaś
Mój Jaś byłby wniebowzięty, uwielbia samochody i pociągi.

no trochę pierniczenia z tym było, miał mieć więcej wagoników, ale już mi się nie chciało robić, z resztą u mnie już pierniki zjedzone to resztę elementów zjedliśmy wczorajDomek tylko został

sylwia_slomczewska napisał(a)

Szczękę zbieram z ziemi i jadę tym pociągiem
do mnie? zapraszam

amelia_b napisał(a)
to i ja się dołączam do Kamilkibuziaki
pociąg zjedzony?
śmiechu było dużo z tym pociągiem, nie zdążył rozpakować a już wcinał
iwka 12:31, 14 gru 2015

Dziękuje zbiorowo za pochwały mojego pierniczenia

Dzisiejsza noc straszna, wiało jak cholera, konieczna będzie akcja wycinania świerka, tak go przechyliło, że strach obok przechodzić, rusza się cała ziemia z korzeniami.

Czy taką wycinkę, trzeba zgłosić? bo pozwolenia to chyba w takim przypadku nie trzeba? nie wiem? z resztą, pozwolenie mam ale nie wiem ile ono ważne jest, wyrabiałam w ubiegłum roku na wycięcie, a tego jednego zostawiliśmy bez sensu i teraz strach spać, na dom może polecieć.
ren133 12:34, 14 gru 2015

Iwcia napisał(a)
Spróbuj dostać się na oddział. Nikt nie lubi szpitala, ale w dzisiejszych czasach to chyba jedyna nadzieja na szybką diagnozę.

I chyba coś w tym jest ... tylko jak to zrobić?
Ja ostatnio wymyśliłam, że wykupię dodatkową opiekę w zakładzie pracy męża (medicover) i mam nadzieję, że będzie duuużo szybciej ... chociaż lekarze pierwszego kontaktu nie przyzwyczajeni do tego są by dać np skierowanie na rezonans bo tłumaczą, że to bardzo drogie badanie i długo się czeka ... a ja na to, że mam w pakiecie a czas oczekiwania to kilka dni
Zobaczymy jak to będzie
agnieszka_m 12:37, 14 gru 2015

iwka napisał(a)
Dziękuje zbiorowo za pochwały mojego pierniczenia

Dzisiejsza noc straszna, wiało jak cholera, konieczna będzie akcja wycinania świerka, tak go przechyliło, że strach obok przechodzić, rusza się cała ziemia z korzeniami.

Czy taką wycinkę, trzeba zgłosić? bo pozwolenia to chyba w takim przypadku nie trzeba? nie wiem? z resztą, pozwolenie mam ale nie wiem ile ono ważne jest, wyrabiałam w ubiegłum roku na wycięcie, a tego jednego zostawiliśmy bez sensu i teraz strach spać, na dom może polecieć.

Wydaje się mi że trzeba, musisz zgłosić
ren133 13:07, 14 gru 2015

A i zapomniałam pochwalić pociąg
amelia_b 13:30, 14 gru 2015

najlepiej do gminy zdzwoń i zapytaj z drzewami nie ma żartów, wiało strasznie mój mały aż się z nerwów telepał tak huczało i jeszcze podświetlony murek i trawy co prawie leżały potęgowały wrażenia
Basilikum 13:34, 14 gru 2015

widze, ze pociag juz odjechal

ja bym tez do gminy zadzwonila i spytala. Pewnie pozwola od reki ale urzednicy wola wiedziec.