Ewuś oglądałam Cię w Maji i jestem pełna podziwu To jeden z najpiękniejszych odcinków jakie oglądałam, Tyle w nim radości, spokoju, pokory, pasji. PODZIWIAM ! A Ty swobodna, radosna, dokładnie taka jaką Cię poznłam w realu buziam niedzielnie!
dziekuję dziewczyny za pamięć
zapalenie oskrzeli dla mnie to nie nowość, jako że moje dzieci mają refluks, często dopada ich ta zaraza.... Jasiek ma dwa lata a pierwsze zapalenie oskrzeli miał jak miał 1,5mc. Taka ich uroda... Niestety pogoda marna i oboje z M też coś złapaliśmy. Chociaż już lepiej
Pogoda u mnie dzisiaj kiepska, wieje silny wiatr, pada śnieg, Wieczorem byłam z Maksym na spotkaniu w kościele, w przeciągu niespełna godziny nawet śladu nie było że ktoś wyjeżdżał naszą drogą... Jedyny plus taki, że mam ładny widok z okna. Thujki białe, taras zaśnieżony, latarenki też. Taki ładny zimowy obrazek. Z dziećmi piekliśmy dzisiaj pierniki zabawa przednia, bałagan jeszcze większy
U mnie ślizgawica niesamowita.Najgorsze co może byc.Moze jutro bedzie ciepło i stopnieje bo aż strach pomyślec ile ludzi zginac może na drogach i ile połamac ręce i nogi.Aniu siedz w domu i szykuj święta.
ja zazwyczaj też szykuje na ostatnia chwilę, nie lubie wcześniejszego szykowania jedzenia ... dzisiaj robilismy z chlopakami pierniczki, zabawy był co nie miara o bałaganie wokół nie wspomnę. Pojechałam rano po zakupy i o mało w nerwice nie wpadłam... 40 minut stałam do kasy!!!! szok!
śliczny widziałam wcześniej baaardzo podobny tylko bez bombeczek na jakimś portalu stylowych dekoracji. Wówczas odrazu wpadł mi w oko, ale ten z dodatkiem bombeczek jest cudnY
a co Ona taka zachłanna? to już jeden wianek kobicie nie starczy?
Ano zachłanna taka jestem Pierwszy wianek miałam w głowie, więc szybko poszło Z drugim - zrobiłam chyba kilkanaście różnych przymiarek - nic nie pasowało... Aż wreszcie wspólnymi siłami i rencami wyszło!!! Trzeci wianek, to już tak naprawdę na szybko, bo uparłam się, że chcę mieć jeden taki "glamour" Na szczęście dziewczynom wystarczyło jeszcze cierpliwości, gdy ja już sama do siebie ją straciłam
Uwaga, bendem siem chwalić
Oto ten drugi z bliska:
hahah walne zgromadzenie widzę, nalweweczka, cipsy, pizza i pifko a ja na diecie no żeeeesz... nie dość że prelegenta nie widać to jeszcze współobradujący się znęcają