W tym sęk że chyba dzieł sztuki z nich nie będzie bo nie wiem jak się za to zabrac. Pewnie napaprzę lukrem po wierzchu i tyle będzie albo zrobię kolorowe lukry i wyjdzie kicz nad kiczami.Dzieła sztuki pierniczkowe Bożenko są u Ani-studio, zobacz.
U mnie ślizgawica niesamowita.Najgorsze co może byc.Moze jutro bedzie ciepło i stopnieje bo aż strach pomyślec ile ludzi zginac może na drogach i ile połamac ręce i nogi.Aniu siedz w domu i szykuj święta.
Bożenko, czy to normalne, że moje rh mają dziś prawie normalne liście? Tzn. nie zwinięte? Było dziś na plusie.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ja zrobiłam ciasto i wg wskazówek Gabrysi zostawiłam do jutra . Jutro pieczenie i też tylko polukruję bo nie potrafie tak pięknie pomalowac wzorów jak np Ania -studio. Trudno Dajanko ale smaczne i tak będą.
U mnie też wszystkie sie wyprostowały. Jak nie ma mrozu wracają do normalnego wyglądu , na dodatek pada to listki im moczy a one chłoną i liścmi ta wodę. Wszystko w porządku, jak będzie mróz znów sie zwiną.
Dziękuję, tak myślałam, ale chciałam się upewnić. Mądre roślinki, co?
Buziam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.