Aniu Art a my się zastanawiamy gdzie na narty jechać , tłuc się przez pół Europy z fajną ekipą, czy bliżej samotnie. Wot i dylemat!! Dopiero gdy sezon narciarski zakończymy myślimy o wakacjach. Ale w tym roku postanowione, dwa krótkie tygodniowe letnie urlopy!
Ania Asc - patynujemy narzędzia,, tej wersji się trzymamy

Czytałam o fiku miku

ja miałam iść na 20 i lenistwo mnie ogarnęło, już drugi dzień z rzędu....
Sebek - no fiesz! Jakąś ambitniejszą literaturę/lekturę być sobie zapodał!! Ale puste rabaty fakt, sama oczom nie wierzę! Ciekawe jak w tym roku wiosna u mnie w ogrodzie będzie wyglądać

No i przecież bambusy autujemy
Rench - piesek wytresowany u Ciebie, mój na komendy reaguje kiedy ma ochotę

Bombki 15 cm do wnętrza
Evchen - oświeć mnie pytaniem o elho??? Są duźe z bambusami, nie wiem czy o to Ci chodzi.?
Wieloszka - pozdrowienia dla prywatnego ogrodnika

wiedziałam, ze mamy jakiś wspólny pierwiastek

prezenty dla dziadków w weekend kupiłam, córce przez internet zamówiłam , jeszcze został mi M
Irenko - inspiracje są w komputerze, będziemy improwizować, nie stresuj się. W razie czego Aga Pe i Madzia zrobię bo mają zdolności w łapkach

a my będziemy je rozmową zabawiać.
Qurche trzeba aparat naladować bo znów foch na całym ogrodowisku będzie za brak fot. I szefowa nas z forum przegoni!!!!
Daneczka - jak ja lubię jak podglądasz/zaglądasz !
Sławko - zaglądaj i linkuj inspiracje

a serducha mi się od razu tak bardzo spodobały, uwielbiam czerwień na Boże Narodzenie i przy tej bieli ogrodu aż rażą w oczy

Będą wisieć do Walentynek
Zaczarowana - już wszystkie przewertowałam, google nie pokazuje już nowych wyników
Bożenko - staruje część dziewczyn o 16 ja się najwcześniej o 16:30 pojawię
Bociek nie wyrazaj się tą ekstrakcją

melduję, źe miodu ni zagotowałam a cytrynka się wymoczyła w spirycie. Od teraz będę dwuwariantowo zawsze robić
Kasik a dlaczego jesteś taka zajęta? Ja od tego tygodnia nie zabieram komputera z pracy

trzeba się do świąt przygotować