Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Mala_Mi 18:44, 11 gru 2012

No tam Madżenki nie ma.. i są dwa warianty.. jedne to dwie cytrynówki.. a drugi..to jednak te wianki .... ...

A teraz lece służbowo do miasta..a przy okazji na fiku miku... do nartek tylko miesiąc ... a nogi ja z waty
bociek 20:05, 11 gru 2012

Mniam, ale mi smaka narobila cytrynowka. U mnie pigwowka dojrzewa. Ekstrahuje sie cukrem Jeszcze 2 tygodnie. Na Wielkanoc dojrzeje

Madzenka pewnie na jodze wygina smialo cialo

Pozdrawiam
kasik778 20:09, 11 gru 2012

Marzenko pooglądałm twoje cuda:
Tytus wymiata - prawdziwy lord z niego w tym ubranku
Choinka przed domem super, szkoda, że nie mam jak kiedy ubrać, no i nie mam żadnej w doniczce

wianek z bombek wymiata;D
czekam na relację z wiankowania
Madzenka 20:24, 11 gru 2012

Aniu Art a my się zastanawiamy gdzie na narty jechać , tłuc się przez pół Europy z fajną ekipą, czy bliżej samotnie. Wot i dylemat!! Dopiero gdy sezon narciarski zakończymy myślimy o wakacjach. Ale w tym roku postanowione, dwa krótkie tygodniowe letnie urlopy!

Ania Asc - patynujemy narzędzia,, tej wersji się trzymamy Czytałam o fiku miku ja miałam iść na 20 i lenistwo mnie ogarnęło, już drugi dzień z rzędu....

Sebek - no fiesz! Jakąś ambitniejszą literaturę/lekturę być sobie zapodał!! Ale puste rabaty fakt, sama oczom nie wierzę! Ciekawe jak w tym roku wiosna u mnie w ogrodzie będzie wyglądać No i przecież bambusy autujemy

Rench - piesek wytresowany u Ciebie, mój na komendy reaguje kiedy ma ochotę Bombki 15 cm do wnętrza

Evchen - oświeć mnie pytaniem o elho??? Są duźe z bambusami, nie wiem czy o to Ci chodzi.?

Wieloszka - pozdrowienia dla prywatnego ogrodnika wiedziałam, ze mamy jakiś wspólny pierwiastek prezenty dla dziadków w weekend kupiłam, córce przez internet zamówiłam , jeszcze został mi M

Irenko - inspiracje są w komputerze, będziemy improwizować, nie stresuj się. W razie czego Aga Pe i Madzia zrobię bo mają zdolności w łapkach a my będziemy je rozmową zabawiać.
Qurche trzeba aparat naladować bo znów foch na całym ogrodowisku będzie za brak fot. I szefowa nas z forum przegoni!!!!

Daneczka - jak ja lubię jak podglądasz/zaglądasz !

Sławko - zaglądaj i linkuj inspiracje a serducha mi się od razu tak bardzo spodobały, uwielbiam czerwień na Boże Narodzenie i przy tej bieli ogrodu aż rażą w oczy Będą wisieć do Walentynek

Zaczarowana - już wszystkie przewertowałam, google nie pokazuje już nowych wyników

Bożenko - staruje część dziewczyn o 16 ja się najwcześniej o 16:30 pojawię

Bociek nie wyrazaj się tą ekstrakcją melduję, źe miodu ni zagotowałam a cytrynka się wymoczyła w spirycie. Od teraz będę dwuwariantowo zawsze robić

Kasik a dlaczego jesteś taka zajęta? Ja od tego tygodnia nie zabieram komputera z pracy trzeba się do świąt przygotować
Gabisia 20:42, 11 gru 2012

Marzenko, dobrze, że jesteś, bo ja nie mam żadnych inspiracji.
A jedynie wiarę niezachwianą w to, że RAZEM i z pomocą ewentualnego winka (które mam zamiar przytachać jutro) DAMY RADĘ
Madzenka 20:44, 11 gru 2012

Gabisia napisał(a)
Marzenko, dobrze, że jesteś, bo ja nie mam żadnych inspiracji.
A jedynie wiarę niezachwianą w to, że RAZEM i z pomocą ewentualnego winka (które mam zamiar przytachać jutro) DAMY RADĘ

Gabi ja zmotoryzowana to winka nie da rady..., cwana z Ciebie bestyja pewnie piechotą przyjdziesz
ana_art 21:44, 11 gru 2012

no spróbujcie tylko fot nie zrobić!
monteverde 22:13, 11 gru 2012

Marzenka przepis napisałam
Madzenka 22:35, 11 gru 2012

ana_art napisał(a)
no spróbujcie tylko fot nie zrobić!

Noemi od wczoraj baterię ładuję a ja od dzisiaj
Madzenka 22:35, 11 gru 2012

monteverde napisał(a)
Marzenka przepis napisałam

Idę do Cię