ej ale to nie chodzi o Broniszę tylko o ściągę co do czego bo takie "bronisze' w każdym miejscu znaleźć można, a pozatym fajnie popatrzeć na ładne rzeczy.... czyż nie?
Ostatnio zdjęcia śnieżne wkleiłam, ale odzew był kiepski Za mało się dzieje
I bez ciebie na tym etapie kuchnię zrobią..a ty lecz się i pisz wspaniałe artykuły
wiesz, wszyscy zakręceni świętami, jak się wykaraskasz z choróbska pojedź na Bronisze i zrób relację w typie detale i dodatki do ogrodu w stylu nowoczesnym, naturalnym, parkowym itd, myślę, że taki artykuł sie przyda i ty się ożywisz; mam nadzieję, że nie gniewasz się za rady, bo widzę, że zima dokuczam choć nie jest taka zła, było gorzej!
buziaki
Irenko to cudny pomysł!!!! Myslę że wiele osób byłoby taką ściągawką zachwycone zatem dołaczam się do tego pomysłu
Przydałoby się mieć jeszcze takie Bronisze na miejscu
Ostatnio zdjęcia śnieżne wkleiłam, ale odzew był kiepski Za mało się dzieje
I bez ciebie na tym etapie kuchnię zrobią..a ty lecz się i pisz wspaniałe artykuły
wiesz, wszyscy zakręceni świętami, jak się wykaraskasz z choróbska pojedź na Bronisze i zrób relację w typie detale i dodatki do ogrodu w stylu nowoczesnym, naturalnym, parkowym itd, myślę, że taki artykuł sie przyda i ty się ożywisz; mam nadzieję, że nie gniewasz się za rady, bo widzę, że zima dokuczam choć nie jest taka zła, było gorzej!
buziaki
Irenko to cudny pomysł!!!! Myslę że wiele osób byłoby taką ściągawką zachwycone zatem dołaczam się do tego pomysłu
Witaj dotarłam do Ciebie. Moja teściowa też Jagódka Jestem zaskoczona tym Bostonem patrząc na foty nigdy bym nie poyślała bo amerykanskie ogrody jakieś inne , gdzie w nich bzy, bratki, aksamitki... fajnie że trafiłas na ogrodowisko, tutaj rozmowy kręcą się wokół zieleniny choć nie tylko. Forum jest wyjątkowe zupełnie 'niedzisiejsze' w najlepszym tego słowa znaczeniu. Wnuki masz przesłodkie!
Bardzo dziekuje .
Bo ja mam taki malutki polski ogrodeczek a wszystkie kwiaty wszystko co sadze to dla mojej mamy.
Tak jak w Polsce na wsi w przydomowych ogrodkach ha ha
Pewnie nie teraz ale co tam ja tak lubie .
caluski
Madżena bój się najwyższego! Ty wianka nie zrobisz? Normalnie groże paluchem, spójż w lustro, noseczek Ci urusł jak Pinokiowi... Już ja widzę jak wszystkim kopary opadną po waszym wiankowaniu
a choinka cudo, od dwóch lat jestem zakochana w białych bombkach i taka też będzie i w tym roku u mnie.
Anka zrobie. Tylko ja się metodycznie do kopiowania przygotowuję. Najpierw szukam inspiracji aby sobie wyobrażenie zrobić. Muszę ze 100 wianków obejrzeć aby podjąć decycję jaki zrobić
Ja też nie miałam koncepcji na wianek...
Pani Inspiracja nawiedziła mnie po golonce...po imprezie Barbórkowej... w wieczór porzedzający wiankowanie...
Niech Moc będzie z Tobą... Powodzenia...
Madżena bój się najwyższego! Ty wianka nie zrobisz? Normalnie groże paluchem, spójż w lustro, noseczek Ci urusł jak Pinokiowi... Już ja widzę jak wszystkim kopary opadną po waszym wiankowaniu
a choinka cudo, od dwóch lat jestem zakochana w białych bombkach i taka też będzie i w tym roku u mnie.
Anka zrobie. Tylko ja się metodycznie do kopiowania przygotowuję. Najpierw szukam inspiracji aby sobie wyobrażenie zrobić. Muszę ze 100 wianków obejrzeć aby podjąć decycję jaki zrobić
mój wianuszek, uszyty z....koca! powieszony tymczasowo na sizalu bo nie miałam odpowiedniej wstążki, a chciałam zobaczyć jak będzie wyglądał. Wianek przejściowy, powisi przez chwilę