Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Boćkowe perypetie ogrodkowe 19:37, 11 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
ale fajnie ten karmnik na słupku i kule w śnieżnych czapach mmmmm i choć zimy nie cierpie to takie widoki przez okno lubię, szczególnie w okresie świątecznym

Powiem Ci, ze dla mnie zima moglaby trwac od Wigilii do Nowego Roku i koniec No i jeszcze na nartach
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:17, 10 gru 2012

Do góry
Marzena nie stresuj się! to ma być przyjemność
ja jako przekorne stworzenie dzisiaj do domu przytargałam katalogi na lato 2013, siedzę i przeglądam...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:29, 10 gru 2012

Do góry
ej ale to nie chodzi o Broniszę tylko o ściągę co do czego bo takie "bronisze' w każdym miejscu znaleźć można, a pozatym fajnie popatrzeć na ładne rzeczy.... czyż nie?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:15, 10 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Nie, lepiej mi
Pokasłuję a do kuchni się nie wtrącam.piszę Irenko artykuły. A przy tylu zdjęciach to się schodzi

Wicio maluje, Zdzisiek kable przekuwa, Sławcio kładzie glazurę

Ostatnio zdjęcia śnieżne wkleiłam, ale odzew był kiepski Za mało się dzieje

I bez ciebie na tym etapie kuchnię zrobią..a ty lecz się i pisz wspaniałe artykuły
wiesz, wszyscy zakręceni świętami, jak się wykaraskasz z choróbska pojedź na Bronisze i zrób relację w typie detale i dodatki do ogrodu w stylu nowoczesnym, naturalnym, parkowym itd, myślę, że taki artykuł sie przyda i ty się ożywisz; mam nadzieję, że nie gniewasz się za rady, bo widzę, że zima dokuczam choć nie jest taka zła, było gorzej!
buziaki

Irenko to cudny pomysł!!!! Myslę że wiele osób byłoby taką ściągawką zachwycone zatem dołaczam się do tego pomysłu

I ja się przyłączam do próśb Kolejnych inspiracji czekamy jak kania dżdżu
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:44, 10 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Nie, lepiej mi
Pokasłuję a do kuchni się nie wtrącam.piszę Irenko artykuły. A przy tylu zdjęciach to się schodzi

I bez ciebie na tym etapie kuchnię zrobią..a ty lecz się i pisz wspaniałe artykuły
wiesz, wszyscy zakręceni świętami, jak się wykaraskasz z choróbska pojedź na Bronisze i zrób relację w typie detale i dodatki do ogrodu w stylu nowoczesnym, naturalnym, parkowym itd, myślę, że taki artykuł sie przyda i ty się ożywisz; mam nadzieję, że nie gniewasz się za rady, bo widzę, że zima dokuczam choć nie jest taka zła, było gorzej!
buziaki

Irenko to cudny pomysł!!!! Myslę że wiele osób byłoby taką ściągawką zachwycone zatem dołaczam się do tego pomysłu

Przydałoby się mieć jeszcze takie Bronisze na miejscu

Danusiu zdrówko lepsze? pozdrawiam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:05, 10 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Nie, lepiej mi

buziaki

Ogródeczek jagody99 05:19, 10 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Witaj dotarłam do Ciebie. Moja teściowa też Jagódka Jestem zaskoczona tym Bostonem patrząc na foty nigdy bym nie poyślała bo amerykanskie ogrody jakieś inne , gdzie w nich bzy, bratki, aksamitki... fajnie że trafiłas na ogrodowisko, tutaj rozmowy kręcą się wokół zieleniny choć nie tylko. Forum jest wyjątkowe zupełnie 'niedzisiejsze' w najlepszym tego słowa znaczeniu. Wnuki masz przesłodkie!

Bardzo dziekuje .
Bo ja mam taki malutki polski ogrodeczek a wszystkie kwiaty wszystko co sadze to dla mojej mamy.
Tak jak w Polsce na wsi w przydomowych ogrodkach ha ha
Pewnie nie teraz ale co tam ja tak lubie .
caluski
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:20, 09 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Madżena bój się najwyższego! Ty wianka nie zrobisz? Normalnie groże paluchem, spójż w lustro, noseczek Ci urusł jak Pinokiowi... Już ja widzę jak wszystkim kopary opadną po waszym wiankowaniu
a choinka cudo, od dwóch lat jestem zakochana w białych bombkach i taka też będzie i w tym roku u mnie.

Anka zrobie. Tylko ja się metodycznie do kopiowania przygotowuję. Najpierw szukam inspiracji aby sobie wyobrażenie zrobić. Muszę ze 100 wianków obejrzeć aby podjąć decycję jaki zrobić

Ja też nie miałam koncepcji na wianek...
Pani Inspiracja nawiedziła mnie po golonce...po imprezie Barbórkowej... w wieczór porzedzający wiankowanie...
Niech Moc będzie z Tobą... Powodzenia...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:35, 09 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
pomimo całej symapti dla Sebka nie chcę go na zięcia

I nie życzę Ci ani jednego zięcia ! No chyba, że jeszcze córeczkę sobie machniesz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:25, 09 gru 2012

Do góry
dubel
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:24, 09 gru 2012

Do góry
pomimo całej symapti dla Sebka nie chcę go na zięcia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:04, 09 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek jestes niesamowity ,piękne dekorację ,oj na zięcia byś się nadał a mam córkę

Ile razy ja już to słyszałem Jedna z uczestniczek wycieczki w Anglii o swojej córce przypominała mi co najmniej 3 razy dziennie
hahhaahah bidulek nie daj się!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:03, 09 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
dopiero zobaczyłam, masz już choinkę a u mnie w przeddzień wigilii będzie dopiero

Pewnie będziesz miała żywą Ja ciągle mam nadzieję, że mi ta girlanda z jodły nie obleci....

I..... nie dam się
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:02, 09 gru 2012

Do góry
dopiero zobaczyłam, masz już choinkę a u mnie w przeddzień wigilii będzie dopiero
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:59, 09 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
kurcze jakie piekne błękitne niebo, u mnie dawno takiego nie było cały czas buro. Zdjęcia robisz ze statywu czy z ręki?

Z ręki - a raczej rąk - statywy drogie są
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:49, 09 gru 2012

Do góry
kurcze jakie piekne błękitne niebo, u mnie dawno takiego nie było cały czas buro. Zdjęcia robisz ze statywu czy z ręki?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 16:49, 09 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Madżena bój się najwyższego! Ty wianka nie zrobisz? Normalnie groże paluchem, spójż w lustro, noseczek Ci urusł jak Pinokiowi... Już ja widzę jak wszystkim kopary opadną po waszym wiankowaniu
a choinka cudo, od dwóch lat jestem zakochana w białych bombkach i taka też będzie i w tym roku u mnie.

Anka zrobie. Tylko ja się metodycznie do kopiowania przygotowuję. Najpierw szukam inspiracji aby sobie wyobrażenie zrobić. Muszę ze 100 wianków obejrzeć aby podjąć decycję jaki zrobić
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 16:10, 09 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
falstart narcyzów

pogubiły się bidule w czasie.. szkoda, bo wiosną już nie zakwitną
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:54, 09 gru 2012

Do góry
mój wianuszek, uszyty z....koca! powieszony tymczasowo na sizalu bo nie miałam odpowiedniej wstążki, a chciałam zobaczyć jak będzie wyglądał. Wianek przejściowy, powisi przez chwilę

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:50, 09 gru 2012

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies