Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

ka1sia 21:01, 10 gru 2012

Tytus w golfiku rewelka Cudny jest Kiedyś się spotkalam ze stwierdzeniem, że buldożki to psiaki o odważnej urodzie Ja je uwielbiam
Marzenko, czekam na Wasze wianki, czuję, że będzie na co popatrzeć. Pozdrawiam, Kasia
Konstancja30 22:05, 10 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

Konstancja - wypożyczenie Madzi bezcenne!! Nie oddamy!!! Będziemy bronić jak niepodległości!!!!

chitrus ... mówiłam chitrus ale jaki uroczy ... no przeciez bym oddała ...

ale tam chitrus nie chitrus ... buziam
Madzenka 23:00, 10 gru 2012

Konstancja30 napisał(a)

Konstancja - wypożyczenie Madzi bezcenne!! Nie oddamy!!! Będziemy bronić jak niepodległości!!!!

chitrus ... mówiłam chitrus ale jaki uroczy ... no przeciez bym oddała ...

ale tam chitrus nie chitrus ... buziam

Nie oddałabyś chitrus jestem
kofam
Madzenka 23:05, 10 gru 2012

ka1sia napisał(a)
Tytus w golfiku rewelka Cudny jest Kiedyś się spotkalam ze stwierdzeniem, że buldożki to psiaki o odważnej urodzie Ja je uwielbiam
Marzenko, czekam na Wasze wianki, czuję, że będzie na co popatrzeć. Pozdrawiam, Kasia

Kasia twierdzę, źe budlożki są tak brzydkie, że aż piękne. Uwielbiam tę jego proszącą mordkę, o cokolowiek, chwilę uwagi, pomizianie, zabawę, jedzenie o cokolwiek byleby się coś działo te miny są cudne!
A z wiankami to już mnie tak zestresowaliście, źe cały dom przekopałam w poszukiwaniu sznurków, gwiazdek, wszelkich możliwych ozdób, ususzyłam limionki ale mi nie wyszly Wyczyściłam narzędzia Bentleya bo mi na zewnątrz spatynowaly się (to takie ładne określenie dla lenia, który nie chowa narzędzi do garażu tylko zostawia przed domem...) Wsytd byłoby takie narzędzia pokazać
Konstancja30 23:11, 10 gru 2012

obstaje przy "spatynowały się" (zgadnij dlaczego ) ... i będę się tego trzymać ... jak to mawiał Alf i moje pacholę (pacholę gdy wchodziłam do pokoju w stanie pandemonium i groźnie pytałam "sprzątałaś" na co ona z wiarą "tak ... i będę się tego trzymać " ... z tego akurat nie wyrosła ) ...
Tess 23:12, 10 gru 2012

Też próbowałam ususzyć limonki. Też mi nie wyszły.
Przestań się stresować, nawet ja - beztalencie manualne - zrobiłam wianek i nawet jakoś wygląda (z naciskiem na jakoś)
Madzenka 23:15, 10 gru 2012

Konstancja30 napisał(a)
obstaje przy "spatynowały się" (zgadnij dlaczego ) ... i będę się tego trzymać ... jak to mawiał Alf i moje pacholę (pacholę gdy wchodziłam do pokoju w stanie pandemonium i groźnie pytałam "sprzątałaś" na co ona z wiarą "tak ... i będę się tego trzymać " ... z tego akurat nie wyrosła ) ...

Tak .... Trzymam się patynowania twardo!
Madzenka 23:16, 10 gru 2012

Tess napisał(a)
Też próbowałam ususzyć limonki. Też mi nie wyszły.
Przestań się stresować, nawet ja - beztalencie manualne - zrobiłam wianek i nawet jakoś wygląda (z naciskiem na jakoś)

Pewnie, że wianki wyjdą, tylko trzeba konwesację na ogrodowisku podtrzymać
Musimy wytworzyć atmosferę oczekiwania ...... ale suspensu nie będzie
Madzenka 23:17, 10 gru 2012

Coś trzeba przed snem poczytać
Dobranoc i do jutra
ana_art 23:17, 10 gru 2012

Marzena nie stresuj się! to ma być przyjemność
ja jako przekorne stworzenie dzisiaj do domu przytargałam katalogi na lato 2013, siedzę i przeglądam...