Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Moje ukochane miejsce na ziemi 23:13, 16 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Agata- śniegu to ty masz, u mnie malutko porównaniu do ciebie, już nawet ziemia się trochę odsłania, dziś pięknie słońce świeci, temperatura podskoczyła już do 4. Najgorsze za nami, teraz będzie już coraz lepiej, buziam

Gosiu mam nadzieję, że się spełni to co piszesz.....
u mnie teraz -15 st.

nawet Timi tylko dwie minuty był siku i pod drzwiami już prosił do domku...
Popówek 21:37, 16 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Jajka prześliczne, właśnie coś muszę dzieciakom wymyślić, na co te kwiatki przyczepione?
Ależ ci zazdroszczę tych zakupów, nie mogę się wprost doczekać zakupowego szaleństwa

kwiatki przyczepione na szpileczki, dlatego sama robiłam a dzieci poganiały, jeszcze troszkę za małe na zabawę ze szpilkami

dzisiejsze jajko wraz z wczorajszymi w wianku

a tutaj już dekoracja na stół

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 20:22, 16 mar 2013

Do góry
Margarete napisał(a)
Witam kolejnych nowych gości zaglądających do mojego wątku : Keri i Gosiniak
Kibicujcie, kibicujcie i trzymajcie kciuki za zmiany !
A ja dziś po zasięgnięciu informacji na OGRODOWISKU popędziłam do Nomi i kupiłam 2 sześciopaki bukszpanów do moich przyszłych rabat. Były po niecałe 22 zł więc myślę ze niedrogo, chociaż są malutkie, napisane że 18 cm ale to chyba razem z doniczką.
Oto one :

Margaret ja tez te bukszpany kupiłam w Nomi w Pabianicach pozdrawiam prawie sasiadkę
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 20:07, 16 mar 2013

Do góry
Witam kolejnych nowych gości zaglądających do mojego wątku : Keri i Gosiniak
Kibicujcie, kibicujcie i trzymajcie kciuki za zmiany !
A ja dziś po zasięgnięciu informacji na OGRODOWISKU popędziłam do Nomi i kupiłam 2 sześciopaki bukszpanów do moich przyszłych rabat. Były po niecałe 22 zł więc myślę ze niedrogo, chociaż są malutkie, napisane że 18 cm ale to chyba razem z doniczką.
Oto one :
Nigdy nie mów nigdy 18:58, 16 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Kasiu czekam na relację fontannową

Ja mam nadzieję, że za dużo się nie spodziewasz

Tylko do połowy wywiercone, wielkie wiertło się stępiło, w poniedziałek trzeba naostrzyć i dalej walczyć...
M najpierw cieńszym wiercił, potem tym wiegachnym

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:40, 16 mar 2013

Do góry
KasiaWB widziałam w tv i na fotach u dziewczyn, masakra! U mnie obwieszczam wiosnę! i u Marzenko widziałam krokusy!

Gosiniak, cieszę się, że aż tak źle nie jest i w końcu mamy winowajczynię, teraz wiadomo czemu wiosna zaspała

Andziulka, zaraz zajrzę

Marta, jakos małomówna jesteś, aż tak cię zasypało

Bożenko, wybiorę się po te dzbany, jakbyś chciała, daj znać

Ewelinko, jak się cieszę one w słońcu mogą być? i jak wysokie urosną?

Jula, powoli zima idzie na Ukrainę, juz jest dobrzedziś słońca było tyle, że część odtajała

Iza, zestaw jest i nie tylko donice odmłodnieją, ale też stary kredens po teściowej, jakoś na pewno ma ponad 60 lat lub więcej nawet watę drucianą do drapania wzięłam

agata19762 Agatko, ślicznie w tej śnieżycy wyglądasz, ale śniegu współczuję!

Anita, i nie dziwię się tobie, ale nie bój żaby, może jak juz będę wszystko wiedzieć i tobie jakos kupię wybieraj model

Marzenko, starałam się aby nie było dużo, krokusy podziwiałam!!!no z zakupami tak jakby, dotarły ławki; jedna skręcona, do drugiej zapomnieli dać śruby, jutro Praktiker i montujemy drugą, a skoro ławki, to na pewno wiosna!

Ania asc, no co ty, pesymizm i ty, jakoś nie współgra, za 5 dni będziesz mieć wiosnę! i cudo avatarek, teraz wiosna wróci!
Bocku kochany, to lubię, raz dwa trzy i wiosna

malgocha1960 Małgosiu, to jutro je wyciągam i do donic, ale czy w pomieszczeniu gdzie +17 mogą być?

Ewa, jestem wypatrywałam wiosnę i jest

Ula, jak tylko Bociek napisała o krokusach, od razu pobiegłam

i fotki, wiosna 2013.....ale słońce piękne było i zachód cudny;

Igiełkowy ogródeczek 18:37, 16 mar 2013

Do góry
danuta_szwajcer napisał(a)
popatrzylam na strone 306 piekna zima i piekne zjecia ale zima niech sobie juz idzie i nie wraca pozdrawiam

Po zimie wiosnę pokazałam, nie widziałaś?
Ziemie mówimy już- baj, baj nie wracaj

monitka napisał(a)
Gosiu melduję że od nas idzie juz cieplejszy front. Wiosnę już w powietrzu czuć, hurrra

Strasznie się cieszę, że najgorsze minęło i teraz z dnia na dzień lepiej będzie
Nigdy nie mów nigdy 18:33, 16 mar 2013

Do góry
Kasiu czekam na relację fontannową
Igiełkowy ogródeczek 18:25, 16 mar 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Jaką fontannę chcesz? Albo ważniejsze...musisz wiedzieć jaką kasiorkę na nią możesz wydać. Masz namiar na ten sklep internetowy od Jusi?

Kasiu- chciałabym albo kulę, albo z kamienia, nie za drogą, żeby Żon jakoś to przeżył, bo pomyśli nie dość że kasa wydana, to jeszcze montować mu karzę
Nie wiem o jaki sklep chodzi
Spróbuję na miejscu coś kupić, tobie się udało to może i mnie szczęście dopisze, a kiedy swoją będziesz montować?
Igiełkowy ogródeczek 18:23, 16 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
U mnie wiosennie zaraz wkleję zdejęcia Pozdrawiam

Widziałam, cudniście u ciebie, czekam aż u mnie stopi się i sio do ogródka z aparacikiem oczywiście, z sekatorkiem i motyczką- którą sobie dzisiaj kupiłam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:21, 16 mar 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Oprotestowałam dzisiaj zimno i poszłam sobie zrobić paznokcie
I tu niespodzianka wiosna do nas wraca
OBWIESZCZAM KONIEC ZIMY I BASTA!!!
Zdjęcia z dnia dzisiejszego, żeby nie było, że fotomontaż, robione przed chwilą
Krokusy lekko nadgryzione zębem mrozu ale przeżyły

I tego nam trzeba było, wreszcie optymistyczne wieści, u mnie też pięknie było, ale śniegu trochę więcej mam,
A ja też oprotestowałam zimę i samochód wreszcie umyłam, bezdotykowo, ale przynajmniej kolor już widać
Czyli zaczynamy, huraaaaa.......
Rododendronowy ogród II. 14:30, 16 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Bogdziu twoje rady o Rh bezcenne
U mnie dziś pięknie słońce świeci, +4 już jest, śnieg jeszcze trochę przykrywa roślinki, ach jak się cieszę z takiego dnia, pozdrawiam serdecznie

Dawno słonka nie widzieliśmy więc cieszy ale to słoneczko wyżowe , nie dające wiele ciepła , u mnie przez cały dzień temp nie doszła nawet do zera, najcieplej było -2 i niestety przymrozek znów pewny ale może to już na tym koniec będzie? Tęsknię do krokusów okropnie.Pozdrawiam Gosiu.
Ogród do odświeżenia 14:28, 16 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Ślicznie dziś u mnie świeci, gdyby nie ten śnieg to pewnie już w ogródku bym zasuwała, a jak tam u ciebie?
Jedziesz na poszukiwania ławeczki?

Odpuściłam sobie Gosiu, Żon mnie namawia na wyjazd jutro, ale chyba lepiej się tam wybrać w sobotę...może uda mi się w przyszły weekend....
....pogoda piękna, śnieg topi się na potęgę....tylko, żeby dzisiaj w nocy zbytnio nie przymroziło, to będzie git
Gdzieś na końcu świata... 14:10, 16 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Gosia raport pogodowy- u mnie raz sypie raz słońce, śnieg jednak w przewadze, ale już wiem dlaczego, Ela nam zaczarowała, czekam aż odwoła...

Nooo tak .. Wiedziałam ,źe się narażę .... Zakopałam dziś kancioroba w ogródku .. Bo żal mi było oddawać
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 12:40, 16 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

U mnie ci odpowiedziałam, ja jestem zadowolona, rośliny ładnie rosną, cudów nie można się jednak spodziewać, pierwszy raz użyłam, jak w maju chyba dwa lata temu przymrozki były, wtedy też o nim w Mai...usłyszałam, zmroziło liście magnolii między innymi, myślałam, że uratuję te nowe przyrosty, ale było za późno, za to wypuściła nowe i ostatecznie ma się dobrze.
U siebie stosuję głównie na iglaki karłowe, które trochę mi chorowały, ale także na róże i inne bardziej wymagające rośliny. Po zimie warto zastosować, poczytaj tutaj:
http://asahi.pl/

Dzięki Gosiu!
Czytałam ich stronę, ale ciekawa byłam jak się to ma do rzeczywistości
No i czy różni się jakoś od zwykłych nawozów.
Rododendronowy ogród II. 12:03, 16 mar 2013

Do góry
Bogdziu twoje rady o Rh bezcenne
U mnie dziś pięknie słońce świeci, +4 już jest, śnieg jeszcze trochę przykrywa roślinki, ach jak się cieszę z takiego dnia, pozdrawiam serdecznie
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 11:59, 16 mar 2013

Do góry
Witaj, poczytałam, zmiany się szykują, ja też się u siebie nie mogę doczekać, rabatka na froncie z kamyczkami bardzo udana i zakupy już zrobiłaś, będę podgladać i kibicować
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 11:45, 16 mar 2013

Do góry
Gabisia napisał(a)

Gosiu, dzięki Boku, że jesteś
Mam właśnie do Ciebie pytanie!
Podobno używałaś Asahi?
Do igiełkowych tylko?
Jakie efekty???

U mnie ci odpowiedziałam, ja jestem zadowolona, rośliny ładnie rosną, cudów nie można się jednak spodziewać, pierwszy raz użyłam, jak w maju chyba dwa lata temu przymrozki były, wtedy też o nim w Mai...usłyszałam, zmroziło liście magnolii między innymi, myślałam, że uratuję te nowe przyrosty, ale było za późno, za to wypuściła nowe i ostatecznie ma się dobrze.
U siebie stosuję głównie na iglaki karłowe, które trochę mi chorowały, ale także na róże i inne bardziej wymagające rośliny. Po zimie warto zastosować, poczytaj tutaj:
http://asahi.pl/
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:36, 16 mar 2013

Do góry
I ja pozdrawiam, świeci słoneczko...tralala....
Jurajski Ogród 11:33, 16 mar 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
wariacje na temat pewnej skarpy

wiosna

lato

Przepięknie, perukowaca też tnę bo chcę mieć zwartego jak u ciebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies