Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 18:23, 16 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
U mnie wiosennie zaraz wkleję zdejęcia Pozdrawiam

Widziałam, cudniście u ciebie, czekam aż u mnie stopi się i sio do ogródka z aparacikiem oczywiście, z sekatorkiem i motyczką- którą sobie dzisiaj kupiłam
Gosiniak 18:25, 16 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Jaką fontannę chcesz? Albo ważniejsze...musisz wiedzieć jaką kasiorkę na nią możesz wydać. Masz namiar na ten sklep internetowy od Jusi?

Kasiu- chciałabym albo kulę, albo z kamienia, nie za drogą, żeby Żon jakoś to przeżył, bo pomyśli nie dość że kasa wydana, to jeszcze montować mu karzę
Nie wiem o jaki sklep chodzi
Spróbuję na miejscu coś kupić, tobie się udało to może i mnie szczęście dopisze, a kiedy swoją będziesz montować?
Gosiniak 18:37, 16 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
popatrzylam na strone 306 piekna zima i piekne zjecia ale zima niech sobie juz idzie i nie wraca pozdrawiam

Po zimie wiosnę pokazałam, nie widziałaś?
Ziemie mówimy już- baj, baj nie wracaj

monitka napisał(a)
Gosiu melduję że od nas idzie juz cieplejszy front. Wiosnę już w powietrzu czuć, hurrra

Strasznie się cieszę, że najgorsze minęło i teraz z dnia na dzień lepiej będzie
Kindzia 19:15, 16 mar 2013

Jeżeli na kamień się zdecydujesz, to na pewno nie będzie problemu. Juzia wkleiła link do sklepu internetowego, ponieważ to niedaleko ode mnie, pisałam do nich czy mogę przyjechać zobaczyć, ale plany się zmieniły. Linka Ci podam, pooglądaj sobie, niedrogie są i gotowe

http://sklep.olympia.pl/ogrod/fontanny-ogrodowe.html
Milka 19:27, 16 mar 2013

Gosiu, to u ciebie mimo śniegu też wiosennie, temperatura na plusie, super!
Maria667 20:47, 16 mar 2013

Pozdrowienia, Gosiu, z lodowej podkrakowskiej krainy
Ale podobno ma być coraz lepiej...
agata19762 23:51, 16 mar 2013

pozdrawiam Gosiu nadal zimowo.....
u mnie -16 st.

oby do wiosny...
spokojnej nocki
Margarete 01:40, 17 mar 2013

Witam, i ja wpadłam do ciebie,Gosiniak ( a swoją drogą ile tu tych Goś, Małgoś i temu podobnych na OGRODOWISKU... ho, ho.. ) i pobiegałam po twoim królestwie, urzekająco !!!
Ten modrzew pendula, te wrzosy, hortensje, murki i ten romantyczny kącik z białą ławka... super, wszystko super.. gratulacje !
Ile u ciebie znalazłam inspiracji dla mnie. Będę tu na pewno jeszcze wracać.
bociek 09:47, 17 mar 2013

Gosia - macham, jak situejszyn pogodowy u Ciebie??? U mnie temperaturka rosnieeeeeeeeee

Milej niedzieli
anna_g 10:41, 17 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Sierpień 2012 r.- prawie wszystkie roślinki na miejscu.

Hortensja Bobo

Gosiu - postanowiłam jednak pismo obrazkowe u Ciebie dokładniej przejrzeć - nie wiem ile mi to zajmie ale może się uda Gosia - myślę nad tą Bobo do mojego ogrodu - możesz mi powiedzieć jak on Ci "się widzi"? jesteś zadowolona z wyboru? Przycinasz? Czy ona się przebarwia w późniejszej fazie kwitnienia? Długo kwitnie? No jakbyś zechciała mi cos o niej opowiedziec to będę wdzięczna. Może masz jeszcze jakieś jej zdjątka? Czytałam o niej ale wiesz czasem warto wiedzieć coś od kogoś kto ma i widzi. Na zdjęciach jest śliczna. Żeby Ci tu nie zaśmiecać to mogłabyś to u mnie napisać i ew. wstawić zdjęcia???? Bardzo chętnie zdjęcia przyjmę Dzięki Gosiu tak odgórnie
poza tym chciałam powiedzieć że pomysłowy Dobromir z Ciebie - jestem pod wrażeniem że te wszystkie rabaty i sposób ich wykonania wymyśliłas sama - niestety nie mam takich zdolności eh... trudno Miłego dzionka