Aniu mówisz i masz. Jestem. Witam Cię serdecznie!
Na dzień dobry nie wypada mądralować ale koniecznie zmień nazwę wątku.
Twój ogród jest naszą inspiracją! Kwiatki dla Ciebie.
normalnie spadłam z kanapy... łomżynianka.... dziękuję za róże.
Gdzie masz wątek, bo na awatarku widać już ładny ogród?
Ba. Nie Wiem jak wkleić nazwę wątku. Wiem, że ma być pod kreską. Wypełniłam wszystkie pola jakie były.
Aniu czy Ty podawałaś gdzie kupiłaś donice, które stoją przed biurem?
nie pamiętam czy pisalam, zaraz odgrzebie nr aukcji i Ci prześlę donice moge polecić bo fajne w komplecie jest jeszcze czwarta ale nie obsadzałam jej bo wydawala mi się mikra
Aniu czy Ty podawałaś gdzie kupiłaś donice, które stoją przed biurem?
nie pamiętam czy pisalam, zaraz odgrzebie nr aukcji i Ci prześlę donice moge polecić bo fajne w komplecie jest jeszcze czwarta ale nie obsadzałam jej bo wydawala mi się mikra
no i znalazłam Cię SUPER! koniecznie daj podpis z linkiem, łatwiej będzie do Ciebie trafić .
Miejsce o którym piszesz jest napewno niezwykle magnetyczne. Jak przejeżdżam przez most po drodze do Białego to zawsze zachwycam się rozlewiskami. Często jeździmy z dzieciakami na bagna w okolice "bramy na bagna'' uwielbiam tą ciszę która aż dźwięczy w uszach, długaśną kładkę na bagnach po której biegają jaszczurki .
Mój M mówi że na starość to on kupi kawał pola na kurpiach bo podobają mu się tamte tereny.
Plany masz świetne, ogród wiejski kojarzy mi się z moją babcią, był wiejski ale niezwykle zadbany, łany kwiatów, a pomiedzy nimi warzywa niestety babci już nie ma, nie ma również starego domu bo spłonoł dwa lata temu. Może dlatego, że jestem bliźniakiem lubię i takie klimatyczne miejsca i ultra nowoczesne
Aniu mówisz i masz. Jestem. Witam Cię serdecznie!
Na dzień dobry nie wypada mądralować ale koniecznie zmień nazwę wątku.
Twój ogród jest naszą inspiracją! Kwiatki dla Ciebie.
normalnie spadłam z kanapy... łomżynianka.... dziękuję za róże.
Gdzie masz wątek, bo na awatarku widać już ładny ogród?
Monitka dzisiaj wiśnie zaczeły gubić liscie
a karmnik kupowałam w ubiegłym tygodniu w lidlu, ma tylko jedne 'karmidło-podajnik' chyba fajniejszy byłby jakby było ze 3
Rano widdziałam u siebie z 6 sikorek, jak wróciłam z pracy to były dwie, było już trochę szarawo i flesz mi się włączał i robione z daleka, zdjęcia nie umywają się do BOgdzi, ale pierwsze więc cieszą
a potem odwróciłam się i taki widok miałam... muszę powiązać trawy!
kobieto fajna inaczej, ależ Ci ta zielenina porosła czasami wato zrobić porównanie, bo jak się patrzy na codzień to nie widać różnicy...
a sałatki hmmmm proszę więcj. wczoraj robiłam anulową czewrona fasola, seler naciowy, natka pietruszki, sos jogurt+majonez+czosnek. eMowi smakowała, dzieciom mniej...
Bożenko powiedz mi proszę jakiego obiektywu używasz do robienia zdjęć np ptakom? Dzisiaj polowałam z obiektywem na sikorki ale marnie mi to polowanie wyszło...
Aniu ale mi zadałaś pytanie. Wiem że są różne obiektywy np szerokokatne ale na tym moja wiedza sie kończy. Nie znam sie na tym Mam jeden obiektyw kupiony razem z aparatem, raczej wąskokątny bo nie obejmuje wielkich panoram. Korzystam tylko z niego no i jak już wiele razy pisałam z zooma (mam 12-krotny) i z możliwości robienia seryjnych zdjęc. By ptaki były dośc duże fotografuję je z bliskich odległości ustawiając karmnik bardzo blisko okna lub przy jeziorkach. Zimą też ptaki mniej się boją. Jak robię zdjecie z odległości ok1-1,5m i korzystam z zooma to ten ptak całkiem nieźle jest widoczny. Nie potrafie Ci dac lepszych wskazówek bo sie na tym nie znam choc stale coś staram się nauczyc i dziś tez studiowałam książke o fotografi ale dla starszego pokolenia jakim ja jestem jest tam dośc dużo trudnych a niewytłumaczonych terminów, no i wolno mi te nauki idą.Jednak nie narzekam bo wszystkiego sama się nauczyłam bez jednej wskazówki kogokolwiek i mimo że chciałabym umiec wiecej to musi mi to wystarczyc bo nie mam się gdzie nauczyc.