Powiem Wam tylko jedno, jak już dzieci będą samowystarczalne, zatęsknicie za wiekiem przed 40-tką Wiem to
Hi hi hi Szefową wciągnęliśmy w dyskusje pozaogrodowe
Mi jest dobrze po 40-tce po każdej -tce mówię, że dopiero się zaczyna życie Po 50-tce będę miala trochę spłaconego kredytu
Marzenko, jestem...ale bez podania i znaczka skarbowego...bałam się, że 1000 przegapię, ale nie jest źle;
jak zwykle fajne dyskusje o wieku, szefowa ma rację..każde kolejne coraz ciekawsze, inne nie znaczy gorsze
buziam
Dziewczyny ja Was zaniedbuję bo zarobiona jestem i "Huston mamy problem mnie wchłonęło" Gdy przeczytam odmeldowuję się pełną parą
Ps lampki przyszly są takie jak na zdjęciu wg mnie ok, cieniutkie kabelki ale właśnie takie przeźroczyste na moją elewację z żaluzjinpotrzebowałam, bo czarnych nie mogłam zdzierźyć
Zatem kto chce to zamaiwalam
)lampki tu
Wprawdzie aukcja już zakończona ale w na innych akucjach są, wyślwietlcie sobie wszystkie przedmioty sprzedającego
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Zaglada doczytac a tu taka niespodzianka, niemal jestem na biezaco!!!!!!
Marzenko ty co tydzien poowinnas jakas ksiazke zlapac wtedy tacy jak ja nie musza zarywac nocy aby doczytac co, gdzie i kiedy....
mniej pracy, wiecej fascynujacych i wciagajacych ksiazek i duzooooo slonka na weekend zycze i zmykam !!!!!!
p.s
i buziakuje rzecz jasna
trzeba klknąć na link i jak się otworzy z błędem w nowej karcie to zaznaczyć i kliknąć jeszcze raz, otworzy się w goog.... tam już jest wszystko trochę to skomplikowane ale u mnie się tylko tak zadziałało