Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 22:27, 14 lis 2012

agniecha973 napisał(a)
Domi, chyba za dużego "saspensa" zbudowałaś i teraz każdy mówi "łe, słabo". A tak szczerze, to większość z nas nie zrozumie Twojego problemu, bo nasze ogrody nie są aż tak dopieszczone i Twoje problemy wydają się nam błahe. Wybacz nam. Ale Twoja gradacja bardzo mnie urzekła - miejsce nr 3 ... Super!

Domyślam się,że tak właśnie jest,jak piszesz. Cieszę się,że pokazałam Wam co jest jeszcze u mnie do zrobienia. Fakt,że dużo mam już zrobione,ale to wciąż jeszcze nie koniec pracy i inwestycji. Każdy ogród ma słabsze miejsca i swoje troopy. Mój też ma
ola 22:29, 14 lis 2012

Zaglądam systematycznie i wciąż się zachwycam. Pozdrawiam.
Domi 22:39, 14 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Gdybym swój wentylator pokazala i bajzlownię obawiam się, że trwale odstawiłabyś córkę od tankowania musowo trzeba dbać o potomstwo!!!

No pokaż Marzenko. Dam radę!
ana_art 22:42, 14 lis 2012

ech, z tego wynika, że u mnie za każdym krzakiem kryje się trup
Mala_Mi 22:44, 14 lis 2012

Domi napisał(a)

Domi, ależ ja Ci wierzę, przecież lepiej wiesz co tu masz Po prostu umknęło. Te detale, o których wspomniałaś, możesz sobie podarować.

Natchnęłyście mnie jednak, żeby pokazać to, czego dotąd nigdy nie pokazywałam. Już wkrótce ujawnię mroczne zakamarki mojego ogrodu, pokażę je bez retuszu,jak Weronika R. swoją twarz bez makijażu w ostatnim filmie. Sfotografuję najgorsze miejsca w moim ogrodzie. I to jest nowa koncepcja!

Boskie to chyba powinno trafić tu

Mistrzynią suspensu jednak nie będziesz!! to się nazywa koszmar? to ja nawet gęsiej skórki nie miałam po obejrzeniu zdjęć

Mam nadzieję,że inni pójdą za mną i też wywleką trupy z krzaqf

Po naszych trupach wywleczonych ... chyba sama byś padła trupem..... Ty nie wiesz co znaczy mieć Horror....
Masz cudny ogród..... perfekcyjny i rozumiem, że takie drobiazgi denerwują... ale ....
Dziś też stwierdziłam, że latem to jakoś było, a teraz same dziury wylazły ..... a choinki zamiast rosną wzięły się za chorowanie.. na szczęście najgorsze zaczynają odżywać..... bo skąd bym wzięła 4-5 metrową jodłę... rozumiem ten ból, bo przez 2 lata stałam przed takim dylematem..
Masz cudnie......
eliza3 22:46, 14 lis 2012

Widzę Dominiko, że przed snem wszyscy o trupach w krzakach rozmawiają... no nie wiem czy będę miała dobre sny... i po co było wsadzać kij w mrowisko ja o swoich cicho sza...
trafo 01:27, 15 lis 2012

Pięknie masz Perfekcyjna Ogrodniczko, siem zachwycam
Urszulla 07:37, 15 lis 2012

Och, cudny ogród, dziury pomijam. Co byś robiła jakby wszystko było idealne
zbigniew_gazda 08:11, 15 lis 2012

Dominiko biorę w ciemno Twój piękny ogród z tymi dziurami i klimatyzatorem od zaraz .
betysia 08:19, 15 lis 2012

cudowny, cudowny jest twoj ogrod bez wzgladu na jakies "dziurki"!!!!!!!!!!!
pieknie...nawet najbardziej ponura jesien niczego nie zmioeni!
pozdrawiam serdecznie i cieplutko!!!!!