Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:18, 04 gru 2015

Do góry
iwka napisał(a)
oj to długa historia, miały być w B ale nie będzie ale one są chyba łatwo dostępne w sklepach mój jest taki

A w ikei chyba też powinien być?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:16, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

a gdzie?
oj to długa historia, miały być w B ale nie będzie ale one są chyba łatwo dostępne w sklepach mój jest taki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:58, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Olu
Ty już nawet okna na Święta umyłaś?

wypucowałam
Podwórkowa rehabilitacja 09:51, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Reniu
A Ty się tak sama tego fotografowania nauczyłaś? ... czy jednak byłas na jakimś kursie?

Sama, traktuję to zresztą jak zabawę ale lubię jak coś wychodzi po mojej myśli A jak nie wychodzi to cykam do skutku a potem kasuję np. 30 nieudanych ujęć buziak
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 09:38, 04 gru 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

tyle, że mnie energia rozpiera do działania na zewnątrz w domu nie bardzo, by okna wypucować musiałam się ostro zmusić.. o świętach nie myślę w ogóle

Olu
Ty już nawet okna na Święta umyłaś?
Podwórkowa rehabilitacja 09:35, 04 gru 2015

Do góry
Reniu
A Ty się tak sama tego fotografowania nauczyłaś? ... czy jednak byłas na jakimś kursie?
Pogubiłam się po drodze... 09:28, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

No widzisz ja tak mam z córką ... jak wymagam to są efekty ... choć wiadomo,że każdy ma mniejsze lub większe predyspozycje ... ale z synem już nie jest tak łatwo ... zdolny nieziemsko ale leniwy okrutnie ... jak w klasach 4-6 jeszcze mi się udawało pilnować czy przeczytał notatki przed klasówką i nawet odpytać go z tego ... tak już w gimnazjum jak chciałam dalej "cisnąć" to stwierdził, że on uczy się dla siebie a nie dla ocen ... czyli wynosi z lekcji, w domu nic ... kiedyś myślałam, że będę umiała to kontrolować ... zrozumiałam jednak, że sama dyscyplina ze strony rodzica w pewnym momencie nie wystarcza a naciskać na siłę nie ma sensu ... syn stwierdził, że teraz jest bardziej szczęśliwy ... nie mam argumentu ... bo sama nie wiem co o tym myśleć ... nie jest najgorzej ... na razie z tego co wyniesie z lekcji ma świadectwo z paskiem ... a co by było gdyby się uczył?

jesssuu jakbym o swoim czytała
u mnie doszła presja ze strony kolegów wyzywanie od kujonów itp na portalach
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:26, 04 gru 2015

Do góry
iwka napisał(a)

hi hi ja w ubiegłym roku złamałam dwie silikonowego nie mam, ale kupiłam sobie taki aluminiowy co nie przywiera ciasto do niego, super jest

a gdzie?
Mój ogród pod górkę... 09:25, 04 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Danusiu, ja jestem osobą, która uwielbia rzeczy wyjątkowe Lubię mieć coś, czego nie da się szybko podrobić ani kupić w pierwszym lepszym sklepie A że szybko się nudzę to nie chcę powtarzać siebie, a tym bardziej całkowicie kopiować innych Np. przez ostatnie kilka wieczorów szukałem obrazów do wydrukowania i ciężko znaleźć coś, czego nie widziałem już u kogoś Dlatego nadal ramki stoją puste
Ty też tak zresztą masz Ciągle zaskakujesz i szukasz czegoś nowego

Wielki wianek? Chyba taki będzie wisiał na moich drzwiach O ile na coś nowego nie wpadnę, daję sobie jeszcze tydzień

A ja mogę mieć i zgapione ... byle mi się podobało, pasowało do wnętrza czy otoczenia, cieszyło jak na to patrzę a najlepiej nie tylko mnie ale i resztę członków rodziny Lubię podpatrywać innych i korzystać z ich pomysłowości ... ale faktycznie twórczość własna daje dużo satysfakcji
Wczoraj z córcią zrobiłyśmy sobie, zamiast ślęczeć przed kompem czy tV, bombki z użyciem papieru i szpilek ... a przy okazji pogadałyśmy sobie o tym i o tamtym

PS Jak tam salon?
Pogubiłam się po drodze... 09:11, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

- syn stwierdził, że teraz jest bardziej szczęśliwy ... nie mam argumentu ...

- na razie z tego co wyniesie z lekcji ma świadectwo z paskiem ...

- a co by było gdyby się uczył?

Byłby mniej szczęśliwy ???

Sama mam takiego syna, oceny bardzo dobre, czasu niewiele na naukę, bo dodatkowo gra w klubie piłkarskim.
Wydaje mi się, że oceny nie zawsze przekładają się na ogólną inteligencję i zaradność życiową.
Pogubiłam się po drodze... 08:48, 04 gru 2015

Do góry
iwka napisał(a)
jaka wyrodna, od dzieci trzeba wymagać, bo jak nie to odpuszczają ja widzę po swojej, że jak ma luz to woli pierdółki robić i wtedy czwórka dobra, ale jak przycisnę to piątki dostaje i wtedy zadowolona jest

No widzisz ja tak mam z córką ... jak wymagam to są efekty ... choć wiadomo,że każdy ma mniejsze lub większe predyspozycje ... ale z synem już nie jest tak łatwo ... zdolny nieziemsko ale leniwy okrutnie ... jak w klasach 4-6 jeszcze mi się udawało pilnować czy przeczytał notatki przed klasówką i nawet odpytać go z tego ... tak już w gimnazjum jak chciałam dalej "cisnąć" to stwierdził, że on uczy się dla siebie a nie dla ocen ... czyli wynosi z lekcji, w domu nic ... kiedyś myślałam, że będę umiała to kontrolować ... zrozumiałam jednak, że sama dyscyplina ze strony rodzica w pewnym momencie nie wystarcza a naciskać na siłę nie ma sensu ... syn stwierdził, że teraz jest bardziej szczęśliwy ... nie mam argumentu ... bo sama nie wiem co o tym myśleć ... nie jest najgorzej ... na razie z tego co wyniesie z lekcji ma świadectwo z paskiem ... a co by było gdyby się uczył?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 07:46, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Oto moje pierwsze bombki zrobione własnoręcznie

Jutro robię czarne i szare ... z córcią

Śliczne
Ogród niby nowoczesny ale... 07:39, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Ale świetny wypad sobie zrobiłaś ... tyle fajnych rzeczy tam jest, że ciężko będzie się pewnie zdecydować?
Życzę udanych zakupów

PS a ja nie mogę znaleźć takich dużych szklanych kul do powieszenia jako karmniki

Widzialam ostatnio w kwiaciarniach
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:14, 04 gru 2015

Do góry
Oto moje pierwsze bombki zrobione własnoręcznie

Jutro robię czarne i szare ... z córcią
Na Łowieckiej 23:53, 03 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Hi hi hi ... ... ale nie wyprowadzałaś go z błędu?

O tym samym pomyślałam
Na Łowieckiej 23:52, 03 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Czyli u Ciebie znowu eM nieusatysfakcjonowany?

Do trzech razy sztuka podobno
Na Łowieckiej 23:47, 03 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

O drugim możesz pomyśleć jak najbardziej ... ale powiem Ci, że mój syn był długo żywą kopią eMa a teraz wszyscy mówią, że jest podobny do mnie

U nas raczej nie ma szans na aż takie zmiany ale nadzieja umiera ostatnia
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:47, 03 gru 2015

Do góry
anna_t napisał(a)

wydaje mi sie że miały ok 10cm

I dziś właśnie kupiłam 4 takie sztuki ... dwie z nich już zostały zagospodarowane
Ogród niby nowoczesny ale... 23:32, 03 gru 2015

Do góry
Ale świetny wypad sobie zrobiłaś ... tyle fajnych rzeczy tam jest, że ciężko będzie się pewnie zdecydować?
Życzę udanych zakupów

PS a ja nie mogę znaleźć takich dużych szklanych kul do powieszenia jako karmniki
Moja codzienność - ogród Oli 16:18, 03 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Wianek doczekał się pomponów i ... jest cuuudnie ... tak jak chciałaś cieplutko

no tak
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies