Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Madzenka 20:23, 03 gru 2015

Oluś trzeba ciut odpocząc coby szopkę rozebrać i teren zagospodarować Oddychaj trochę odpoczynkiem
polinka 09:35, 04 gru 2015

leon60 napisał(a)

tyle, że mnie energia rozpiera do działania na zewnątrz w domu nie bardzo, by okna wypucować musiałam się ostro zmusić.. o świętach nie myślę w ogóle

Okna umyję w styczniu

Wiem, że tak jak ja nie lubisz świąt, całego tego zamieszania...u nas w tym roku plan jest na całkiem inne święta Zostało nam tylko Młodego przekonać
polinka 09:37, 04 gru 2015

Madzenka napisał(a)
Oluś trzeba ciut odpocząc coby szopkę rozebrać i teren zagospodarować Oddychaj trochę odpoczynkiem

Odpoczynek wszystkim nam się teraz przyda Polecam góry bo wszystkie trzy tam oddychamy od codzienności
ren133 09:38, 04 gru 2015

leon60 napisał(a)

tyle, że mnie energia rozpiera do działania na zewnątrz w domu nie bardzo, by okna wypucować musiałam się ostro zmusić.. o świętach nie myślę w ogóle

Olu
Ty już nawet okna na Święta umyłaś?
leon60 09:58, 04 gru 2015

ren133 napisał(a)

Olu
Ty już nawet okna na Święta umyłaś?

wypucowałam
beata_m 14:07, 05 gru 2015

o to ja też melduję, że udało mi się okna umyć a i już zdążyły się popaprać od małych paluszków
czyli Paulinka mówisz dość tradycyjnemu szaleństwu ze sprzątaniem ... coś w tym jest, że zamiast odpoczynku serwujemy sobie jakieś katusze przedświąteczne

pozdrawiam cieplo
Kindzia 12:31, 06 gru 2015

Ja już święta czuję, to przez to wczorajsze wiankowanie u Małgosi
Zielona 13:14, 06 gru 2015

Poczytałam, zadumałam się nad dyskusją o cenach rękodzieła, policzyłam okna, które jeszcze mam do umycia (na szczęście już niewiele ) i... zostawiam buziaki.
PS Czy już byłaś w Poznaniu???
Madzenka 15:17, 06 gru 2015

Jestem w trakcie mycia okien.... pewnie ten stan jeszcze się przez kolejne dwa weekendy utrzyma....

Melduje że na giełdzie full cyklamenów białych , azali, nawet ciemierniki były, hiacynty oczywiście też białe i niebieskie oraz różowe. Pełno gwiazd betlejemskich w czerwieni, limonka, ecru, róż. Amarylisy wszystkie w czerwieni, jednego jedynego białego znalazłam wczoraj, dojrzewa u mnie w wazonie. Więc jeśli chcesz coś kupić to jedź. Cen już nie pamiętam bo było tego wszystkiego dużo, ale są zawsze dużo niższe niż w kwiaciarniach. Pełno podkładów ze świerka Podkłady tańsze o ok 5 zł niż na jarmarku. W Ikea właściwie nic nie ma....
polinka 18:23, 08 gru 2015

beata_m napisał(a)
o to ja też melduję, że udało mi się okna umyć a i już zdążyły się popaprać od małych paluszków
czyli Paulinka mówisz dość tradycyjnemu szaleństwu ze sprzątaniem ... coś w tym jest, że zamiast odpoczynku serwujemy sobie jakieś katusze przedświąteczne

pozdrawiam cieplo

Beatko, co roku obiecuję sobie, że koniec ze sprzątaniem przdświatecznym i co roku na obiecankach się kończy Chyba już tak od małego człowiek zaprogramowany jest na wariactwo świąteczne