Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Na Łowieckiej 15:21, 22 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Odszukałam, posłuchałam i faktycznie wpadające w ucho piosenki.
Fajne musisz mieć życie, jak muzyka jest tak blisko obecna w Twoim domu
I facet z gitarą... rozmarzyć się można!

Czy fajne? Hm...Właśnie pojechał grać i wróci jutro rano
Fajne, jest to, że mamy w piwnicy ich salę prób. Jak ćwiczą, to mam darmowy koncert
Czasem słońce czasem deszcz 15:06, 22 sie 2015

Do góry
Ewa, ja też obrażona na ogród ostatnio byłam, ale patrzę na ostatnie fotki i powodu Twojej obrazy nie rozumiem!
Narzekałaś, że Artemisy gorsze Ci przyszły od moich, a takie piękne krzaki masz, szczególnie ten po lewej stronie ławeczki, mój żaden tak duży nie jest.
Tu ma być ogród :) 14:54, 22 sie 2015

Do góry
iwka napisał(a)
Zaglądam do Ciebie od kilku dni i muszę jeszcze trochę poczytać. Bardzo podoba mi się Twój taras J ta pergola przy nim,fajny plan na ścianę wodną i ogólnie ogród. Jeżeli pozwolisz będę zaglądać do Ciebie

No i gratulacje na 200

Mili goście zawsze mile widziani
Ja u Ciebie też czasami podglądam, szczególnie ostatnio poczynania z betonem obserwuję, bo sama mam ochotę kiedyś popróbować.
Tu ma być ogród :) 11:42, 22 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Dzieki

Byłam wczoraj w Goczalkowicach były tylko secret love piekne sa takie buraczane ale nie tych szukam dostałam ostatnią jedna moja lemonkowa jezowke zawsze cos

Ide kupowac ()

Ciężko by Ci pewnie było znaleźć wszystkie te odmiany, których szukasz za jednym razem - kupuj, wydaje mi się, że nie powinno być rozczarowań.

A ta limonkowa to jaka, Green Jewel?
Ja zakup Green Jewel i Green Envy zostawiam sobie już na przyszły rok.
Na Łowieckiej 11:25, 22 sie 2015

Do góry
inag napisał(a)

Jak chcesz też posłuchać to zajrzyj na FC - "Grubsza strona rabarbaru" (Swoją drogą to nie wiem skąd oni wzięli tą nazwę). Mi podoba się zwłaszcza piosenka "Erotyczny dynamit". Opinie mile widziane Także te krytyczne.

Odszukałam, posłuchałam i faktycznie wpadające w ucho piosenki.
Fajne musisz mieć życie, jak muzyka jest tak blisko obecna w Twoim domu
I facet z gitarą... rozmarzyć się można!
Typografia ogrodu 09:34, 22 sie 2015

Do góry
też w napięciu czekam jak to wyjdzie z tą lampą, ale musisz też pokazać jak już ona będzie wisieć na swoim miejscu.
Moja codzienność - ogród Oli 07:59, 22 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
narobiłaś smaczka na jutro - prognozuję jakieś 200 postów po dodaniu zdjęć
Czekamy Ola!

hahhaha dobra jesteś
Moja codzienność - ogród Oli 00:48, 22 sie 2015

Do góry
narobiłaś smaczka na jutro - prognozuję jakieś 200 postów po dodaniu zdjęć
Czekamy Ola!
Odcienie zieleni 22:56, 21 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Michał, te były sadzone jesienią ubiegłego roku, na stronie 81 u Eweliny fotka jak wyglądały chwilę po sadzeniu, więc możesz sobie porównać jak urosły.
Wiosną wyglądały źle, bo miały uschnięte liście, które trzeba było przyciąć, zanim wyrosły im nowe, widok był słaby, ale nadrobiły. Obecnie z wielu gatunków traw, które mam te lubię najbardziej.

Super dziękuję za info
Odcienie zieleni 22:53, 21 sie 2015

Do góry
L00zak napisał(a)

Super, piękne, kiedy moje takie będą ???

Michał, te były sadzone jesienią ubiegłego roku, na stronie 81 u Eweliny fotka jak wyglądały chwilę po sadzeniu, więc możesz sobie porównać jak urosły.
Wiosną wyglądały źle, bo miały uschnięte liście, które trzeba było przyciąć, zanim wyrosły im nowe, widok był słaby, ale nadrobiły. Obecnie z wielu gatunków traw, które mam te lubię najbardziej.
Odcienie zieleni 21:54, 21 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Obiecane Evergoldy - wczoraj już nie dałam rady.

Super, piękne, kiedy moje takie będą ???
Odcienie zieleni 21:47, 21 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Obiecane Evergoldy

Piękniste!
Tu ma być ogród :) 21:28, 21 sie 2015

Do góry
Ewa, namiary już się pojawiły ciut wyżej, ale wysłałam Ci też info na prive.
Pozdrawiam
Tu ma być ogród :) 19:53, 21 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
U Kasi z ogrodu pod górkę wypatrzyłam obłędne żurawki Peach Flambe - w końcu je mam!
W lokalnych szkółkach nie do zdobycia, więc zostały zakupy internetowe.
I kolejny raz pełne zadowolenie, przepiękne rośliny, perfekcyjne spakowane, w dobrej cenie i jeszcze tania przesyłka - i jak ja mogę narzekać, że przez internet badziewie wysyłają?
Mi w całym sezonie nie zdarzyła się żadna wtopa zakupowa przez internet, z każdych zakupów byłam bardzo zadowolona.
Sami zobaczcie:

Peach Flambe

zachęcona,proszę o namiary
Na Łowieckiej 17:59, 21 sie 2015

Do góry
No proszę Cię Kobieto, rośliny to dla dobra wspólnego kupujecie, a na taką okazję to musisz sobie zarzyczyć coś tylko dla Ciebie.
Ja tradycyjnie dostaję perfumy
Ja swojego w tygodniu rzadko co widzę w okresie letnim, teraz nie ma go od wtorku, a już mi ogłosił, że jutro też wyjeżdża - no ale zajmuje się energetyką, to teraz żniwa w branży mają, za jakiś czas będzie trochę lepiej.

A zespól to jakiś z pierwszej półki?
Na Łowieckiej 17:12, 21 sie 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Hehe, ja to bym swojemu za takie słowa 2 prezenty przynieść kazała- czyli w weekend będzie świętowanie?
No koniecznie, nawet jeśli niepodobne jesteście, to pewnie każda piękna.

To jest myśl! Dwa prezenty to jest to. Już wiem co chcę: pierwszy prezent to laurowiśnie na szpaler a drugi: bukszpany na obwódke
Niestety świętowania w weekend nie będzie bo M jedzie na koncert (gitarzysta)
Na Łowieckiej 16:04, 21 sie 2015

Do góry
inag napisał(a)
Mój M twierdzi, że zołza! Nawet dziś - w 5 rocznicę ślubu mi to powtórzył Taki romantyczny
Kiedyś odważę się udowodnić, że naprawdę podobne nie jesteśmy

Hehe, ja to bym swojemu za takie słowa 2 prezenty przynieść kazała- czyli w weekend będzie świętowanie?
No koniecznie, nawet jeśli niepodobne jesteście, to pewnie każda piękna.
Na Łowieckiej 15:57, 21 sie 2015

Do góry
Ilonka, porównania zrobiłaś świetne - Ty to jesteś dobra dziewczyna, że tak się starasz innym pomóc!
No i siostra powala na kolana, możesz się zarzekać, ale teraz to nikt nie uwierzy, że podobieństwa między Wami nie ma
Tu ma być ogród :) 14:41, 21 sie 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ja szukam Swcret Afair, Southern Belle a Ty masz moze Supreme Elegance? Moglabys ja pokazac ?

Jola, żurawki kupiłam we Florini - właśnie sprawdzam i widzę, że wszystkie te jeżówki, które wymieniłaś tam aktualnie mają, myślę, że śmiało możesz kupować.
Podobnie jak w Bylinowym Raju - oba miejsca sprawdzone i godne polecenia.

Ja jeżówki kupowałam, na Allegro, małe sadzonki, ale i cena niska - wzięłam odmiany Raspbery Truffle i Secret Passion:

Lecę w kulki... 13:50, 21 sie 2015

Do góry
Jak to się stało, że ja tu jeszcze nie trafiłam.
O Twoim ogrodzie opowiedziała mi wczoraj Jola Lojalna i jestem.
Na razie obejrzałam ostatnie zdjęcia, alu już wiem, że przepadłam i w wolnym czasie zatopię się w Twoim wątku
Pozdrawiam serdecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies