Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

nawigatorka 16:09, 21 sie 2015

To kulturalniejszego M (oczywiście tego samego tylko romantyczniejszego) w rocznicę ślubu życzę miłego świętowania.... Tez mieliśmy piąta tylko w czerwcu. Ciekawe czy wiekiem jesteśmy podobne
inag 17:09, 21 sie 2015

Zaraz się okaże że ten sam rocznik Mogę spytać który? Ja czerwiec 84. Zresztą już kiedyś pisałam..
inag 17:12, 21 sie 2015

lindsay80 napisał(a)

Hehe, ja to bym swojemu za takie słowa 2 prezenty przynieść kazała- czyli w weekend będzie świętowanie?
No koniecznie, nawet jeśli niepodobne jesteście, to pewnie każda piękna.

To jest myśl! Dwa prezenty to jest to. Już wiem co chcę: pierwszy prezent to laurowiśnie na szpaler a drugi: bukszpany na obwódke
Niestety świętowania w weekend nie będzie bo M jedzie na koncert (gitarzysta)
lindsay80 17:59, 21 sie 2015

No proszę Cię Kobieto, rośliny to dla dobra wspólnego kupujecie, a na taką okazję to musisz sobie zarzyczyć coś tylko dla Ciebie.
Ja tradycyjnie dostaję perfumy
Ja swojego w tygodniu rzadko co widzę w okresie letnim, teraz nie ma go od wtorku, a już mi ogłosił, że jutro też wyjeżdża - no ale zajmuje się energetyką, to teraz żniwa w branży mają, za jakiś czas będzie trochę lepiej.

A zespól to jakiś z pierwszej półki?
inag 19:11, 21 sie 2015

Kochana, ja w tym roku już tyle na ogród wydałam, że dostałam kategoryczny zakaz kupowania roślin w tym sezonie... Przemowy o dobru wspólnym nic nie dadzą...
Mój M też prawie ciągle w rozjazdach

Zespól początkujący ale z aspiracjami (wg mnie) Są na facebooku. Jak będziesz miała ochotę posłuchać ich własnych piosenek to daj znać. Podam adres. Wpadające w ucho
babka 19:19, 21 sie 2015

Ja też chcem
Siostra modelka- cudowna uroda. Może i jesteście różne ale pewnie obie piękne. Echh
Co was wszystkie wzięlo na te roczniki, musicie mnie babiszony jedne dołowac tak pod kazdym względem ?
Iwk4 19:28, 21 sie 2015

Ilonko, na rośllinki może masz embargo
Ale w Janinie są cebulki.
O tym chyba nie mówił co ???
Mi przy weekendowych zakupach wpadły szafirki i Quin of night.
Jutro sobie przy bułeczkach luknij
inag 19:29, 21 sie 2015

babka napisał(a)
Ja też chcem
Siostra modelka- cudowna uroda. Może i jesteście różne ale pewnie obie piękne. Echh
Co was wszystkie wzięlo na te roczniki, musicie mnie babiszony jedne dołowac tak pod kazdym względem ?

No wiesz? Ja zawsze mówię, że kobieta jest jak wino i tego się trzymajmy

Jak chcesz też posłuchać to zajrzyj na FC - "Grubsza strona rabarbaru" (Swoją drogą to nie wiem skąd oni wzięli tą nazwę). Mi podoba się zwłaszcza piosenka "Erotyczny dynamit". Opinie mile widziane Także te krytyczne.
nawigatorka 19:30, 21 sie 2015

inag napisał(a)
Zaraz się okaże że ten sam rocznik Mogę spytać który? Ja czerwiec 84. Zresztą już kiedyś pisałam..

Ja dwa październik dwa lata wcześniej ja zawsze dostaje na urodziny drzewa ostatnio właściwie wszystkie prezenty u mnie ogrodowe.
inag 19:33, 21 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Ilonko, na rośllinki może masz embargo
Ale w Janinie są cebulki.
O tym chyba nie mówił co ???
Mi przy weekendowych zakupach wpadły szafirki i Quin of night.
Jutro sobie przy bułeczkach luknij

Obawiam się, że cebulek też się ten zakaz tyczył Ale spokojnie. Ja zawsze coś przemycę
Dzięki za info!