Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Pokażę nasz ogród 14:34, 22 sie 2015

Do góry
O jeżuniu jakie trawy! I trawnik! I kanciki! Wymieniać dalej?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:33, 22 sie 2015

Do góry
Marga napisał(a)

i jeszcze chwasty w Photoshopie usuną!

Kasya napisał(a)

phi...zdjecia z wiosny wkleja...

AlKa napisał(a)
Tawnik WOW

Rozgryzłyście mnie Trawnik , nie jest perfdkcyjny, ale do stanu idealnego na pewno ma bliżej niż dalej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:30, 22 sie 2015

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Sebek trawka super to już wyższy poziom wtajemniczenia. U mnie koniczyna wszędzie

U mnie też zaczęła się panoszyc, ale dostała bofixem po liściach Jednak muszę powtorzyc oprysk, bo jeszcze parę chwastów zostało...
Ogródek....kiedyś będzie ! :) 14:16, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Hmmm, czyli Boboli Magical Fire...
Pytam, bo u mnie Silver Dolar kwitną bardzo późno i cchciałbym widzieć w razie wu jakie kupić

tak, ale bobo nie rosnie duza za to bardzo ma duzo kwaitow
a magical fire nie jest szczegolnie efektowna,
bo ma takie luzniejsze kwiaty, chociaz szybko sie przebarwia

a mowisz ze silver dollar pozno ? bo u mnie w tym roku jako pierwsze ale w tym roku je kupilam
Ogródek....kiedyś będzie ! :) 13:01, 22 sie 2015

Do góry
Kasya napisał(a)

Alez trudne pytania zadajesz

Pierwsza byla napewno anabelle...a z bukietowych...
chyba magical fire i bobo
potem pinky winky, ale ciekawe ze jedna juz sie mocno przebarwila a druga zaczyna a obie maja duzo slonca

bobo tez mam jedną ktora dopiero jest w paczkach, nie wiem z czego wynikaja takie duze przesuniecia

w sumie to nie ma duzych roznic pomiedzy odmianami, wieksze sa u mnie nawet pomiedzy egzemplarzami tej samej odmiany

i nie uwzgledniam tu roslin tegorocznych, ktore byly podpędzane w szklarni

Hmmm, czyli Boboli Magical Fire...
Pytam, bo u mnie Silver Dolar kwitną bardzo późno i cchciałbym widzieć w razie wu jakie kupić
Ogródek nad jeziorem 12:33, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Bardzo podobają mi się te skosy Świetny dają efekt

A jak werbena się wysieje to w przyszłym roku żwiru nawet nie będziesz widzieć

Sebek, mam nadzieję na werbenę, nasionka pozbieram
skosy mój eMuś wymyślił
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 10:49, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Prawie skompletowana... bujaj las, ale nie nas! Jeszcze w grudniu pewnie będziesz kupować cebule

Może w przyszlym roku ale póki co nie mam gdzie ich sadzic bo jeszcze wielkie kopanie bedzie
Odcienie zieleni 10:29, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Zabawa pod grabami - czy nie brzmi to świetnie?

Seba!, co Ci chodzi po tej główce? ...no...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:28, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Dzisiaj trawnik poszedł pod nóż i aż sobie fotkę telefonem cyknąłem na pamiątkę

phi...zdjecia z wiosny wkleja...
Ogródek....kiedyś będzie ! :) 10:22, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Kolekcja hortensji mniam

Która z Twoich doświadczeń zakwita najwcześniej?

Alez trudne pytania zadajesz

Pierwsza byla napewno anabelle...a z bukietowych...
chyba magical fire i bobo
potem pinky winky, ale ciekawe ze jedna juz sie mocno przebarwila a druga zaczyna a obie maja duzo slonca

bobo tez mam jedną ktora dopiero jest w paczkach, nie wiem z czego wynikaja takie duze przesuniecia

w sumie to nie ma duzych roznic pomiedzy odmianami, wieksze sa u mnie nawet pomiedzy egzemplarzami tej samej odmiany

i nie uwzgledniam tu roslin tegorocznych, ktore byly podpędzane w szklarni

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 10:17, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Prawie skompletowana... bujaj las, ale nie nas! Jeszcze w grudniu pewnie będziesz kupować cebule [/quote

Ja jeszcze dzieciom książek nie kupiłam a Kasia już ogród wyposażyła]
Ogród Małej Mi - sezon 2015 09:40, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja też składam gratulacje

I podziwam jak zwykle wysoki poziom utrzymania ogrodu

Nie taki wysoki bo dom niski

A to perwoskia o której pisałam.. na poprzedniej miejscówce strajkowała, przesadziłam, rok stała i się zebrała..
Ta odmiana jest z niskich Little Spire

Ogród w skali mikro cz.II 09:12, 22 sie 2015

Do góry
gierczusia napisał(a)

Seba ja Cię chyba będę musiała zatrudnić na umowę zlecenie jako " myjacza ekranu " bo co ostanio napiszesz, to go mam ufafluniony - po Twojemu

Mówisz ,że modelką nie bedzie?? biduuulaaaa, za krótkie nogi...to zdaje się karlica jest
Noo dobra koniec żartów mówisz ,źe ażurowa....aaaa..moja też by taka była , gdybym jej nie chlastala intensywnie na początku sezonu wygląda wtedy jak włożone w kulkę z plasteliny 20 wykałaczek ..ale za to potem.... tak więc moźe jeszcze nad nią popracuj a wtedy jej wygląd Cię zadowoli

Pozdrowionka

Kwiaty ma ażurowe i bardzo małe - a z tym nic nie zrobię Na szczęście obok rosną Anabelle dla równowagi
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 09:10, 22 sie 2015

Do góry
Nie znoszę karczowania - nie dziwię się, że zatrudniłaś firmę
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:08, 22 sie 2015

Do góry
Prawie skompletowana... bujaj las, ale nie nas! Jeszcze w grudniu pewnie będziesz kupować cebule
Makowo na Kociewiu 09:06, 22 sie 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
A tutaj miks jezówek pełnych niektóre już przekwitają i pokładają się
najbardziej Razzamataz

Genialne połączenie!

Na zawilce patrzę z zazdrością Moje po jesiennym dzieleniu wypuściły po dwa liście i tyle...
Ogród Małej Mi - sezon 2015 09:00, 22 sie 2015

Do góry
Ja też składam gratulacje

I podziwam jak zwykle wysoki poziom utrzymania ogrodu
Ogród w skali mikro cz.II 09:00, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ona modelką nigdy nie będzie, bo nogi ma zbyt krótkie (może 60 cm?), ale dzięki temu miałem jeszcze miejsce na upchnięcie dwóch funkii pod nią Nie jest też zbyt urodziwa, bo strasznie ażurowa...

Seba ja Cię chyba będę musiała zatrudnić na umowę zlecenie jako " myjacza ekranu " bo co ostanio napiszesz, to go mam ufafluniony - po Twojemu

Mówisz ,że modelką nie bedzie?? biduuulaaaa, za krótkie nogi...to zdaje się karlica jest
Noo dobra koniec żartów mówisz ,źe ażurowa....aaaa..moja też by taka była , gdybym jej nie chlastala intensywnie na początku sezonu wygląda wtedy jak włożone w kulkę z plasteliny 20 wykałaczek ..ale za to potem.... tak więc moźe jeszcze nad nią popracuj a wtedy jej wygląd Cię zadowoli

Pozdrowionka
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 08:59, 22 sie 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Szukałem hotelu nad polskim morzem i wiesz co? W Barcelonie, Paryżu czy nawet Londynie wypocząłbym za dwa raz mniej Szalleństwo

Musisz dodac jednak przelot. Ale masz racje moja C zamiast nad morze leci na wakacje do Paryża

Ja jednak Barcelonę tez zaliczę ale nad Bałtyk co roku lubie wpaśc na kilka dni, niezaleznie od ceny i pogody. Ot mam ciagąty do polskiego morza. Jednak klasyczne wakacje wole spedzac nad cieplejszymi morzami

Pozdrawiam lece na plażę bo dzisiaj cały Szczecin mi się tu zjedzie i zajmie moj kawałek morza
Ogród Loczka 08:57, 22 sie 2015

Do góry
Poczekaj z tulipanami... Szkoda by było je stracić, a przy tej pogodzie mogą wyjść za chwilkę z ziemi I wtedy dooopa

Cebule najlepiej regularnie zbierać, a jak uzbiera się ich srylion to chodzić po ogrodzie i je upychać gdzie się da
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies