Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 08:44, 22 sie 2015

Bea napisał(a)
Muszę i ja nastwić trochę tego zielonego bo plagi mnie nachodzą wszelakie.
Macham

Beatko ja jestem zachwycona Twoim nowym awatarkiem...śliczny...taki delikatny.... Aachhhh..
..ja już nie wiem czym te opuchlaki dobić i kombinuję jak mogę moźe wrotycz i grzyby razem dają radę...

Widziałam jak machasz machalam też do Ciebie , widziałaś ??

Buziole
gierczusia 08:47, 22 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
U mnie było tyle pokrzywy za płotem, a Ja jej nie wykorzystałam Dzisiaj widziałam na stadninie furę obornika i juz żałuję, że było za późno i nie było kogo pytać ..

Pokrzywę bierz Kasiu i rób z niej co popadnie a obornik..hmmmm..ja zakupiłam obornik tzw bezzapachowy i już mi starczyło jesteś pewna ,ze chcesz maturalny i ze Twój nos to wytrzyma ??
O gazetach pamiętasz ????
gierczusia 08:51, 22 sie 2015

Juzia napisał(a)
A mi wrotycz pachnie!
Czy ja jestem jakaś spaczona?

Juzeczko nie mnie oceniać czyś spaczona o tym to chyba z eMusiem...... ja ewentualnie mogę Ci wyliczyć prawdopodobieństwo czyś spaczona brać kalkulator??.

Buziole
Ps..a tak na poważnie jesteś chyba jedyną osoba , która lubi zapach wrotyczu
gierczusia 08:53, 22 sie 2015

Nikita napisał(a)
Dawno mnie nie było, więc zaglądam... Widoczki śliczne sobie oglądnęłam, ale limka na patyku - rewelacja!!! Super wygląda!
Buziole przesyłam i miłego weekendu życzę.

Oj Nikita ja też ostatnio permanentnie nie ogarniam..doba musiała by być z gumy cieszę się ,że cbociaż troszkę oczka nacieszyłaś w mokro ogrodzie i źe limka tyle pozytywów zbiera
Buziole gorące i rówńież odpoczynku życzę
gierczusia 09:00, 22 sie 2015

Sebek napisał(a)

Ona modelką nigdy nie będzie, bo nogi ma zbyt krótkie (może 60 cm?), ale dzięki temu miałem jeszcze miejsce na upchnięcie dwóch funkii pod nią Nie jest też zbyt urodziwa, bo strasznie ażurowa...

Seba ja Cię chyba będę musiała zatrudnić na umowę zlecenie jako " myjacza ekranu " bo co ostanio napiszesz, to go mam ufafluniony - po Twojemu

Mówisz ,że modelką nie bedzie?? biduuulaaaa, za krótkie nogi...to zdaje się karlica jest
Noo dobra koniec żartów mówisz ,źe ażurowa....aaaa..moja też by taka była , gdybym jej nie chlastala intensywnie na początku sezonu wygląda wtedy jak włożone w kulkę z plasteliny 20 wykałaczek ..ale za to potem.... tak więc moźe jeszcze nad nią popracuj a wtedy jej wygląd Cię zadowoli

Pozdrowionka
waldek727 09:06, 22 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Pokrzywę bierz Kasiu i rób z niej co popadnie a obornik..hmmmm..ja zakupiłam obornik tzw bezzapachowy i już mi starczyło jesteś pewna ,ze chcesz naturalny i ze Twój nos to wytrzyma ??

Przekompostowany obornik zwierzęcy w ogrodzie jest absolutnie niewyczuwalny. Nieprzyjemna woń wydziela się tylko w pierwszym stadium pryzmowania dopóki nie ulotni się amoniak.
Coś gówniano mi się zaczął weekend.
Sebek 09:12, 22 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Seba ja Cię chyba będę musiała zatrudnić na umowę zlecenie jako " myjacza ekranu " bo co ostanio napiszesz, to go mam ufafluniony - po Twojemu

Mówisz ,że modelką nie bedzie?? biduuulaaaa, za krótkie nogi...to zdaje się karlica jest
Noo dobra koniec żartów mówisz ,źe ażurowa....aaaa..moja też by taka była , gdybym jej nie chlastala intensywnie na początku sezonu wygląda wtedy jak włożone w kulkę z plasteliny 20 wykałaczek ..ale za to potem.... tak więc moźe jeszcze nad nią popracuj a wtedy jej wygląd Cię zadowoli

Pozdrowionka

Kwiaty ma ażurowe i bardzo małe - a z tym nic nie zrobię Na szczęście obok rosną Anabelle dla równowagi
gierczusia 09:23, 22 sie 2015

I jeszcze dla Was parę fotek

Miłego weekendu życzę

Milka 11:09, 22 sie 2015

Wzajemnie i podziwiam zieleń, a co się przy okazji uchichrałam, to moje
Bea 13:12, 22 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Beatko ja jestem zachwycona Twoim nowym awatarkiem...śliczny...taki delikatny.... Aachhhh..
..ja już nie wiem czym te opuchlaki dobić i kombinuję jak mogę moźe wrotycz i grzyby razem dają radę...

Widziałam jak machasz machalam też do Ciebie , widziałaś ??

Buziole

Ja też widziałam.

Na grzyby to chyba trochę za sucho, ale na wrotycz zawsze chyba jest czas.