Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

kasiek 22:29, 21 sie 2015

No masz płaskie - sama połż sie na plecach i cyknij sobie focie z góry zobaczysz że z tej perspektywy gór nie dojrzysz

Rozumiem co do dzisiaj i pn, a jutro?
Mala_Mi 22:30, 21 sie 2015

Margarete napisał(a)

I ja ciekawa jestem odpowiedzi bo mnie kusi taka na kiju, a najlepiej ze 3 szt, w ub. roku były w Wojsławicach w sprzedaży i nie kupiłam a potem żałowałam....a twoja na jakiej wysokości szczepiona ?

Przy okazji uściski i gratulacje dla Was - dziadków, dla rodziców i braciszka oraz same najgorętsze serdeczności dla maluszka
A jak bedzie miła na imię ?

Oficjalnie Muminek junior będzie miał na imię Olaf.

Moja hortka Vanilka jest szczepiona na ok. 1,3m. Cała jest podwiązana do prętów. Limka się trzyma bez podwiązywania, ale kwiaty ma małe bo rośnie w cieniu.
U mamy synowej rośnie hortka na pniu, która ma wiele lat. Jest sztywna jak drut.. one muszą nabrać ciała i wieku.. będą stać wtedy same.
Kiedyś pokazywałam ją na foto.. to hortkowe drzewo

I ślimakowe pole za płotem.. wszystkie idą do mnie
Mala_Mi 22:35, 21 sie 2015

kasiek napisał(a)
No masz płaskie - sama połż sie na plecach i cyknij sobie focie z góry zobaczysz że z tej perspektywy gór nie dojrzysz

Rozumiem co do dzisiaj i pn, a jutro?

Ha, ha.,... wklęsła trójka wyjdzie z tej pozycji..

Nie myślę co jutro... na razie mam dość dziś.. jeszcze jakiś komar!!!! a niby ich nie ma.. pogryzł mnie w nocy i spać nie dał.. leczo sie gotuje.. mieszam i śpię na stojąco.. robiła go Tercia bo ja zwłoki jestem.. ja tylko mieszam i doprawiam.. bez papryki "samo zło" spoko.... nie będzie ostre ..
Rano wstanę i na "trzeźwo" przeanalizuje wszytko.. zobaczę co młodzi i Muminkowo.. bo z powodu pracy nawet nie zaproponowałam pomocy.
Jak rybka zamilczę i idę spać.. jestem zgon.

roma2 22:57, 21 sie 2015

kasiek napisał(a)

No tak to działa, jak to prawo natury! Coś już o tym wiem niestety!
Aniu jest pięknie mimo wszelakich cholernych plag! Resztę wiesz! Odpocznij trochę szaleńcze szalony!
chelll 23:00, 21 sie 2015

Właśnie fotki z góry są świetne, bo pokazują ogrom Twojego ogrodu. Pozwalają uporządkować te pojedyncze kadry w całość. Prezentują bogactwo Twoich rabat. To ważne szczególnie dla takich osób jak ja, które nie zwiedzały Waszego ogródka, a znają go z forum lub Mai w ogroodzie. Dziękuję, że chciało Ci się wleźć na dach?!
Edyta10 01:32, 22 sie 2015

Aniu, super te Twoje trawy hortka na pniu też ładna
aha no i gratuluję
Kasya 03:44, 22 sie 2015

Ja poproszę fotki z góry częściej w rożnych porach roku, oprócz zimy
Z góry widać dopiero jak twój ogród jest ładnie poukładany i bajecznie kolorowy
Iwk4 06:09, 22 sie 2015

Te fotki z góry bardzo edukacyjne. Dzięki
Chciałam uwzględnić twoją prośbę. Jako pierwsza po twojej wiadomości zostawiłam ślad
Skoro jednak wszyscy ... To ja też: Gratuluję tobie, dziadkowi, tatusiowi, a mamusi zdrówka zyczę. Niech aniolki czuwają nad Muminkami
Sebek 09:00, 22 sie 2015

Ja też składam gratulacje

I podziwam jak zwykle wysoki poziom utrzymania ogrodu
Mala_Mi 09:40, 22 sie 2015

Sebek napisał(a)
Ja też składam gratulacje

I podziwam jak zwykle wysoki poziom utrzymania ogrodu

Nie taki wysoki bo dom niski

A to perwoskia o której pisałam.. na poprzedniej miejscówce strajkowała, przesadziłam, rok stała i się zebrała..
Ta odmiana jest z niskich Little Spire