Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:55, 11 lis 2012

Do góry
PANDA napisał(a)
Witam Aniu, od wczoraj jesetm na forum, choć jak pisałam na swoim wątku często do Ciebie zaglądałam i twój ogród jest jednym z ulubionych
Pozdrawiam

Witaj, jak miło podlasianka!!!! jak zobaczyłam na login to sobie pomyślałam, czyżby sąsiadka... ale awatar mówi Nie! zaraz Cię odwiedzę! Dziekuję za zaglądanie i szalenio mi miło, że Ci się u mnie podoba
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:51, 11 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
grabienie liści tulipanowca było u Danusi pamietam foty Danusia wstawiała tego samego dnia musialo być kręcone

To były liście klona (czerwone). W ogrodzie zimozielonym.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:49, 11 lis 2012

Do góry
mazurka napisał(a)
Anno--dziękuję za wizytę,muszę prześledzić Twój wątek--no ale widać po ilości stron nie będzie łatwo,jednak spróbuje,lubię poznawać bliżej swoich gości.
Małgosiu witaj serdecznie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:48, 11 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wrzośce są wiosną w sprzedaży jak kwitną.

będę polować
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:47, 11 lis 2012

Do góry
grabienie liści tulipanowca było u Danusi pamietam foty Danusia wstawiała tego samego dnia musialo być kręcone
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:45, 11 lis 2012

Do góry
dzisiaj po obiedku bawilismy się z chłopakami na placu, byłam zaskoczona że pomimo wrzasków dzieciaków latały koło nas sikorki. Próbowalam upolować je, ale były szybsze i foty kiepskie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:42, 11 lis 2012

Do góry
traweczka
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:39, 11 lis 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)
Proszę więcej zdjęć super zmiany
Kondzio ptaszyno u mnie tyle tego ogrodu, że w kilku zdjęciach mogę go pokazać nie mam sumienia katować Was nimi wkoło...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:37, 11 lis 2012

Do góry
ostatnie listki na brzozie

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:23, 11 lis 2012

Do góry
żwirowe rabatki od strony tarasu żwirek płukałam przez kilka dni sitkiem kuchennym ...

swoją drogą to dużo u mnie tego żwiru w ogrodzie, muszę sfocić wszystkie rabaty żwirowe
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:15, 11 lis 2012

Do góry
nie będę oryginalna, też widziałam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:32, 11 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
zobaczcie jacy jestesmy 'upośledzeni' przyzwyczaili nas że zawsze, wszędzie i każdej porze można zrobić zakupy i wystarczy, że jeden dzień zamkniete i już biiiida, tez mnie to czasami dopada. Zawsze się śmieję jak czytam na lokalnym forum post "błagam który sklep dzisiaj otwarty?"
A wczoraj ja bylismy na zakupach z M (kolejki gigantyczne) to zastanawialiśmy się jak ludzie robili zakupy gdy były tylo malutkie sklepiki i jedna pani za kasą zamiast kilkunastu otwartych...

a ja lubię jak zamykają sklepy ! przecież my też w święta (niedziele itp.) nie pracujemy! dlaczego tamci ludzie muszą....? 1 czy nawet 3 dni to nie dramat, można pomysleć wcześniej i kupić chleb.... my też jesteśmy bez chleba, ale damy radę do jutra

co do kurtek i innych zakupów to tak już jest, że jak się szuka, to nie ma nic co by nam się podobało!!!!
ja ostatnio szukałam też kurtki i już miałam dość, bo coś co dla normalnej kobiety powinno być atrakcją i szaloną przyjemnością..... stało się udręką ...... dstałam w końcu, mam i nie idę do sklepu przez najbliższe pół roku mam dość !
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:49, 11 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Też poczytałem bloga....po egzaminie udałem się za poszukiwaniem spodni i butów zimowych- moje wymagania były podobne - po przejściu galerii wzdłuż i wszerz wróciłem ze swetrem ... I chyba poczekam na wyprzedaże

bo tak zawsze jest jak czegoś szukasz, to za chiny nici z tego... przynajmniej ja tak mam

dokładnie ... a jak idę tylko sie poszwędać to znajduję mnóstwo potrzebnych rzeczy ... wczoraj zamiast kurtki były buty ... i coś jeszcze ... płaszczyk - kurteczka ... zainspirował mnie ... w sklepie gdzie szalik kosztował pół mojej pensji ... dlatego przytomnie żeby nie zemdleć na cenę inspiracji nie spojrzałam za to na nią tak ... coś jak klasyczny płaszcz ... ale rękaw w 2/3 to materiał a 1/3 to warkoczowe sploty wełny ... i podwójny kołnierz też w fuzji materiał wełna ... muszę do niego wrócić ... i mam pomysła
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:35, 11 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
zobaczcie jacy jestesmy 'upośledzeni' przyzwyczaili nas że zawsze, wszędzie i każdej porze można zrobić zakupy i wystarczy, że jeden dzień zamkniete i już biiiida, tez mnie to czasami dopada. Zawsze się śmieję jak czytam na lokalnym forum post "błagam który sklep dzisiaj otwarty?"
A wczoraj ja bylismy na zakupach z M (kolejki gigantyczne) to zastanawialiśmy się jak ludzie robili zakupy gdy były tylo malutkie sklepiki i jedna pani za kasą zamiast kilkunastu otwartych...

Ana to na prawdę choroba czasów ... ... mi ręce opadły bo ... nie ma ulubionego makaronu do rosołu ... nawet wpadłam na to, że ZROBIĘ makaron ale domownicy stwierdzili, że chcą ten rosół dziś jeszcze skonsumować ... no to stwierdziłam, że zrobię kołdunki !!! ... rozpatrują misję ratunkową pod hasłem babcia )))
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:30, 11 lis 2012

Do góry
o tak, apelujemy o foty!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:29, 11 lis 2012

Do góry
Marzenko bo teraz zamki MUSI być widać z kilometra nie ważne czy są w spodniach, kurtce, sukience czy sweterku
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:25, 11 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Też poczytałem bloga....po egzaminie udałem się za poszukiwaniem spodni i butów zimowych- moje wymagania były podobne - po przejściu galerii wzdłuż i wszerz wróciłem ze swetrem ... I chyba poczekam na wyprzedaże

bo tak zawsze jest jak czegoś szukasz, to za chiny nici z tego... przynajmniej ja tak mam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:21, 11 lis 2012

Do góry
Mazurskie klimaty Małgorzaty 11:16, 11 lis 2012

Do góry
Witaj Małgosiu kilka razy byłam w okolicach Ełku, chociaż przyznam częściej przejeżdżamy 'tranzytem' jak jedziemy na Litwe z dzieciakami. Zawsze mnie powalaja te lasy, chociaż u mnie tez ich nie brakuje Masz bardzo duzy potencjał wogrodzie do działania, a teraz jest bardzo dobry czas. Zima to dobry okres na plany
Kondziowy Ogród :) 09:00, 11 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
ooo Ty farciarzu
No jestem farciarzem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies