Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 15:29, 11 lis 2012

Sebek napisał(a)

Jestem zaskoczona, że w miskancie masz co wiązać.. to taki mały drapichruścik był...
I zaskoczona po raz drugi... Sebek szuka kurtki NA NARTY... a mówi, że nie będzie jeździł..... Iza będziesz miała kompana do walki z klepkami Zawsze w grupie raźniej....
Obiecałam sobie do wieczora uporządkować firmowe papierzyska.. a ja co robię.... kukam na forum.. oj słabej jestem woli..... a może to tak już mimo woli????

Ta kurtka nie tylko na narty się przyda - jednak mam nadzieję, że uchroni mnie od dostania się śniegu tam gdzie go nikt nie lubi bo gleb zaliczę pewnie niezliczoną ilość - zakładając, że pojadę

Już się nie wymigasz!!! Jażda na nartach z Izą będzie jak ta lala
Mala_Mi 15:30, 11 lis 2012

Ja też przypilnuję by migania nie było
Madzenka 15:32, 11 lis 2012

Koncertu w NY też bym posłuchała
A czytanie o misternych przygotowaniach do uczty zachęciły mnie
anula_wn 19:32, 11 lis 2012

ana_art napisał(a)
zobaczcie jacy jestesmy 'upośledzeni' przyzwyczaili nas że zawsze, wszędzie i każdej porze można zrobić zakupy i wystarczy, że jeden dzień zamkniete i już biiiida, tez mnie to czasami dopada. Zawsze się śmieję jak czytam na lokalnym forum post "błagam który sklep dzisiaj otwarty?"
A wczoraj ja bylismy na zakupach z M (kolejki gigantyczne) to zastanawialiśmy się jak ludzie robili zakupy gdy były tylo malutkie sklepiki i jedna pani za kasą zamiast kilkunastu otwartych...

a ja lubię jak zamykają sklepy ! przecież my też w święta (niedziele itp.) nie pracujemy! dlaczego tamci ludzie muszą....? 1 czy nawet 3 dni to nie dramat, można pomysleć wcześniej i kupić chleb.... my też jesteśmy bez chleba, ale damy radę do jutra

co do kurtek i innych zakupów to tak już jest, że jak się szuka, to nie ma nic co by nam się podobało!!!!
ja ostatnio szukałam też kurtki i już miałam dość, bo coś co dla normalnej kobiety powinno być atrakcją i szaloną przyjemnością..... stało się udręką ...... dstałam w końcu, mam i nie idę do sklepu przez najbliższe pół roku mam dość !
anula_wn 19:34, 11 lis 2012

a koncertu w NY zazdroszczę !
Enya73 19:37, 11 lis 2012

Poczytałam i pozdrowienia serdeczne zostawiam
Mala_Mi 17:56, 14 lis 2012

Czytam u Madżenki, że w kuchni świątecznej doszłaś do perfekcji...... dobra jesteś...... ja nawet nie zaczęłam iść w tym kierunku..
Milka 14:00, 17 lis 2012

Izo - Konstancjo, gdzieżeś ty?
Czyżby już treningi się zaczęły, coby nas olśnić na stoku?

czy też coś innego pięknego robisz?
ściskam cieplutko, choć i na minusie za oknem
Konstancja30 17:05, 17 lis 2012

Irenko ja nie wiem czy Ty medium nie jesteś ))))) ... bo fakt robię ... i inny fakt, że udało mi się cokolwiek innego zrobić tylko dlatego, że laptopika nie miałam ... poza tym zainspirowana szalikową modą wpadłam w szał szalikorobienia ... efekt ...

jeden szalik dla małża ale w zasadzie jakby dwa bo w pierwszej wersji były bokiem dwa warkocze i niestety poczucie smaku małżowskiego ich nie przyjęło ... trzeba było spruć w czym przypadkiem za to bardzo sumiennie pomogła piesa ... dlatego ostatecznie wyszedł model bardzo ascetyczny ... tzw prawe lewe ... nuda totalna ... mam już plan jak to ożywić ... nie wiem tylko czy nie powinni mi schować laptopa na tydzień zebym mogła ów plan wdrożyć ....

potem czapka i szalik dla mnie ... ja do warkoczy nic nie mam ... a że na łebie nie za bardzo ze względu na wiek :0 i liczbę włosa to w czapuni i szaliku nie żałowałam sobie ... efekt mnie cieszy ale zeszło ... oj zeszło mi troche ...

w międzyczasie sweterek ... sweterek to prawie bo aktualnie bez rękawów jest ... i ściągaczy ...

i zaczełam czytać "Houston ..." a skończyłam Jagielskiego ...

poza tym ... praca ... wyprawa po botki ... masakra jak przy kurtce plus to, że my już w Europie jesteśmy i o tej porze rozmiar 36 to biały kruk ... i przyszła moja wymarzona kurtka zamówiona on-line .... i okazało się, że od pasa w dół muszę stracić trochę ... a właśnie ... bo ostatnio ciut sobie pofolgowałam w kaloriach ... i jednocześnie ograniczyłam fizyczny wysiłek w kształtowaniu mięśni ... i jest ... dysonas na linii kurtka i ja ))

buziam
Milka 21:09, 17 lis 2012

jej!!! no to się działo!..a ja myślałam, że na drutach to juz dziś nikt nie robi, ale fajnie, że sa wyjątki...uwielbiałam robic na drutach i jednocześnie uczyć się!

moze jakieś foto z arcydzieł, twoje bez rękawów i czapeczka z warkoczami lub bez, ...i kurtka, jestem ogromnie ciekawa..lubie rękodzieło
czyli nie na stoku, ale jakby tak pomyślec, to prawie
pozdrawiam wieczornie u uciekam...eM woła...Żaba!!!