Wrzośce można kupić wiosną.. jak kwitną Ewentualnie w sierpni/wrześniu przy okazji sprzedawanych wrzosów. Przynajmniej u nas tak tylko sprzedają...
u nas wrzośców nie widziałam... jak chcialam kupić u Szmitów to powiedzieli 'za późno' potem tez rozglądałam się w kilku sklepach i nie mieli... nic no, przecież muszę coś zmieniać, prawda? Teraz juz nie mam co robić w ogrodzie to mnie nosi... Nie liczę płukania sitkiem kuchennym kamieni na rabatki, została mi jeszcze jedna taczka
Zajadę jak zaprosicie, a do Sylwii to nawet miałam chętkę i rozglądałam się za miejscowością Ł
oooo ja zapraszałam kilka razy
Grupa Podlaska rośnie w siłę.. zorganizujcie spotkanie Nawet ja przyjadę...
Ania Ciebie też zapraszałam, pamiętasz ? zreszto ja wszystkich chętnie, coprawda nie ma u mnie jeszcze zaspecjalnie co oglądać, ale kto powiedział że spotkanie ma być oparte na oglądaniu? pogadać zawsze i wszędzie można prawda?
Muwisz, że grupa podlaska rośnie w siłę... to ja mówie, że mam wadę wzroku bo ja dostrzegłam Andziulkę sąsiadkę "zza miedzy'
Anno--dziękuję za wizytę,muszę prześledzić Twój wątek--no ale widać po ilości stron nie będzie łatwo,jednak spróbuje,lubię poznawać bliżej swoich gości.
żwirowe rabatki od strony tarasu żwirek płukałam przez kilka dni sitkiem kuchennym ...
swoją drogą to dużo u mnie tego żwiru w ogrodzie, muszę sfocić wszystkie rabaty żwirowe