Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 11:24, 11 lis 2012

Sebek napisał(a)
Też poczytałem bloga....po egzaminie udałem się za poszukiwaniem spodni i butów zimowych- moje wymagania były podobne - po przejściu galerii wzdłuż i wszerz wróciłem ze swetrem ... I chyba poczekam na wyprzedaże

Z powodów opisanych przez Izę w blogu, kurtki od kilku sezonów nie kupiłam.... Pprzednią w spadku po C otrzymałam, bo się okazala nieporozumieniem i raz ją nałożyła..... Płaszcze jakoś bez problemowo czlowiek kupuje a kurtka to rzeczywiście wyzwanie.....
Ostatnio widzialm nawet taką bliską marzeń ale dlaczego czarna kurtka miala zamki przy kieszeniach w kolorze żółtego złota!!!! I z odelgłości 2 km widać było te zamki ....
Ale dla mnie kurtka musi być z futerkiem oczywiście sztucznym
ana_art 11:25, 11 lis 2012

Sebek napisał(a)
Też poczytałem bloga....po egzaminie udałem się za poszukiwaniem spodni i butów zimowych- moje wymagania były podobne - po przejściu galerii wzdłuż i wszerz wróciłem ze swetrem ... I chyba poczekam na wyprzedaże

bo tak zawsze jest jak czegoś szukasz, to za chiny nici z tego... przynajmniej ja tak mam
ana_art 11:29, 11 lis 2012

Marzenko bo teraz zamki MUSI być widać z kilometra nie ważne czy są w spodniach, kurtce, sukience czy sweterku
Konstancja30 11:31, 11 lis 2012

asc napisał(a)
Odp. u Ciebie... byś nie szukała...
Tojeść orszelinkę, jak brzydka to zetnij..... nawet do samej ziemi
Miskant jak brzydki to też możesz ściąć, ale nie do samej ziemi... temu zostaw na zimę więcej włosów, będzie miał cieplej.. o ile ten drapichrust ma coś z włosa jeszcze

czuprynkę ma ... oj ma i zwiążę ... korą doły otulone ... Anek dałabym głowę, że wiatrołap widziałaś na własne oczy tyle, że po modyfikacjach Tequilki ... aktualnie zatarlismy łapkam M te ślady i znów jest jak nalezy ...

chleb w taaaki dzień ... szybko i chemicznie ale kto by patrzył na listę E jak głodny kupisz chlebek na ... stacji benzynowej
Sebek 11:33, 11 lis 2012

Jak ja kocham te nieogrodowe rozmowy Szczerze to znalazłem idealne spodnie dla mnie - ale za 219 złotych Dlatego na wyprzedaże zaczekam - wtedy na prawdę się opłaca kupić duuużo rzeczy

A kurtkę zimową na szczęście już mam - nawet kilka - w tym roku z myślą o nartach sobie kupiłem
Konstancja30 11:35, 11 lis 2012

ana_art napisał(a)
zobaczcie jacy jestesmy 'upośledzeni' przyzwyczaili nas że zawsze, wszędzie i każdej porze można zrobić zakupy i wystarczy, że jeden dzień zamkniete i już biiiida, tez mnie to czasami dopada. Zawsze się śmieję jak czytam na lokalnym forum post "błagam który sklep dzisiaj otwarty?"
A wczoraj ja bylismy na zakupach z M (kolejki gigantyczne) to zastanawialiśmy się jak ludzie robili zakupy gdy były tylo malutkie sklepiki i jedna pani za kasą zamiast kilkunastu otwartych...

Ana to na prawdę choroba czasów ... ... mi ręce opadły bo ... nie ma ulubionego makaronu do rosołu ... nawet wpadłam na to, że ZROBIĘ makaron ale domownicy stwierdzili, że chcą ten rosół dziś jeszcze skonsumować ... no to stwierdziłam, że zrobię kołdunki !!! ... rozpatrują misję ratunkową pod hasłem babcia )))
Konstancja30 11:43, 11 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
A jak transmisja z Metopolitan ?? Uczta dla zmysłów czy czułaś się jak przed TV?

dla mnie uczta ... ja czuję się specjalnie już jak rezerwuję bilet ... potem w ramach przygotowań czytam wszystko co napisano o danym utworze ... słucham ... to taka moja ceremonia ... oczywiście gdybam co na siebie włożyć ... oj jak gdybam ... a uczta zaczyna się jak wchodzę do gmachu ... ... bo to bardzo ważne gdzie ... i gdy gasną światła to ja wtapiam się w scenę i serio ... wczoraj byłam w NY ...
dla mnie ważna całość ...
muszę jednak przyznać, że "Burza" za trudna dla mnie ... nie jestem wytrawnym melomanem ... za to w grudniu Aida ... już się cieszę ....
i na kwiecień się cieszę ... Nabucco z boskim Placido ...
Konstancja30 11:49, 11 lis 2012

ana_art napisał(a)

bo tak zawsze jest jak czegoś szukasz, to za chiny nici z tego... przynajmniej ja tak mam

dokładnie ... a jak idę tylko sie poszwędać to znajduję mnóstwo potrzebnych rzeczy ... wczoraj zamiast kurtki były buty ... i coś jeszcze ... płaszczyk - kurteczka ... zainspirował mnie ... w sklepie gdzie szalik kosztował pół mojej pensji ... dlatego przytomnie żeby nie zemdleć na cenę inspiracji nie spojrzałam za to na nią tak ... coś jak klasyczny płaszcz ... ale rękaw w 2/3 to materiał a 1/3 to warkoczowe sploty wełny ... i podwójny kołnierz też w fuzji materiał wełna ... muszę do niego wrócić ... i mam pomysła
Mala_Mi 12:25, 11 lis 2012

Jestem zaskoczona, że w miskancie masz co wiązać.. to taki mały drapichruścik był...
I zaskoczona po raz drugi... Sebek szuka kurtki NA NARTY... a mówi, że nie będzie jeździł..... Iza będziesz miała kompana do walki z klepkami Zawsze w grupie raźniej....
Obiecałam sobie do wieczora uporządkować firmowe papierzyska.. a ja co robię.... kukam na forum.. oj słabej jestem woli..... a może to tak już mimo woli????
Sebek 14:53, 11 lis 2012

asc napisał(a)
Jestem zaskoczona, że w miskancie masz co wiązać.. to taki mały drapichruścik był...
I zaskoczona po raz drugi... Sebek szuka kurtki NA NARTY... a mówi, że nie będzie jeździł..... Iza będziesz miała kompana do walki z klepkami Zawsze w grupie raźniej....
Obiecałam sobie do wieczora uporządkować firmowe papierzyska.. a ja co robię.... kukam na forum.. oj słabej jestem woli..... a może to tak już mimo woli????

Ta kurtka nie tylko na narty się przyda - jednak mam nadzieję, że uchroni mnie od dostania się śniegu tam gdzie go nikt nie lubi bo gleb zaliczę pewnie niezliczoną ilość - zakładając, że pojadę