Trochę szerszych kadrów: smutno jak na razie, bylin nie ma, róż nie ma, hortensji nie ma, traw nie ma
Po te kolorki, które pokazałam wcześniej kłaść się trzeba i pod krzaki zaglądać
Ale śliczności. Jak mi brakuje wiosennych kwiatów w donicach. Nic jeszcze nie mam. Poczekam już na majowe kwiaty. Chyba kupię osteospermum do dużej donicy bo bardzo je lubię.
Dzień dobry, czy te drzewka dobrze znoszą przesadzanie? Jeśli tak, to kiedy najlepiej to zrobić? Posadziłam moją brzozę w zeszłym roku, w sierpniu, ale wolałabym przesadzić ją w miejsce, w którym będę ją częściej widzieć. Do wyboru mam miejsce obok śliwy wiśniowej Pissardi, na tle szmaragdów (czy to w ogóle dobry pomysł?), albo drugie, „w drugim rogu”, na tle szmaragdów. Czy ktoś mógłby coś doradzić?
Przed chwilą skończyłam liczenie tulipanów, które w tym roku zakwitną Będzie ich 3044 szt
Jesienią posadziłam 6084 szt. Zatem zakwitnie połowa
Mogłoby być lepiej
Następny bukiet pokazuje kolor
Wczorajsze
Te będą gotowe jutro
Jak widać dominuje biel.
Przedogródek zmienił się to prawda i jestem zadowolona w 100 %
Kamień na ścieżce jest super ...nie wymaga nakładów pracy i finansów, nie to co trawnik
Altana też się zmieniła i zmienia się cały czas.... nową podłogę dostała w sobotę i jeszcze kiedyś będzie zmiana tych nieszczęsnych kratek na poziome listwy
Sobotnia praca z eMem.... jak na pierwszy raz to myslę,ze wyszło nam ok
To prawda pierwsze kwiaty cieszą po zimie bardzo
Dziękuję za miłe słowa o zapraszam częściej
Pozdrowionka
Byłam sobie przez chwilkę w ogródeczku. Tylko się poleniłam , ale tego też człowiek potrzebuje, zwłaszcza po wielogodzinnym zamknięciu w czterech ścianach.
Chwilkę byłam, ale ile radości stamtąd przyniosłam
Pierwsza, chyba największa - będą kwitły jabłonki!!! I Ola , i Royalty mają piękne pąki, Ola już za chwilkę, Royalty za dwie, może trzy chwilki