Pszczółko, dziękuję!
Warzwynik czeka jeszcze mały remont plus chcę wprowadzić trochę traw oraz zatroszczyć się o pożytecznce owady i wtedy będę zadowolona z jego wyglądu.
Monia, ja to mam ubaw jak patrzę na to zdjęcie Bo te trawy tak nienaturalnie wyglądają takie związane, że płakać sie chce Ale na wiosnę to duże ułatwienie.
Dziękuję Renatko
Właśnie sobie teraz zdałam sprawę, że dzięki temu, że warzywnik jest w zaciszu to pewnie dlatego wszystko tak długo owocowało
Jabłonka formowowana to był dobry wybór. Jeszcze żeby nie chorowała to byłoby super.
Pszczółko, jesteś magiczną osobą...
Tutaj nie potrzeba słów.
Wystarczy tylko na dłuższą chwilę zatrzymać się przy każdym zdjęciu i przenosimy się w spokojne, ciche miejsce gdzie można poczuć klimat świątecznych dni.
Spokojnych Świąt!
Jesteś najbardziej kreatywnym chłopakiem jakiego znam
Mistrz dekoracji!
Wianki w oknach obiecuję co roku sobie, że zrobię i na obiecankach się kończy...
Wiesz, że byłeś moją inspiracją na ten wielki wianek na bramie garażowej? Pamiętam jak w tamtym roku zachwycałam się Twoją realizacją w restauracji i musiałam mieć taki big wianek
WESOŁYCH ŚWIĄT Sebek!
Za każdym razem jak jestem u Ciebie to zachwycam się Twoimi zdjęciami.
Masz dobre oko Aniu, którego troszkę Ci zazdroszczę
W drugim ogrodzie też miałam dziką zwierzynę, nawet sarny się ze mną lekko osowiły i codziennie wieczorem przychodziły na dokarmianie.
Pozdrawiam Aniu i życzę spokojnych Świąt!