Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:54, 07 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
baby ruszyły, czy bocza się? Moja jedna jest piekna, druga się zbiera, tzrecia się zastanawia, czwarta szlag trafił, a piątą M trafił łopatą - nie rozumie takiej urody

to ci mąż! a pokaż jak duże są te twoje baby, proszę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:53, 07 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Mokra włoszka zostanie taka już do końca sezonu- a ma jakieś oznaki życia?

tak zyje, troche jej dałam większa donice i leszej ziemi dodałam i nawiozłam florovitem , dałam też do cienia ją.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:52, 07 lip 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)

No ja mam teraz ochotę nawieźć trawnik Yarą Mila Complex. Czekam aż się ochłodzi. A coś nie teges z yarą?

Marzenko? rozszerzysz tę wypowiedź o Yara? bo tez ciekawam czy polecane czy jednak nie?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:49, 07 lip 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Dzięki za głos chciałam tez Ciebie pytać ale byłaś szybsza.mam problem z tymi skarpetami.mogą nawet na zimę nie być idealne ale muszą być wyraźne mocne kolorem albo faktura.selerii za grzeczna.chyba wrócę do pomysłu turzyca gold fouintaine.ale czekam jeszcze na Twój głos Gosiu

ja bym wzięła beatlesy ale tylko dlatego że nei lubię zółtawych roslin . ale decyzja należy do Ciebie

a co do tesciowej to własnie "twoją karę" dostała za karę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:48, 07 lip 2015

Do góry
Cleo napisał(a)
Co do trawnika..
Teściowa oczywiście do kąta.
Ale tak szczerze, mój podlewany codziennie wcale lepiej nie wygląda. No może wygląda trochę lepiej, ale niepodlewany tydzień byłby już chyba nie do uratowania. Taką mamy suchą glebę, żeby nie powiedzieć otwarcie piach.

ooo to współczuję tego piachu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:47, 07 lip 2015

Do góry
Tess napisał(a)
to ja nie jadę na urlop. W czasie weekendu bożociałowego mój zdolny syn zasuszył mi sadzonki jeżówek. Ile można zasuszyć przez dwa tygodnie?

w sumei to cały ogród jakby sie dobrze postarać
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:46, 07 lip 2015

Do góry
Trawnik tesciowej- bardzo dobrze powiedzane,
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:45, 07 lip 2015

Do góry
dzieki Wam za słowa otuchy w sprawie trawnika. wziełam sie na sposób i nei patrzę na niego wcale
podlewany i troche nakłulismy walcem + wypiaskowaliśmy dziurki

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:43, 07 lip 2015

Do góry
najpierw dla dziewczyn opowiem o grackach

Cały ten długi łan miaskantów sadzony był około 29.07.2013roku
kupione tu jest wcisnięte ok 45 sztuk.

a tu po posadzeniu

Dwa ogrody 01:41, 07 lip 2015

Do góry
Dorota123 - dziekuję za zdjęcia, starałam się nie wchodzić w obiektywy, ale jednak ogrodnik bystry jest i nic oraz nikt mu nie umknie
ten powojnik rośnie u mnie od ubiegłego roku, to inspiracja z ogrodu Vivy, jest piękny, mam nadzieję, że połączy się z New Dawn

malkul, fotki pochodzą ze spotkania u Vivy "Kolorowy ogród na piasku", niestety, ani moje umiejetności, ani aparat nie oddaje piękna tego ogrodu, natomiast inni goście zrobili to znakomicie

Miro
, wobec tego szkoda, że Cię nie było
knautie mam dwie, wysoką z nasion od AgnieszkiW, niską białoobrzeżoną zakupioną w tym roku na targach; widziałam ją też u Vivy
Agnieszka pisze, że rozsiewa się bardzo, u mnie lepiej rośnie w suchym miejscu;
druga roślina ma tworzyć zwartą dużą kępę, ma krótkie łodyżki z kwiatkami i jaśniejszy odcień, jest nieco wrażliwa, można ja okryć na zimę, zobaczymy, tutaj z nasion
Miejsko & sielsko 20:25, 06 lip 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)
jeszcze tylko z 5 lat i trzeba będzie dzielić

ooo to fajnie znaczy się zapisuję się do kolejki
Miejsko & sielsko 20:25, 06 lip 2015

Do góry
no nie "zespół niespokojnych rabat" teraz dla mnie czas na godzinne pękanie ze smiechu Świtne hasło

widze że trawnik juz gra
cieszę się
CMOK
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:26, 06 lip 2015

Do góry
Magdalena 25, Malkul - dzięki bardzo
Twardy orzech do zgryzienia - moje ogrodowe rozterki i marzenia 18:16, 06 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)
jak idzie?
kibucujemy wszyscy nawet w tym upale

wstydzę się pokazać co nawyczyniałam.

Siedzę cały tydzień służbowo w Gd i wczoraj przed wyjazdem , zamiast pakowac się biegałam w upale próbując naleźć miejsce na 30 sztuk zza garażu.
eM dostał zadanie - przynajmniej 15 sztuk ma wsadzić zanim wrócę w piątek.
Obawiam się, że zadanie może go przerosnąć....

Ostanie sztuki sadzone będą prawie byle gdzie - wyszłam z założenia, że w ziemi będzie im zdecydowanie lepiej - schną mi na potęgę w tych doniczkach - mimo, że nie zapominam ich podlewac, ale dużo to trzeba zęby w takim upale wyschła ziemia w doniczce?
Twardy orzech do zgryzienia - moje ogrodowe rozterki i marzenia 17:36, 06 lip 2015

Do góry
jak idzie?
kibucujemy wszyscy nawet w tym upale
Co z tym ogródeczkiem począć 14:39, 06 lip 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Rabata Malkul boska jest. ale przecież Bitlesy się rozłażą. To sadzic, czy nie sadzić (o siebie się pytam, bom kupiła a teraz się bojam, bo mnie straszycie)

ale one na polbruk nie wlezą...zarosną tylko te rabatę.
Co z tym ogródeczkiem począć 14:35, 06 lip 2015

Do góry
Madziu pomyślałam o tej saslerii boska jest
Rabata Twoja i Malkul to własciwie ispiracja tej rabaty ,boska jest
Ale rozplenice też jest boska i nikt we wsi nie ma

Chyba strzelę se w łeb !
Co z tym ogródeczkiem począć 14:20, 06 lip 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)
może kulki z seslerią??
Albo z carex the beatles tak jak Malkul i ja mamy??

Rabata Malkul boska jest. ale przecież Bitlesy się rozłażą. To sadzic, czy nie sadzić (o siebie się pytam, bom kupiła a teraz się bojam, bo mnie straszycie)
Co z tym ogródeczkiem począć 14:18, 06 lip 2015

Do góry
może kulki z seslerią??
Albo z carex the beatles tak jak Malkul i ja mamy??
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:12, 05 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)

Matko jakie Vertigo!! moje ledwo dycha nawoziłeś? co im dajesz? musze chyab moim pomóc

Gosia, vertigo dostaje co chwilę plantonu do surfinii, bo jak widzisz rosną razem Może właśnie ten nawóz na nie zadziała pozytywnie Dodatkowo za każdym razem jak wychodzę z domu to je głaszczę i czochram Może okaż też swoim troche uczucia?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies