Sprawdzałam te kulki z trawami, ale się mi pomyliło - Noemi ma ze stipą.
Ewa, sadź rozplenice.
Jak będzie za ciasno, zmienisz. Rozplenice cudne są, i takie dekoracyjne.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Rabata Malkul boska jest. ale przecież Bitlesy się rozłażą. To sadzic, czy nie sadzić (o siebie się pytam, bom kupiła a teraz się bojam, bo mnie straszycie)
Ja tylko o zacisznych miejscach mówię Moje mi popadały jak miałam dziury w rabacie. Tzn nie do końca obsadzone. Tylko ja mam wystawę południowo-zachodnią i wszystko muszę tak sadzić bo nic sobie nie poradzi.
Mi tam stożka brakuje tam gdzie rozplenice bym posadziła jakiegoś na pniu albo cyprysika i potem cięła w takiego kręciołka. Rozplenica tam fajnie będzie wyglądała bo nada lekkości wszystkiemu. Ale ja się tak tylko wypowiadam Decyzja jest Twoja Wybierz które Ci się podoba http://www.ogrodygalezewski.pl/galeria-zdjec/image.raw?type=orig&id=188
Madziu pomyślałam o tej saslerii boska jest
Rabata Twoja i Malkul to własciwie ispiracja tej rabaty ,boska jest
Ale rozplenice też jest boska i nikt we wsi nie ma