Haniu, na ten wczesnojesienny wysiew zdecydowałam się po tym jak pisałas właśnie u siebie, że to odpowiedni czas na sałatę i rzodkiewkę przy regularnym podlewaniu. Wysiałam, podlewałam i urosły
Moje ML zakwitły ale radości u mnie nie spotkasz z tego powodu...
Muszę zajrzeć do Ciebie czy masz już zimę? W KArkonoszach napadało tyle śniegu, że część szlaków zasypana.
Dokładnie Iwonko, u mnie to samo. Bardzo długa i ciepła jesień była.
Teraz już cieszę się, że prawie przez cały tydzień w grudniu padał deszcz i mam nadzieję, ze porządnie nawodnił zimozielone.
Buziaki Kochana
Hi, hi Nie mam pojęcia
Warzywnik wyjątkowo długo w tym roku rodził plony a to wszystko dzięki sprzyjającej jesieni. Końcem listopada jedliśmy jeszcze nasze koktajlówki
Przyrostom nic nie jest. Nie ma to znaczenia, ze jeszcze młode. Tnę mocno. Tym właśnie sposobem Polinka w jeden sezon zagęściła w miśki swoje cisy na skarpetki i obwódki. Jakiś czas temu pokazywała zdjęcia z poczatku sezonu i teraz z jesieni.
Ważne, by na początku misternie przycinać każdą gałązkę dla rozkrzewienia i zagęszczenia.
pierwszy choc plan miałam od dawna. Czy zimno? Chyba nie skoro spędziłam 30 minut w bikini w tym Ok 10 w wodzie a pozostałe popijajac herbate i biegając w kółko ale uczucie bardzo ciekawe i polecam bardzo.
Szafir, bardzo sobie cenię wymianę doświadczeń i wszystkie dyskusje, i za każdym razem cieszę się, jeśli ktoś chce podzielić się swoją wiedzą i przemyśleniami, oczywiście z sposób życzliwy i kulturalny.
Dziękuję za miłe słowa o moim ogrodzie i bardzo dobrze rozumiem terapeutyczne kolory. Z podobnego powodu mam ogród nowoczesny, gdzie wszystko musi być uporządkowane.