u mnie pola na około i sieje się to G... na potęgę metr po metrze jakoś stopniowo z tego wyjdę..
Widziałaś kiedyś taki syf ????Gorczyca polna i chrzan mnie zarosna
Haniu dziekuje
Teraz jeszcze zbiorę resztki szpinaku i pomidorów i jedna część już chyba poplonem zasype? Potem jak wyrośnie to z obornikiem przekope.
W drugim skrzydle jest kalarepa nie wiem czy ona zdąży..?
Już wcześniej mi M naskarżyl że leżą ale nie spodziewałam się że aż tak! Cięcie muszę zmienić
Fotek zrobilam bardzo dużo ale wstyd pokazywać mu pamięci będą lub do metamorfozy. Ilość chwastów jest naprawdę ogromną, tylko na tym kawałku co ostatnio sadziłam i sypałam świeża korą to jakoś wygląda.
Dziewczyny bardzo, bardzo dziękuję za pochwały mebli miło mi bardzo że Wam się podobają!
Wróciłam już na stałe wczoraj, pogoda w naszym kraju przyjęła mnie deszczowa. M mówi że cały m-c skwar A akurat teraz pada
Ogród...ma-sa-kra! Nie był podlewamy wcale .. pielony tym bardziej
Teraz by się tydzień wolnego przydał na doprowadzenie do porządku
Lecę
Domyśliłam się, że o to Toszce chodzi. Jednak nie widzę potrzeby zasłaniania tego ogrodzenia. Było ono w dużo gorszym stanie. Na wiosnę zostało tynkowane i pomalowane. Mnie się podoba, a szczególnie jego kolor (choć oczywiście są ogrodzenia, które podobają mi się dużo bardziej). Poza tym przez szczebelki prześwituje słońce, więc jest więcej światła.