Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

Margerytka40 20:04, 26 sie 2018

A to nam pokazałaś . Moje polarki też po deszczach w pozycji bardziej horyzontalnej,powiązałam je jakoś ale to już nie to
anna_t 20:09, 26 sie 2018

Już wcześniej mi M naskarżyl że leżą ale nie spodziewałam się że aż tak! Cięcie muszę zmienić
Fotek zrobilam bardzo dużo ale wstyd pokazywać mu pamięci będą lub do metamorfozy. Ilość chwastów jest naprawdę ogromną, tylko na tym kawałku co ostatnio sadziłam i sypałam świeża korą to jakoś wygląda.
Gruszka_na_w... 20:42, 26 sie 2018

Jak na debiut warzywnika, to możesz być z siebie dumna! Piękne okazy porów masz.
Uroczo się warzywnik prezentuje na tle szpalerków.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
anna_t 20:46, 26 sie 2018

Haniu dziekuje
Teraz jeszcze zbiorę resztki szpinaku i pomidorów i jedna część już chyba poplonem zasype? Potem jak wyrośnie to z obornikiem przekope.
W drugim skrzydle jest kalarepa nie wiem czy ona zdąży..?
mrokasia 20:55, 26 sie 2018

No kochana, jestem przekonana, że mój ogród po miesiącu nieobecności i niepodlewania wyglądałby znacznie gorzej! Z pieleniem nie jestem pewna, bo jakoś mega dużo chwastów nie mam (z wyjątkiem szczawiku ).
Moje hortki też po deszczu weekendowym leżą...
anbu 21:10, 26 sie 2018

anna_t napisał(a)
I to koniec reszta zachwaszczona
A jeszcze leżące polarki pokaże bo tu szoku doznała, jeszcze w takim stanie ich nie widziałam..

Aniu co ile je sadziłaś?
anna_t 21:16, 26 sie 2018

mrokasia napisał(a)
No kochana, jestem przekonana, że mój ogród po miesiącu nieobecności i niepodlewania wyglądałby znacznie gorzej! Z pieleniem nie jestem pewna, bo jakoś mega dużo chwastów nie mam (z wyjątkiem szczawiku ).
Moje hortki też po deszczu weekendowym leżą...
u mnie pola na około i sieje się to G... na potęgę metr po metrze jakoś stopniowo z tego wyjdę..
Widziałaś kiedyś taki syf ????Gorczyca polna i chrzan mnie zarosna

anna_t 21:17, 26 sie 2018

anbu napisał(a)

Aniu co ile je sadziłaś?

Zmierze Ci jutro bo ja sadzę na oko
mrokasia 21:19, 26 sie 2018

anna_t napisał(a)
u mnie pola na około i sieje się to G... na potęgę metr po metrze jakoś stopniowo z tego wyjdę..
Widziałaś kiedyś taki syf ????Gorczyca polna i chrzan mnie zarosna

O kurka!!! nooo, muszę przyznać, że zajęłaś pierwsze miejsce...
współczuję...
anna_t 21:22, 26 sie 2018

A rosną tam przywrotniki, biała szałwia, jeżówki Green coś tam, dereń i na bokach trzcinniki i rodki