Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 10:07, 23 sie 2018

anbu napisał(a)

Moje maja 1,2 szerokości i około 0,6 - 0,7 wysokości z kłosami.
Mierzyłam, bo potrzebuję wymiary do przyszłorocznej przeróbki

Nie wiem czy te moje to Hameln w takim razie,nic chyba gdzie indziej muszę je zaplanować
Margerytka40 10:17, 23 sie 2018

effka napisał(a)
Piękne te rozplenice, moje niższe ale dopiero roczne.

No tak ,jak roczne to jeszcze przybiorą na masie ,moje dzielone w tym roku też są fajne niziutkie-takie by mi pasowały.
Toszka 11:51, 23 sie 2018

Moje - dobrze kilkuletnie- też mają ok 60cm i dwa razy tyle szerokości.
Margerytka40 12:34, 23 sie 2018

Toszka napisał(a)
Moje - dobrze kilkuletnie- też mają ok 60cm i dwa razy tyle szerokości.

Ciekawe w takim razie co to za odmiana te moje,może jakiś gatunek podstawowy bo matka z której mam sadzonki kupowana była i sadzona pewnie z 10 lat temu.
Margerytka40 12:24, 24 sie 2018

Żeby nikt nie pomyślał ,źe nic nie robię

Mam nadzieję za trochę na ładniejsze widoki ,ale takie też wstawiam co by nikt nie myślał ,że się samo robi
Anda 12:26, 24 sie 2018

Chwalipięta

Nie no, żartuję oczywiście, a o nicnierobienie to raczej nikt Cię nie podejrzewa
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margerytka40 12:38, 24 sie 2018

Anda napisał(a)
Chwalipięta

Nie no, żartuję oczywiście, a o nicnierobienie to raczej nikt Cię nie podejrzewa

Robię ,robię Anduś tylko jakoś mnie werwa już opuszcza . Ta druga fotka doskonale pokazuje ile jeszcze tego,cały środek do przesadzenia bo tam tych rabat nie będzie.
anna_t 12:48, 24 sie 2018

Podziwiam Cię! Ty chyba robisz największą rewolucję na forum...
Anda 13:28, 24 sie 2018

Margerytka40 napisał(a)

Robię ,robię Anduś tylko jakoś mnie werwa już opuszcza . Ta druga fotka doskonale pokazuje ile jeszcze tego,cały środek do przesadzenia bo tam tych rabat nie będzie.

Wiesz, nic na siłę. Werwa jesienią przeważnie mniejsza niż na wiosnę, a Ty już naprawdę bardzo dużo zrobiłaś. I tak Cię podziwiam za samozaparcie i dyscyplinę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
eVka 13:48, 24 sie 2018

Ale działasz ostro, a jak będzie pięknie potem!!! Ja też jak zawsze w akcji, chociaż miałam juz nic jesienią nie robić... no żesz...