Siedzę sobie w moim ulubionym fotelu. Na uszach słuchawki, słucham Ani Dąbrowskiej, lubię jej piosenki. Piec grzeje. Taki mój kominek - haha. Mruga do mnie ogień z otworków w górnych drzwiczkach. Pogoda nie rozpieszcza. Forum lubi zdjęcia
To wklejam, co oglądam.
Bogusiu, mam trochę jesiennych kolorków, ale skalniaki i smagliczki nie poddają się
Ale okoliczne lasy pięknie wybarwione, w czasie jazdy do J.G. głowa mi chodziła na wszystkie strony i chłonęłam kolory
Chociaż padało i wiało
To nasze jeżowe " dziecko ", ma się całkiem dobrze, ma apetyt i jest nieźle ruchliwy
Aniu Rumianka mi z ust wyjęła ten klon jest bardzo piękny. Jeszcze klon "Red Sander" , "brendywine".
Dąb błotny "Green pilar" - przepiękny. Wąski zresztą zobacz.
Również polecam buki kolumnowe zielone.
Brzozy o białym pniu "doorenbos" też bardzo ładna.
Milka też pisała O kolumnowych musisz stworzyć na tle płotu zielona ścianę z drzew.
Ponieważ jeszcze moje dęby błotne nie zmieniają kolorów więc nie wstawiam u siebie na wątku wrzucę u ciebie (jak zobaczysz to usunę).
To jest dąb błotny z zeszłego roku 10 października w lecie ma błyszczące zielone liscie
To jest tulipanowiec jak go kupiłam miał 0,5 m 5 lat temu
Taras:
Zaszalałam z inwencją twórczą i wspięłam się na szczyty mej kreatywności. Powywalałam to co było i wsadziłam dwa miskanty ML.
Z drugiej strony tarasu to samo: