Jak zwykle podziwiam rabaty ale to zdjęcie pary na mostku skradło moje serce. Super ujęcie, pozdrawiam
Miskant Gracillimus
Aniu nie znam nazwy, kupiona bez etykietki. Ta rozplenica jest z tych średnich o ciemnych kwiatostanach.
Jak przeczytałam swój powyższy post ,to niemal nie padłam że śmiechu!... Nie dość ,że połączyło go w ramce z Twoim Dorotko,to słowo "Larisa" przerobiło na:"kariera" i teraz nawet nie da się poprawić Tak to jest pisać z telefonu i to o północy
Rozplenice podlewałam ały sezon, one lubią wilgotną ziemię, ale nie lubią lania wody w ich kępę. Lilie jeszcze nie wszystkie zakwitły, a te kwitnące jeszcze na karcie w aparacie.
Dorotko, zachwycam się Twoimi dekoracjami Te słoneczniki są takie energetyzujące Twój ogród jest o tej porze prawdziwie różany. U mnie tak pięknie nie rośnie Garden of Roses jak u Ciebie. Mam 4 krzaczki i żaden nie wygląda tak pięknie jak Twój.
Pięknie Ci rozplenice kwitną, u mnie niestety chyba susza im zaszkodziła, Larisa godna uwagi, juz czytam o niej u innych też i wszędzie chwalą, warta grzechu Lilie zapewne Ci pięknie pachna a widok z tarasu masz cudny Dorotko Pozdrawiam