Ja ją wysiewałam w zeszłym roku i latem zakwitła.Ładnie się sama sieje.Powiem ci że ładnie na masie przybrała.Mam też fioletową ale posadziłam w trawach i nie wiem czy przeżyła bo trawy mi się rozrosły.
Ela o robicie to mi nie mów no ja w weekend to nie wiem czy dom ogarniać czy działkę .
Lilie sadziłam w lipcu i teraz zaczynają kwitnąć. Na razie zakwitły miniaturki, ale następne też wkrótce zakwitną. Zwróć uwagę jakie one niziutkie, a kwiaty mają normalnej wielkości.
Mam nadzieję, że storczyki będą się ładnie rozrastać i kwitnąć. Pilnuj tylko, żeby nie zostawała za długo woda w osłonce.
Piesa w ogrodzie jest ze mną kilka razy w tygodniu, ale spacery po ogrodzie tylko pod kontrolą bo by cały przekopała, lubi ryć....może by Ją w warzywniku zatrudnić bo dzisiaj ostatnie warzywa wykopałam
a takie niewiniątko
U mnie też ciągłe wykopki i na dodatek ziemia sucha, aż pył leci. Zaczęłam już czyścić po woli rabaty nie czekając na przebarwianie liści. Obawiam się ochłodzenia, a teraz pogoda sprzyja porządkom w ogrodzie.