Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej
06:30, 26 cze 2012
Kobieto!!! Ja cię zatłuke młotkiem!!! Kto to widział ukrywac takie piękne gabiony! Jak mogłaś
ogrody piękne, zdjęcia cudne, Wszyscy jesteście piękni. Następnej okazji nie przepuszczę.
Ech...
z dziećmi to tak jest że jedne rysują, inne nie. Jak niscy i wysocy- natura i tyle.
Dzięki za namiar , idę pokazać M.
Magnolio, jałowiec wypadnie, tylko nie wiem jeszcze gdzie, a w to miejsce faktycznie posadzę jeszcze jeden rh, który czeka w donicy obecnie. Posadziłabym te berberysy, bo mnie drażnią w tych doniczkach. Mam 3 dokupić jeszcze ze 2, tak aby wyszła taka linia pomarańczowa, czy może dać do nich te 2, które tez mam - kurcze też jakies karłowe, gdzieś pisałam jakie. Nie za dużo będzie tych berberysów, tak jedne koło rh drugie pod bukiem..? tak berberysów..ja nic przeciwko nim nie mam, lubię, tylko wydają mi się takie jednakowo kolorowe..
Jeszcze tak patrzyłam na to moje dzieło..i wiem, że nawet funkiową muszę przerobić..masakra..
moje kostrzewy owcze dla Ciebie:
![]()
Sebek co do ciebie przyje to zakupy . magnolia susan - posadź odpowiednio od muru . bo za 5 lat ma nawet 1,5 szerokości . aha robal to poskrzypka . składa jaja rdzawe , potem jest czarna larwa i zżera co widzi . nie narzekaj na trawnik , zobaczyłbyś mój to zaraz byś przestał narzekać