Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodnik Mimo Woli cd 08:03, 04 lut 2015

Do góry
Agnieszka - sądząc po wpisie u Ciebie zimy nie ma..... boś jak niedźwiedź obudziła się ze snu zimowego

Madżen - jak Ci się znudzi piaskownica to przyjdziesz do mnie na sanki

Jola - to sanki, z rączką do pchania, całkiem to wygodne, tylko wykonanie nie sprawia wrażenia, że długo przetrwa Ja niczego nie osłaniam w ogrodzie... przetrwa co ma przetrwać.

Jagódka - jak wyrosną to o nas zapomną.... super jak na święta i dzień babci zadzwonią.

Kindzia - śniegu już mam tyle co kot napłakał, w dzień ubywa w szybkim tempie.

Dominika, Kasia, Polinka, Ania - grunt to pozytywne nastawienie, ale ja wolę zawsze przygotować się na najgorsze, wtedy mam powód do radości jak się nie spełni.

Agnieszka - ja też sie staram zaglądać, ale teraz czasu mam bardzo mało.
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 08:02, 04 lut 2015

Do góry
Widzę, że wszyscy czekamy na wiosnę Ja w tym roku robię strajk i nic nie wysiewam choć korci bardzo
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:55, 04 lut 2015

Do góry
To miałyśmy noc pełną przemyśleń

Myślę, że dobrze myślisz Jedno z drugim Ci się ładnie zgra i dobrze, że będzie nawiązanie do tyłu.

Graby kupujesz kopane czy w doniczce? Uformowane już na żywopłot czy pojedyńcze?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:47, 04 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Kasiek przeżyłam wczoraj chwile grozy przez te rewolucje...

Wracam do domu podekscytowana, opowiadam eMowi o zaakceptowanym projekcie a On na to, że się nie zgadza na żadne rewolucje. Zamurowało mnie... Myślę sobie oszalał...
Mówi do mnie- wiem, że kochasz to swoje ogrodniczkowanie ale grabów i bukszpanów nie pozwolę wywalić... Odetchnęłam z ulgą i poczułam, że ogród nie tworzę już tylko dla siebie

fajnie jak eMowi tez zależy i sie podoba to co ma
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:46, 04 lut 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

Taki worek to i mnie by się przydał bo planów tysiące poza ogrodowymi oczywiście ale kochana powoli do przodu

Plan przyklepany przez eMa to już z górki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:46, 04 lut 2015

Do góry
jagoda99 napisał(a)
Nic dodac nic ujac pozdrawiam i czekajmy wiec na wiosne
pozdrawiam
My mamy ogrodowiskowego bzika i tak bedziemy przesadzac dosadzac i zawsze bedzie nam malo roslin i pieniedzy hihihi

Jagódko u mnie teraz pojawił się odwrotny problem-mam za dużo roślin

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:44, 04 lut 2015

Do góry
bleebla napisał(a)
Trzymam kciuki za nową realizację

A dziękuję, przydadzą się
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:44, 04 lut 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
przespałas sie i jak czy wczorajsze decyzje sa nadal aktualne?

Kasiek przeżyłam wczoraj chwile grozy przez te rewolucje...

Wracam do domu podekscytowana, opowiadam eMowi o zaakceptowanym projekcie a On na to, że się nie zgadza na żadne rewolucje. Zamurowało mnie... Myślę sobie oszalał...
Mówi do mnie- wiem, że kochasz to swoje ogrodniczkowanie ale grabów i bukszpanów nie pozwolę wywalić... Odetchnęłam z ulgą i poczułam, że ogród nie tworzę już tylko dla siebie

Moja "przyziemna" :) pasja 07:21, 04 lut 2015

Do góry
Piękne białe widoki, i te górskie, i te ogrodowe. U mnie też biało
Ogródeczek jagody99 18:39, 03 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Jagoda, za taki śnieg to i ja dziękuję...Niestety w tym roku nie zrobimy wymiany

Ściskam mocno

O to szkoda bo znowu pod koniec tygodnia spodziewamy sie nowej dostawy
pozdrawiam
Moja codzienność - ogród Oli 18:18, 03 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Mój eM. otworzył usta i oczy przecierał czy dobrze widzi koszty

Mówię do niego- ale przecież Ty taki zdolny jesteś, połowę nas to tylko wyniesie

gotowej na pewno nie kupię, ceny z kosmosu sami coś zrobimy znaczy eM
Początki w Kruklandii 18:11, 03 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)
http://www.gardenarium.pl/oferta/projektowanie-ogrodow-przez-internet

Nie wiem czy widziałaś, na ostatnich zdjęciach jest kilka niebieskich drzewek. To tylko tak podrzucam, może znajdziesz jakąś podpowiedz

Dzięki za czujność
Miejsko & sielsko 18:08, 03 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Patrzę sie na zdjęcie i szukam tej wody...Myślę sobie, gdzie do cho... ten kranik? Nie wiem czemu ale skojarzyłaś mi się z własnoręcznie wykonanym kranem...i chwilę potrwało jak dojrzałam to ciemne cuuuudo

Polinko, otóż specjalnie dla Ciebie mój kranik… widzisz, dobrze tyle o tym mówiłam, że zapamiętałaś

Początki w Kruklandii 18:08, 03 lut 2015

Do góry
http://www.gardenarium.pl/oferta/projektowanie-ogrodow-przez-internet

Nie wiem czy widziałaś, na ostatnich zdjęciach jest kilka niebieskich drzewek. To tylko tak podrzucam, może znajdziesz jakąś podpowiedz
Moja codzienność - ogród Oli 18:01, 03 lut 2015

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Też planowuję ścianę, teoretycznie na ten rok... ale nie wiem, czy to wyjdzie. W każdym razie cisy na kontynuację muru ze ścianą już czekają od jesieni . Fajnie, będę obserwować techniczne szczegóły, bo na pewno Ci to M fajnie zrobi . Mój pM na razie otworzył usta na hasło ściana wodna . Rannnnyyyy.... dlaczego dla facetów wszystko jest takie skomplikowane??? przeca to tylko mur, węże, pompa i wylewka, a i kabel .

Mój eM. otworzył usta i oczy przecierał czy dobrze widzi koszty

Mówię do niego- ale przecież Ty taki zdolny jesteś, połowę nas to tylko wyniesie
Początki w Kruklandii 17:54, 03 lut 2015

Do góry
polinka napisał(a)
A ten dereń nie pożre Ci rozplenicy?

Rozplenica przed dereniem
No i on jest kompaktowy... do 1.2m ponoć.
Początki w Kruklandii 17:51, 03 lut 2015

Do góry
A ten dereń nie pożre Ci rozplenicy?
Ogród Mirelli 17:44, 03 lut 2015

Do góry
Chciałam polecić ogród Tosi na poczętek ale widziałam, że Iwonka mnie wyprzedziła

Marta Zielona bardzo mądrze i praktycznie podeszła do projektowania swojego ogrodu. Polecam miłą lekturę na długie wieczory
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3786-zielonej-ogrodniczki-marzenie-o-zielonym-ogrodzie

Mirelko a czytałaś wszystkie artykuły Danusi o zakładaniu ogrodu? Jak dobrze pamiętam jest taki poradnik 5 częściowy.

Czy planujesz jakieś tło tzn. żywopłot? Mieszany czy jednolity? Iglasty czy liściasty?

Wrzosowisko z prostymi liniami jest też w realizacjach Danusi.

Piękne wrzosowisko jest w ogrodzie z lustrem
Miejsko & sielsko 16:59, 03 lut 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)

to mam wodę

Patrzę sie na zdjęcie i szukam tej wody...Myślę sobie, gdzie do cho... ten kranik? Nie wiem czemu ale skojarzyłaś mi się z własnoręcznie wykonanym kranem...i chwilę potrwało jak dojrzałam to ciemne cuuuudo
Moja codzienność - ogród Oli 16:54, 03 lut 2015

Do góry
Dziękować przyszłam

Widziałam juz wcześniej na pintereście, że woda Cię interesuje... Proste linie w ogrodzie i nowoczesna ściana, bedzie pięknie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies