Jagoda bo mi to trochę zeszło połapanie się na tych mądrych planach co i gdzie chcesz zrobić
Potem jak łopatologicznie to pokazałaś to dopiero zajarzyłam gdzie ten garaż miała byc
Nie słyszałaś o losach różowej Juzikowej altanki Juziek altanę wywala ......i sadzi pyrki
znam to uczucie, ale jak już wszystkie rewolucje zrobisz to zatęsknisz za tym efektem wow!
przestudiowałam dyskusję garażowo-wiatową i widzę, że mamy podobny kształt działki tylko nie wiem jak to z wielkością, w każdym bądź razie ja mam carport po prawej stronie garażu przytulony do ogrodzenia, nie wiem czy zamieszczałam kiedyś jego fotki, w każdym bądź razie nie jest wysoki, bo nawet dostawcze auto mi się nie mieści co mnie denerwuje podczas transportu np drewna i w sumie tylko wtedy, bo w przypadku przewożenia ziemi piachu, kostki to już się przyzwyczaiłam, że trzeba to robić taczką i w sumie nikt na to nie narzeka, a ta satysfakcja męża, że nie musi skrobać i odśnieżać auta- bezcenna. Jak zrobisz wyższy to już dach nie zda tak dobrze egzaminu, zastanów się czy na milion procent potrzebujesz mieć tam przejazd?
A ostatnio zaczęliśmy rewolucję i za tym carportem wybudowaliśmy jeszcze szopę i jak już ją skończą to chyba nie wiele mi będzie do szczęścia trzeba