Tydzień temu odwiedzili nas Kondzio z Andrzejem i Agusia, tym sposobem mam troszkę spojrzenia cudzym ( Andrzeja) okiem na Szmaragdowa o tej porze roku
Cudownie było się z Wami ponownie spotkać i uściskać
Dziękuję bardzo za pomoc. Napewno zwrócę się do dziewczyn o poradę. Najpierw jednak spróbuję skontaktować się z panią, która mi to sprzedała. Nawiasem mówiąc, ona mówiła mi nazwę, ale zapomniałam.
Za donice i jesień w moim ogródku jeszcze raz dziękuję.
Ano, widzę, że dobrze mieć berberysy i tawuły japońskie Pierwszych nie toleruję ze względu na kolce, drugie oddałam dziecku. Moja strata!
Cudnie tu u Ciebie szumi i migoce, jeszcze te kanciki i zadbana murawa, no Klasa!
Przypomniałam sobie u Ciebie, że kiedyś też uwielbiałam pierwszy śnieg. Dlaczego teraz jest inaczej?
Dzisiaj cieplutko było u nas więc dużo zrobiłam oczyscilam żwirowisko przy różach. Liście wygrabione, ale brzozy jeszcze z liśćmi więc siatka z oczka nie ściągniętą. Mam nadzieję, że za tydzień już będzie można.
Dzień dobry jestem tu nowa. Potrzebuje porady tuja szmaragd sadzona 4 lata temu. Zaczynaja usychać. Od dołu są uschnięte i uszkodzone... ogród zagrodzony. Pomocy