300 km tras to zdjecie wskazuje przeprawę miedzy dwiema miejscowosciami dawno na tak długich trasach nie jeżdziłam
Zaraz wszystko napisze
Staram się sadzić za wyższymi roslinami, ktorych wiosną nie widać za: trawami, rodgersjami, bukszpanami. Potem wszystko sie rozrasta i nie ma niemal pustych miejsc. Tak lubie ale w 2012 było pusto, bo wszystkie rośliny były malutkie
Wiosna troszkę jest
Oj dzialo się dzialo szalone młode lata zobacz jak szybko ogród urosł! Tylko wiatry nadal wieją!
Witam bardzo serdecznie Nic tak nie motywuje ogrodniczki jak pochwaly
Wpadaj prosze często z pytaniami bo ja już od pewnego czasu nie ogarnaim forum a tak bym chciala być wszędzie
Juziek cieszę się, że jesteś Już się bałam, że coś się stało...
Grab być musi, choć tego jednego jestem pewna
Róży może nie być i nie będę tęsknić. Hortek mam 7 w szpalerze i mają za gęsto, jedna może zmienić miejsce
Dobrze, że przypominasz mi o minimaliżmie...W lecie będąc w ogrodzie wkurzam się, że za dużo tego wszystkiego mam i robi się misz-masz a ja z natury pedantyczna i wszelki bałagan, i rozgardiasz wpływa na mnie przytłaczająco. A pózniej zaczynam planowanie i od nowa tworzę sobie bałagan...
Jola mam już dwa graby w ogrodzie i nie chcę wprowadzać kolejnego gatunku drzewa. Ten mój ogród to taka jedna długa rabata i minimalizm jak najbardziej pożądany Mam tam posadzonego buka czerwonego ale wnerwiałam się nad nim cały poprzedni sezon i dlatego będzie trzeci grab