Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

jazzy 17:22, 03 lut 2015

Tymczasem jaka piękna zima u Ciebie! Jak z kataloga
Jagodaa 17:50, 03 lut 2015

Też planowuję ścianę, teoretycznie na ten rok... ale nie wiem, czy to wyjdzie. W każdym razie cisy na kontynuację muru ze ścianą już czekają od jesieni . Fajnie, będę obserwować techniczne szczegóły, bo na pewno Ci to M fajnie zrobi . Mój pM na razie otworzył usta na hasło ściana wodna . Rannnnyyyy.... dlaczego dla facetów wszystko jest takie skomplikowane??? przeca to tylko mur, węże, pompa i wylewka, a i kabel .
leon60 17:57, 03 lut 2015

elzbieta_g napisał(a)
wiosny nie widać ale taka zima też ładna kołderka wystarczająca a i mrozik znośny

jazzy napisał(a)
Tymczasem jaka piękna zima u Ciebie! Jak z kataloga

pani zimie to ja bym już najchętniej podziękowała mimo iż ładna to szybko się nudzi
leon60 17:59, 03 lut 2015

Jagodaa napisał(a)
Też planowuję ścianę, teoretycznie na ten rok... ale nie wiem, czy to wyjdzie. W każdym razie cisy na kontynuację muru ze ścianą już czekają od jesieni . Fajnie, będę obserwować techniczne szczegóły, bo na pewno Ci to M fajnie zrobi . Mój pM na razie otworzył usta na hasło ściana wodna . Rannnnyyyy.... dlaczego dla facetów wszystko jest takie skomplikowane??? przeca to tylko mur, węże, pompa i wylewka, a i kabel .

Mój na pytanie ''wiesz jak to zrobić?'' odpowiedział: ''przecież to żadna filozofia'' więc śpię spokojnie

U Ciebie to aż się prosi o taki element w ogrodzie
polinka 18:01, 03 lut 2015

Jagodaa napisał(a)

Mój eM. otworzył usta i oczy przecierał czy dobrze widzi koszty

Mówię do niego- ale przecież Ty taki zdolny jesteś, połowę nas to tylko wyniesie
Jagodaa 18:03, 03 lut 2015

No i bardzo prawidłowa odp . Ja nie wdawałam się w szczegóły i coś mi się wydaje, ze pM na razie sobie wyobraża wielką ścianę, po której płynie woda na całości, a nie taką symboliczną z wylewką, więc liczę, że w odpowiedniej chwili mu ulży i powie, a to takie coś tylko . hehe
ewakatowice 18:15, 03 lut 2015

Ślicznie będzie tylko ciekawe czy Twoje ryby nie będą miały mieć guzów na główkach bo kanciaste krawędzie będą
leon60 18:18, 03 lut 2015

polinka napisał(a)

Mój eM. otworzył usta i oczy przecierał czy dobrze widzi koszty

Mówię do niego- ale przecież Ty taki zdolny jesteś, połowę nas to tylko wyniesie

gotowej na pewno nie kupię, ceny z kosmosu sami coś zrobimy znaczy eM
leon60 18:19, 03 lut 2015

Jagodaa napisał(a)
No i bardzo prawidłowa odp . Ja nie wdawałam się w szczegóły i coś mi się wydaje, ze pM na razie sobie wyobraża wielką ścianę, po której płynie woda na całości, a nie taką symboliczną z wylewką, więc liczę, że w odpowiedniej chwili mu ulży i powie, a to takie coś tylko . hehe

na pewno tak będzie
leon60 18:21, 03 lut 2015

ewakatowice napisał(a)
Ślicznie będzie tylko ciekawe czy Twoje ryby nie będą miały mieć guzów na główkach bo kanciaste krawędzie będą

haha środek będzie wyłożony kamieniami jak do tej pory, kurcze nie narzekały więc chyba im się podoba