Basiu, u mnie zawilce zimują bez problemu i jak widać nic im nie jest, z roku na rok jest ich więcej i więcej.
Zawilce w piwoniach mogą się nie sprawdzić z tego względu że mają bardzo dożo dużych liści a jak wiesz piwonie też ich mają sporo.
Może jakiś szpaler zawilcy za piwoniami....
Oj tak Hanusia to nasza wierszo z rękawka pisarka tak wiatry niech sobie idą chociaż te ciepłe jak się zdarzały mogą być haa a te zimne to nie nie
cieszę się że zdrowiejesz tak trzymaj
pięknie kwiatuchy w donicach dają czadu iryski widzę pośpieszyły się i już przekwitły?
widziałaś jak były młodo kwitnące?
bialutkie czy z kolorkiem jakimś? chyba żółty widzę....ciekawią mnie
buziam
Także miłej niedzielki życzę
Kleję sama haha. Salon skończony. Jak znikną robotnicy, mają jeszcze poprawić wyłaz strychowy, będę mogła posprzątać i ustawić meble pod ścianami. Jeszcze akryl na wierzchu i Gabi pokój.
Sylwia, ja spodziewałam się z tą deszczówką, że będzie szybko - ale że aż tak ?!
Wolnych chwil może być pod dostatkiem, ale się nie wygnę, żeby go focić Póki co, jest jeszcze w warstwie poszycia . Ale ponieważ focę maniakalnie wszystko, co w ogrodzie - to voila
Taki był, jak go sadziłam 06'2019
Taki jest teraz
Myślę, że już za rok będzie można zacząć go podkrzesywać. Hania pisała, że po tym zabiegu mocno jej poszedł w górę.
Dziekuję Hanusia dla ciebie też
siedzę w domu następny a nie za dwa będzie pracowity bo dzień kobietny trza obcykać
dziś łykłam 3D bo zapomniałam wcześniej brać tak mi było dobrze ale przez te deszcze kości się odzywają buziam
Może w tym roku uda nam się zorganizować jakieś spotkanko
Obowiązki - nowa praca, działalność społeczna, charytatywna i też własna. Dużo tego, ale radzę sobie Muszę trochę zaoszczędzić czasu. Dlatego myślę o tym podlewaniu
Ostatnio byliśmy z chórem na Festiwalu Kolęd i Pastorałek w Chełmnie. Zdobyliśmy pierwsze miejsce w swojej kategorii
Ewuniu, dziękuję bardzo za tyle miłych słów Ale najważniejsze.... wnusio jest przesłodki. Pół soboty babciowałam, uwielbiam ten czas
Na zdjęciach są mocne kolory, takie jakie lubię. Dlatego szukam takich kwiatów i barw, żeby ogród tętnił energią. Dodają mi one siły i radości. Zastępują kawę, której nie piję ....
Z perspektywy ogrodu nie jest tak mocno kolorystycznie. Zieleń i przestrzeń wszystko łagodzi.