Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Miejsko & sielsko 13:08, 24 cze 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Madżenka ma Incrediball i one chyba się jej kładły przez pierwsze sezony, ale w zeszłym roku chyba się już ogarnęły i stały w pionie - musicie się dopytać

ciekawe czy stoją sztywno jak mój tatarak
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:23, 24 cze 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

To Queen of the night

Te tulipany na początku są bordowe, a z czasem wpadają w czerń z fioletową poświatą Zdjęcie u mnie oddaje rzeczywiste barwy, ale jak się kiedyś okazało na każdym ekranie widać co innego Wiec nie wiem jak u Ciebie

Sądzę bezpośrednio do gruntu, koszyczki u mnie by się nie zmieściły

Dzięki za info! Zaraziłeś mnie tym kolorem ...
Lawendowy zawrót głowy 11:28, 24 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Sebek ja tez mam cały dom w cytatach wzmacniajacych ale tego nie znałam L))))

przejsciowy niz mnie dopadł juz mi przechodzi L

ktos to osttanio pisł.. a mała Mi..."to się w głowie nie miesci ile trzeba miec w doopie " czy jakos tak...na te okoliczność sąsiedzka te zpasuje
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 11:22, 24 cze 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Tyle ile wazycie to ja na siłowni przy rozgrzewce biorę na łapę... Zresztą za chwile lecę się sponiewierac

Pozdrawiam Was chudzielce

a coś Ty myślał?...ogród wyciąga

Dziewczyny u mnie 169 i 50 kg...też chudzielec...niestety...

Lawendowy zawrót głowy 11:22, 24 cze 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Mam podobnie i się z tego cieszę, bo przynajmniej moje życie jest ciekawsze niż ich A w salonie powiesiłem sobie to

https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=0CAQQjBw&url=http%3A%2F%2Festebangomez.net%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F03%2Fhow-not-to-care-what-others-think.jpg&ei=JXaKVeq5FMOSsgGF7KKwBw&psig=AFQjCNFvt3v3v2HkGjhHcVAj6rx0J5hDww&ust=1435223969942246&rct=j

Sebek ja tez mam cały dom w cytatach wzmacniajacych ale tego nie znałam L))))

przejsciowy niz mnie dopadł juz mi przechodzi L
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 11:20, 24 cze 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Tyle ile wazycie to ja na siłowni przy rozgrzewce biorę na łapę... Zresztą za chwile lecę się sponiewierac

Sebek! Nie poznaję normalnie!
Jaki macho!!!

hehehe
Lawendowy zawrót głowy 11:20, 24 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
dla mnie to wszystko przykre bo nawet nie upominam sie o kase nie daja trudno....ale tyłek mi obgaduja i za dobrze mi z tym nie jest ....

Mam podobnie i się z tego cieszę, bo przynajmniej moje życie jest ciekawsze niż ich A w salonie powiesiłem sobie to

https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=0CAQQjBw&url=http%3A%2F%2Festebangomez.net%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F03%2Fhow-not-to-care-what-others-think.jpg&ei=JXaKVeq5FMOSsgGF7KKwBw&psig=AFQjCNFvt3v3v2HkGjhHcVAj6rx0J5hDww&ust=1435223969942246&rct=j
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 11:10, 24 cze 2015

Do góry

Miejsko & sielsko 10:47, 24 cze 2015

Do góry
Madżenka ma Incrediball i one chyba się jej kładły przez pierwsze sezony, ale w zeszłym roku chyba się już ogarnęły i stały w pionie - musicie się dopytać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:05, 23 cze 2015

Do góry
Sebek jak oglądam u ciebie fotki to zawsze się łapię na myśli że masz kilometry ogrodu .
A co na gabionie ? ma być rzeźba ? w sierpniu mus się spotkać w szerszym Krakowskim gronie.
Przywrotnik akurat u mnie mączniaka nie łapie ale zarasta całą rabatę i floksy ledwo z za niego wystają. wczoraj obcięłam dosłownie połowę całego paska kęp .
za to do róż to bym go nikomu nie poradziła . zdecydowanie częściej róże łapią grzyba przy przywrotniku .

ps. parasol ciągle w kąciku czeka na właściciela
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:53, 23 cze 2015

Do góry
Sebek - nawet mi nie mów... mam właśnie pomysła na takie niskie trawki u mnie. Rozczarował mnie za to przywrotnik - wszędzie łapie mączniaka wiec go wywalę chyba.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:14, 23 cze 2015

Do góry
Sebek gdzie masz zdjęcie tej pięknej róży o której pisze u siebie Marzenka? pozdrówka
Miejsko & sielsko 22:13, 23 cze 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Dzwoniłem, ale jak widzę zajęta byłaś Bukszpaany wyglądają bosko!

A może sypnij szybki efekt dywanowy substrala? I koś wyżej

Sebuś, jak usiadłam to nawet po cięciu to nawet się nie ruszam.
Oddzwonię jutro bo dziś już padam na twarz

normalnie koszę na 4 ale mnie tak te zielsko irytuję, że zaszalałam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:09, 23 cze 2015

Do góry
ewelaa74 napisał(a)

Wrażenie nieziemskie! 
CZAD!
jeśli możesz - proszę napisz co to za odmiana tulipanów? I czy w rzeczywistości ten ciemny kolor wpada w fioletowy ? Czy zdjęcie oddaje barwy rzeczywiste?
AAA i jeszcze - sadziłeś w koszyczkach czy bezpośrednio na rabatę?
pozdrawiam
Ewela 

To Queen of the night

Te tulipany na początku są bordowe, a z czasem wpadają w czerń z fioletową poświatą Zdjęcie u mnie oddaje rzeczywiste barwy, ale jak się kiedyś okazało na każdym ekranie widać co innego Wiec nie wiem jak u Ciebie

Sądzę bezpośrednio do gruntu, koszyczki u mnie by się nie zmieściły
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:05, 23 cze 2015

Do góry
AlKa napisał(a)
U mnie też padai też wczoraj okna myłam, ale nie wszystkie jeszce mi trochę zostało

Biedna Ty...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:04, 23 cze 2015

Do góry
Ozz napisał(a)
A to wstręciuchy z tych grabów, moja trójka żyje i ma się dobrze jak na razie Ale wyrównaliśmy rachunki, bo u mnie padł carex morowii, który mam od Ciebie i strasznie żałuję, bo akurat na niego miałam miejsce :/

Ha, ha, a nasze lilie od Ciebie to chyba u Alinki przezimowaly, co?

Mam około 20 Ice Dance w doniczkach od wiosny Oddam chętnie jeszcze raz

A lilie chyba miałem wykopac jesienią? Ehhh, skleroza Ale miałyście mi o sobie przypomnieć
Miejsko & sielsko 22:01, 23 cze 2015

Do góry
Dzwoniłem, ale jak widzę zajęta byłaś Bukszpaany wyglądają bosko!

A może sypnij szybki efekt dywanowy substrala? I koś wyżej
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:54, 23 cze 2015

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

moja znajomość z Glamis krótka ... róża dopiero dorośleje ... kwiat już zachwyca ... budyniowy ... piękny w kształcie ... przesliczny ... to jej pierwszy sezon ... łodygi nie utrzymują kwiatu ... zwiesza łebek ale mogę uprawiać czołganie przez pełzanie by podziwiać ... warto ! ...

zdrowa ... jak dotąd niczego nie złapała (znaczy poza mszycą ale wokół pełno starych drzew owocowych ... po lekarstwie zaraza znikła ) ...

wada: jeżeli w porę się przekwitającego kwiatu nie zerwie - śmieci ... płatki duże łatwo wyzbierać ...

Sebek ma Glamis i wzycham do tej róży od roku
Iza ja kązdy akwatek każdej róży obcinam lub odrywam...codziennie.... i pilnuje kiedy całą gałazkę wilokwiatowych ciachnąć aby pobudzić do drugiego tłoczenia
Roztoczańskie klimaty 17:01, 23 cze 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
No wiesz! Nowymi meblami się nie pochwaliłaś Uwielbiam te białe fotele

Seba fotele wywaliłam z domu na ogród bo nastąpiła zmiana mebli hihihi
Ogród u stóp klasztoru cz. II 16:53, 23 cze 2015

Do góry
RENIA nie masz pojęcia jak się to wszystko ciągnie . jeszcze tej altany nie przykryli ,pogoda w kratkę i znowu dzisiaj pojechali do domu ,na dachu nie da się pracować jak pada . w czwartek przyjeżdżają dodatkowo jeszcze nagrywać i nakłada się jedno na drugie . na drugi tydzień mus się spotkać Renia i wreszcie wypić kawkę .

SEBEKNie pytaj jak to przenieśli . szwagier górnik . konceptem i siłą woli przy typowych pomrukach ,wyciach i krzykach ...trzeba było to słyszeć ...jak zapasy z niedźwiedziem. cud że róża to wytrzymała .
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies