Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 14:22, 23 cze 2015

siakowa napisał(a)
spóxnione ale prosto z serca gratki gabion swietny pomysł runianka z bukszpanem swienie wygląda!. Ogród piękny !

Tyle motywujących słów, daj mi chwilkę na przetworzenie ich Ale dziękuję, to miłe i to bardzo
ewelaa74 15:10, 23 cze 2015

Sebek napisał(a)
Na rabatach zrobiło się czarno - i jest super

Wrażenie nieziemskie!
CZAD!
jeśli możesz - proszę napisz co to za odmiana tulipanów? I czy w rzeczywistości ten ciemny kolor wpada w fioletowy ? Czy zdjęcie oddaje barwy rzeczywiste?
AAA i jeszcze - sadziłeś w koszyczkach czy bezpośrednio na rabatę?
pozdrawiam
Ewela
AlKa 15:37, 23 cze 2015

U mnie też padai też wczoraj okna myłam, ale nie wszystkie jeszce mi trochę zostało
Ozz 15:50, 23 cze 2015

A to wstręciuchy z tych grabów, moja trójka żyje i ma się dobrze jak na razie Ale wyrównaliśmy rachunki, bo u mnie padł carex morowii, który mam od Ciebie i strasznie żałuję, bo akurat na niego miałam miejsce :/

Ha, ha, a nasze lilie od Ciebie to chyba u Alinki przezimowaly, co?
Sebek 22:04, 23 cze 2015

Ozz napisał(a)
A to wstręciuchy z tych grabów, moja trójka żyje i ma się dobrze jak na razie Ale wyrównaliśmy rachunki, bo u mnie padł carex morowii, który mam od Ciebie i strasznie żałuję, bo akurat na niego miałam miejsce :/

Ha, ha, a nasze lilie od Ciebie to chyba u Alinki przezimowaly, co?

Mam około 20 Ice Dance w doniczkach od wiosny Oddam chętnie jeszcze raz

A lilie chyba miałem wykopac jesienią? Ehhh, skleroza Ale miałyście mi o sobie przypomnieć
Sebek 22:05, 23 cze 2015

AlKa napisał(a)
U mnie też padai też wczoraj okna myłam, ale nie wszystkie jeszce mi trochę zostało

Biedna Ty...
Zeta 22:08, 23 cze 2015

Seba ty spryciulu....następnym razem zdjęcia zrentgenuje.....wszystko dojrzy no......gadziszcz jeden
Buziole
Sebek 22:09, 23 cze 2015

ewelaa74 napisał(a)

Wrażenie nieziemskie! 
CZAD!
jeśli możesz - proszę napisz co to za odmiana tulipanów? I czy w rzeczywistości ten ciemny kolor wpada w fioletowy ? Czy zdjęcie oddaje barwy rzeczywiste?
AAA i jeszcze - sadziłeś w koszyczkach czy bezpośrednio na rabatę?
pozdrawiam
Ewela 

To Queen of the night

Te tulipany na początku są bordowe, a z czasem wpadają w czerń z fioletową poświatą Zdjęcie u mnie oddaje rzeczywiste barwy, ale jak się kiedyś okazało na każdym ekranie widać co innego Wiec nie wiem jak u Ciebie

Sądzę bezpośrednio do gruntu, koszyczki u mnie by się nie zmieściły
monteverde 22:14, 23 cze 2015

Sebek gdzie masz zdjęcie tej pięknej róży o której pisze u siebie Marzenka? pozdrówka
Ozz 22:53, 23 cze 2015

Sebek - nawet mi nie mów... mam właśnie pomysła na takie niskie trawki u mnie. Rozczarował mnie za to przywrotnik - wszędzie łapie mączniaka wiec go wywalę chyba.