Asiu bardzo dziękuję. Zwłaszcza zdrowych bo u mnie wszyscy leżą, a wnusio w szpitalu. A miała być taka cudna jego pierwsza gwiazdka.
Pogoda za oknem też do d... A w planach było jeszcze sadzenie żywopłotu. No cóż- po raz kolejny życie pisze swój scenariusz.
I ja, "bezwątkowiec" , życzę wszystkim Forumowiczom, których ogrody odwiedzam (mniej lub bardziej potajemnie) - zdrowych i radosnych Świąt oraz jak najwięcej optymizmu w Nowym Roku
Waszym ogrodom natomiast życzę prawdziwej zimy i jak najszybszej wiosny we właściwej dla niej porze
Kochani Ogrodomaniacy
Cudownych rodzinnych pełnych ciepła i radości Świąt Bożego Narodzenia.
Cudownych prezentów i chwil spędzonych razem z najbliższymi bez pośpiechu
i zabiegania. Cieszmy się tym wspaniałym czasem
Życzę Wam wszystkiego, czego dziś tak bardzo nam brakuje...
Czasu dla bliskich, cierpliwości i wytrwałości w postanowieniach, zrozumienia w trudnych chwilach i świadomości, że czasem jeden uśmiech może być dla drugiego człowieka nadzieją, że dobro jeszcze istnieje
Mam zwykłą, Walker's Low i Purple Haze. Na tym zdjęciu są wszystkie 3: po prawej Purple Haze jako brzeg rabaty, niebieska plama bliżej środka to gatunek i drapak po lewo pod murkiem Walker's Low.
Madzia dzięki wielkie i My Wam życzymy wszystkiego co najlepsze,ale i tak zadzwonię
My na finiszu sprzątania,gotowanie i pieczenie dopiero przede mną, też mam Wigilię u siebie plus rodzice i babcia.
Choinkę skończyliśmy z Młodym ubierać właśnie,nawet 1/3 baniek się nie zmieściło bo gałązki gęsto są