Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kwiatowy ogródek Monteverde 19:26, 04 lis 2014

Do góry
Na 4 latka tysiączek? Impreza dzisiaj będzie u Ciebie? Aby mnie nie ominęło przyniosłam kwiatka
Rododendronowy ogród II. 19:22, 04 lis 2014

Do góry
Mówilaś że nas niczym nie zaskoczysz
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 19:19, 04 lis 2014

Do góry
Zmieniłaś avatarka Dobrze, ze nazwa wątku bz to trafiłam
czy sosenki szczepione na pniu przycinasz? Skubanie moich wiosną nie daje spodziewanego efektu, po trzech latach robią sie za duże. Myśle czy mogę je wiosna trochę ciachnąć? Co o tym sądzisz?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:15, 04 lis 2014

Do góry
katiaxx napisał(a)

nie wiem w jakim znaczeniu użyto tu słowa "wstępny"
bo jeśli wstępny ma znaczyć taki "na razie" tymczasowy, TYLKO wstępny - nie dopracowany w szczegółach, roboczy.

to faktycznie
i nie to że się czepiam słówek

Gocha, wiesz co ? musisz nas zaskoczyć, weź raz odwal chałę, zrób to dla wirtualnych koleżanek, niech chociaż raz Ci coś nie wyjdzie, w imię solidarności

bo pokój śliczniusi

Hi hi przyłączam sie do prosby chociaż raz srednio
Magnilia i Ty jak dacie po oczach to od razu człowiek ma energię do działania
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:03, 04 lis 2014

Do góry
Wiosną zapowiada się feria barw cebulowych. To ile ostatecznie zakupiłaś?
Piękno ukryte w detalach ... na skraju zielonego świata 18:58, 04 lis 2014

Do góry
Aga zapodaj jakieś świąteczne fotki będzie rażniej
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:55, 04 lis 2014

Do góry
Aniu jak my poprzednie 3 listopady wytrzymałyśmy? Co wysmyśliłysmy? Smętnie, smutno i ciemno... Może powieśmy lampki bożonarodzeniowe w listopadzie?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:53, 04 lis 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Marzen, dobrze wyczytałam, że wybierasz się do Agi po gałązki świrkowe?

Nie wybieram się
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:52, 04 lis 2014

Do góry
Ha widzę, że nie tylko mi weny brakuje tej jesieni
Jak tak dalej pójdzie to moja malinówka nie dotrwa do Bożego Nardozenia bo na dobry humor kieliszeczek nalewki idelany obiecuję w weekend podziałac ogrodowo, poczynić fotki.
Musimy wymyślić jakieś antidotum na te długie jesienne listopadowe wieczory. Bo grudzień jakis zwykle dynamiczny, przygotowawczy, radosny jest

Obiecuję w weekend pokazać historię jednej rabaty. Zdecydujcie której
Każda rabata u mnie byla rewolucjonizowana więc pewnie będzie ciekawie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:49, 04 lis 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
... hmmm siem nie pisze bo siem wtyka ... ja wtykam krokusy bo odurzana na wiosnę pasem startowym w krokusach u Małej Mi postanowiłam zgapić ... i wtykam wiosnę chyba jako ostatnia ... ale na całe szczęście przyroda po mojej stronie ... a jak nie wtykam to siem wgapiam !!! ... znów nie w Kwiatuszka (Monia no wybaczyć musisz ) bo się wgapiam w królowe z Tantau katalogu ... ile można ... oj dziefffczyny można bez końca ...

Iza w najblizszy weeknd powgapiam sie przy kawie. Wyjątkowo udany ten katalog Tantau, solidność niemiecka w połączeniu z urodą roz robi niesamowite wraźenie

Bez obaw ja mam jeszcze co nieco do wtykania
I jeszcze dumam lrzesadzić carexa czy nie.... Sebek pisze nie.... Mnie kusi widok skończonej rabaty pod magnolia....
Moja "przyziemna" :) pasja 18:45, 04 lis 2014

Do góry
Ja miałam nerwa na werbene. Chyba co roku będę kupowała młode sadzonki...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:43, 04 lis 2014

Do góry
Ana Twój ogród pieknie dojrzał. Liczę na zimowe zdjęcia wspomnieniowe
Ogród Magdalenka 18:41, 04 lis 2014

Do góry
Moje ikeowe 50 % sukcesu, 50% porazki. Znaczy się trzy piekne, trzy chore...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:36, 04 lis 2014

Do góry
Sebek czy Ty wiesz, że ja mam jeszcze 50 tulipanków do posadzenia i 30 szafirków? Przynajmniej te za wczesnie nie wylezą
Ogród do kwadratu 18:35, 04 lis 2014

Do góry
Ciasteczka mnie przerazily ale zaraz potem widok rozleniwionego M'a uspokoił
Czekam na Twój sadownik, będę go pinować
Jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym zostań ogrodnikiem :-) w Koszalinie 07:48, 04 lis 2014

Do góry
yolka napisał(a)
Czy nie za szybko okryłaś róże kopczykami, zapowiadaja ciepłe dni. Pozdrawiam

Wiem, że zapowiadają ciepłe dni, ale sadziłam róże z gołymi korzeniami i w wielu poradnikach spotkałam się właśnie z taką sugestią, że golasy trzeba okopczykować zaraz po posadzeniu. Ma to chronić nie tyle przed zimnem, co przed nadmiernym wyschnięciem.
Madżenka też okrywa golasy zaraz po posadzeniu, więc chyba powinno być dobrze

Pozostałe moje róże, które rosną w ogrodzie od wiosny , jeszcze nie okryte. Nawet więcej, jeszcze nawet nie straciły liści i ciągle kwitną
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:15, 03 lis 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Straciłem wszystkie zdjęcia, ale na 1505 nad ciurkadełkiem między kulami je trochę widać Moje tez mocno wybujały i pójdą wiosną do podziału, teraz nie radzę przy nich grzebać Może je uczesz jakoś i wiosną dopiero je potraktuj z łopaty?

Sebek moich na pewno nie będę dzielic. Przesadzę z wielką bryłą korzeniową. Moje są boskimi peruczkami nie sądziłam , że moga byc takie ładne
Postawić trawkę nad i... 22:12, 03 lis 2014

Do góry
Ciekawe co z Austina wybrałaś
Polecam na zimowe poranki przy kawie katalog Tantau
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:04, 03 lis 2014

Do góry
Pogoda rzeczywiście piekna, tylko dlaczego ją oglądam zaa okna biura??? Oby do Świąt
Na forum tez sie niewiele dzieje, zaglądam, nic nie pisze, jestem na bieżąco ale nie będę machać i pozdrawiać w każdym wątku
Nie lubię tego czasu, zaczął sie sezon ogórkowy na forum
Zatem macham zbiorowo i znikam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:01, 03 lis 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Marzenko-czy ja przegapiłam Twoje jesienne donice?

Małgosiu nie ma donic jesiennych, czasu też nie ma. I nie chce mi się dekorować bo wracam w nocy z pracy... Energia , mam nadzieję, że wróci do mnie w najbliższy weeked. Ale donic jakoś nie mam ochotę dekorowac, najpierw muszę wszystkie do domu juz wstawić: bambusy, laury wawrzynolistne, zrobic porządek z letnimi donicami, meblami ogrodowymi, uporządkować warzywnik, wyzbierać liście, powyrywać chwasty. Ani czasu ani ochoty na doncie nie bedzie, daleko są poza planami. Chyba będą dopiero donice bożonardzeniowe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies