Ana , bystrzacho ! pewnie, że zmienił miejsce. Wiesz, teraz nie może stać na trawce, bo tam się woda leje ze zraszczy...... a tu niebawem (...) ma być tarasik ! zobacz, wyznaczyliśmy już kształt !!! mam nadzieję, że M się spisze i zrobi szybciutko
Propozycje : Rojniki jednego koloru , tojeść rozesłana,jednoroczne, Hosta Stletto - myślę że da radę.
Przeleciał mi też pomysł posiać tam łąkę kwiatową ale chyba niepraktyczny
Trawy ozdobne wyglądałyby cudnie ale pewnie by przemarzły ...
Co planujesz w wytyczonym narożniku - trójkącie?
Sebek w dowodzie mam Aneta, ale od małego wszyscy do mnie mówią Aniu tylko urzędowo używam Anety...
Cyprysy będą za duże,mam w innym miejscu poza tym gazony są malutkie i wszystko umarznie zimo na bank bo przemrozi korzeń.
Tak kombinuje czy nie wypełnić je styropianem żeby zabezpieczyć tez przed chłodem żurawki bo one bliziutko posadzone a wierzch zasypać kamykami?
... to białe coś fascynuje mnie każdego dnia ... raz - że rośnie i nie udało mi się zaszkodzić roślince ... dwa - że ma mnóstwo małych przyrostów co jest fantastyczne ... a trzy i do nieskończości i jeden więcej to ten powyginany jak mistrz jogi kwiatostan ... bo już jest kwiatostan u mnie choć to takie maleństwo było ... a biel tak pięknie się odbija na tle paproci i betonowego murka ... a jeszcze w maju nie wiedziałam, że istnieje ...
Marzenko gardenia do domu ... tylko nigdzie nie mogę spotkać ... nie mówcie mi, że to zimowy kwiat albo coś takiego ...
Powzdychałam sobie bo widoki u Ciebie bajeczne Rysiu czy to drzewko na samej górze to jakaś hortensja?No i cieszę się bo widzę że najmłodsza rabatka ma się perfekcyjnie, super