Polinko, u mnie stroiszem okryte tylko wrzosy i róże. Róże dostały kopczyki z kompostu i stroisz ze świerka. Mam nadzieję że wszystko sobie poradzi z takim mrozem. Pamiętam 2 poprzednie lata gdzie termometr wskazywał -28 ale wtedy była naprawdę solidna pokrywa śnieżna.
Zapowiadają ocieplenie Polinko, a i śniegu może tej nocy troszkę spadnie
pozdrawiam
Wiosne zaczynamy u Stefana na trawkach a w lutym na giełdzie. Daj znać, którą sobotę mamsz wreszcie wolną, bo jak nie to ja sie osobiście na adiencję do Twego szefa udam
Aga Pe ty sie nie czaj tylko terminy w kalendarzu tez już bookuj
Z plantacji, jak z plantacji wrażenia to ja mam z powrotu do domu... jak wracaliśmy z samochodem wypakowanym po brzegi bukszpanami (nie zmieściłaby się już ani jedna kulka) a wieczorem zaczęły wyłazić z nich pająki! Dobrze, że ani ja ani M nie mamy problemów z pająkami, bo można było na zawał zejść będę miała co wnukom opowiadać Ale M mówi, że już po żadne bukszpany nie jeździ hahaha Wesoło było
No to tez z tego powodu na abstynencję wybrałam czas siedzenia w domu z rodzinką bo w pracy to pierwsza rzecz która robie po właczeniu komputera to logowanie na ogrodowisko, dobrze ze mam zablokowanego pinteresta bo bym wyleciała za nieróbstwo
Jagoda kiedyś już o tym pisałyśmy ale jak możesz przypomnij dlaczego nie wybrałaś wielopniowej brzozy czy nie brałaś jej pod uwagę? U mnie pierwszy zakup wiosenny to brzozy i boję się, że mam za mało miejsca na dwie, trzy.